![]() |
Walka pokemon!
Usunąłem ss'y z serwera, ponieważ i tak już nikt nie ogląda tematu.
|
Fajne ssy i niezly pomysl z pokemonami:pRzeczywiscie mnie rozbawiła ta walka:)
|
Usmialem sie do lez. A tak pozatym to mozna by orgnizowac prawdziwe zawody ;P
|
cool
Tez mósze zrobic walke pokemon. Ale nagroda bedzie K-set. :) :baby: 8)
|
Genialny pomysl! super zabawa! Musze tego sprobowac! Fajne ss!
|
Co do nagrody to nie było lepszej, ponieważ drzewiec byłby i tak bez szans bo on ma 27lvl i mniej summów.
Nad prawdziwymi zawodami sam sie zastanawiam ;). Aha i sorki, jeżeli za jakiś czas ss'y nie bedą chodzić, ale na wp.pl jest transfer do 1gb na miesiąc. P.S. Niedługo (moze za tydzien) powinien zostać zamieszczony konkurs piękności. :D |
gratz ss.Naprawde są super.
|
A ja ich nie widze jaki pech prosze zrub cis z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( X( X( X(
|
Cool
Grantz ss'y,super walka tez musze tak sprubowac :)
|
Świetny pomysł z tą walką pokemon :)) gratz za twórcze wykorzystanie summonów 8o8o8o8o
|
Nic niwidać:(
Zórb coś z tym !!;(:(( |
:(
Nie Widze Screenów
|
ciemność widze
jaki bajer raz widze raz nie 8o
|
nie wiem co nie tak :(
Sorki ale macie pecha ze ich nie widzicie, bo u mnie na 2 kompach i u kumpla na innym wszystko jest ok. Pozatym jak słychać niektórzy je widzą. Nie wiem co jest nie tak z nimi, że wy ich nie widzicie :(.
Jeżeli ktoś może wie dlaczego tak jest to niech mówi, bo ja nie mam pomysłów. edit: Już wiem! Limit transfery przekroczony :(. Jutro zobaczcie sobie. I jeszcze raz sorka za to. Wiem, że to może być problem dla niektórych ale nie miałem czasu zakładać konta na Lycos albo gdzie indziej. |
gratuluje pomyslu. SS zeczywiscie fajne..wchodze troche pozniej bo musialem da c loga..a link mogles oszczedzic..forum znam i wiem co ggdzie i jak :D... Ciekawe jakby poszedl ogien kontra ogien..czyli moj fe kontr Twoj..musimy kiedys sprawdzic ;)
|
:)) niezly pomysl :D:D
intryguje mnie tylko yedno...jezeli to miala byc walka pokemonow to czemu walczyli trenerzy a nie pokemony...... ? Przeciez jak walka pokemonow to Ghorug i drzewiec powinni walczyc ze soba ?( YHYH just kidding :P - odbry pomysl :P |
Super SSki ^^ Wiecej takich prosze :] A co do konkursu pieknosci to tez amuley albo ringi bylyby najlepsza nagroda =] Ehh czego smiesznego to ludzie nie wymysla ^^ Nie no wielkie GRATZ dla panow
|
gratz
Dobry pomysl,fajne wykonanie jak bedzie wiecej to wklejac albo jak bedzie mial je kto inny.
|
To jest myśl
Stary SS Naprawde exstra
Skonczyla sie monotonia draqow itp Teraz nastąpiła nowa era.... Era fajnych SS-ów Bardzo mi sie takie pomysly podobaja Sa ORYGINALNE i POMYSLOWE!! |
Świetny pomysł gratz pomysłu ale monk nie ma szan z FE.......
(Nastepnym razem Lider i Zerk :P ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |