![]() |
Zombie Kiler
Zapraszam do mojego nowego fake'a :D.Najpierw troche histori :)
W 2006 r Naukowcy służb wojskowych odkryli preparat wzmocniający siłę żołnierzy.Niestety Projekt Pwz nieudał się i wrzyscy pracownicy laboratorium "zgineli".W roku 2035. Las Vegas Atakują Zombie.Naszczęscie w kardzym stanie zostały zrobione krypty podzieme miasta mogące pomiescic 5 mln ludzi.Rząd powołał do walki najlepjej wyszkolonych żołnierzy. To tylko prolog.Prosił bym jeszcze o chetnych którzy by chcieli zostac żołnierzami w tym fejku :). Tajne badania nad PWZ http://img97.imageshack.us/img97/451/fejk6vo.png Gdy nagle coś stało sie z Preparatem http://img97.imageshack.us/img97/6372/kopia2fejk3iz.png Szaleńcza próba(powód katastrofy) http://img97.imageshack.us/img97/9177/kopia3fejk1ah.png Booooom!;) http://img97.imageshack.us/img97/8650/kopia4fejk9xg.png Prosze o komenty. To troche nudnawe wiem :)<chciałem zarezerwować pomysł> @ down no mam już pomysł :D ale tajemnica @ Krytycy(Baradax,Norah,Crowal)Szlafroki poprawie albo wogule ich niebedzie to na tyle edita :D @ edit jeszcze raz :P SZkoda ze tego filmu nieoglądałem :( |
Już gdzieś widziałem ten film. Czy to nie tajemniczy chromoson X , po wszczepieniu którego ludzie zmieniają się albo w super-ludzi albo w potwory , z tym że sprowadzony na Ziemie? Dobrze , że nie zrobiłeś korporacji UAC , bo bym się zniechęcił. No i <boom> jest ładne. Może i fajne to będzie (jakieś Resident Evil , tylko plx nie Doom).
Ps. narazie jestem na + @ edit 4 up : A ja bym chciał , żeby na polu walki biegały DRoNy :D obojętnie czy będą to pieski , czy jakieś postronne kreatury czy zwyrodniałe zombie. A jak już zombie , to niech będzie jakiś szeregowiec DRoN i lądowanie w Nevandii (tzn. Nevadzie). |
Hehe, zarezerwować pomysł... dobre. Oryginalne i ciekawie zrobione. Ocena pierwszej części:
Grafika: 8/10 Pomysł: 10/10 Ortografia : 10/10 (na razie, potem nie wiadomo :P) Fabuła : eee... 5/10? Wszyscy którzy mój post przeczytacie pamiętajcie : JA OCENIŁEM DOPIERO PIERWSZĄ CZĘŚĆ! A ocena pierwszej części chyba się za bardzo nie powinna liczyć, nie? Z ogólną oceną poczekam jeszcze do gdzieś tak trzeciej części. //EDIT// Aha i ja się zgłaszam do fejka jako żołnierz. Tylko nie chcę być zzombifikowany i załatwiony przez kumpli z oddziału! (no, przynajmniej na poczatku, pod koniec może... ale raczej nie). //EDIT2// Aha, chciałbym być snajperem, bardzo skutecznym i rzadko widywanym przez innych, ratującym tyłki kumplom z oddziału zanim się zorientują że coś ich atakowało :P |
Zapowiada się fajnie :P
Grafa moze być. Mam nadzieje ze to nie będzie jak u nie ktorych ze dadza 2 częsci i koniec :P. Ps. Walnij mnie jako Żołnierza plx! :D |
fajne superancko sie zapowiada:D
ja terz chem sie pojawic w tym fake:Dplzzz |
pliska xD
Zapowiada sie ładnie ciekawe czy móglbym tam wystąpić :P
a pozatym to moglbys wyslac na PW scenariusz jestem bardzo ciekawy ;p :) |
Ehm... Wogole nie wiadomo o co chodzi.
Outfity b. brzydkie, ortografia tez nie najlepsza. Jedynie ci ten wybuch jako tako wyszedl. Pozdro, Baradax |
pomysł nie zły ale gorzej z wykonaniem :P
|
Zgadzam się z Baradaxem.
Ps Umieść mnie w tym fejq jako jakiegoś Sup Hero. ;p @Edit: Jak chcesz to do żołnierzy możesz użyć mojich Outfitków. ;) |
Jak narazie to fajnie się zapowiada ;)
Z oceną się do fake'a wztrzymam :) Żołnież blz! :p |
Narazie ciekawy wstęp, ale póki co nie będę oceniał. wiesz czemu? Żeby nie wprowadzać niepotrzebnego zamieszania. Popracuj nad grafiką i outfitami, ale efekt niesamowity :) Czekam na kolejne części.
Jest jeszcze jakieś wolne miejsce? Wpisz mnie :) |
Fake dobry. Fabuła al'a Avager. Ta podłoga mi się nie podoba. Zrób dwa rodzaje kafelek.
Co do zgłoszeń to zrób ze mnie jakiegoś snajpera. A najlepiej jakiegoś dowudce oddziału ^^. |
Co to historia czarnobyla? :D
|
Powiem :
Do dupy te "szlafroki"... -.- A reszta no Nice, nice, czekam na nstępną część P.S. Tylko szkoda że zerżnąłeś troche z filmu... |
daj mnie jako zolnierza plx
super sie zapowiada a chcialbym wnim byc zolnierzem (poniewaz bardzo przypomina mi moje ulubione resiendent evil
|
xD
:) up@ moglbys nie nabijac postów bezmyslnie warna plx dla niego
topic@ kiedy to bedzie juz sie doczekac nie moge ;p z ocena sie wstrzymam:D |
Bedzie uuu długo jeszcze mam kłopoty ze zrobieniem Drona od przodu :(
|
Coz, grafika taka sobie to prawda ale przypomina mi to troche Resident Evil (bo zombiaki beda). Jesli sie casting jeszczenie skonczyl to wrzuc mnie tez do Fake'a (najlepiej jako snajper lub jakis niszczyciel z bazooka)
P.S. Za brak polskich znakow odpowiada moj komputer. |
xD
szkoda a na kiedy planujesz premiere bo sie naprawde doczekac nie moge
a moze w czymś pomuc? moze sie nieznam ale mógłbym popróbowac wiecej wysle ci na PW:D edit@ down@ cze rysiek ;p i ja niby nabijam posty czy ty bez sensu to bylo napisane przez ciebie lol a po 2 jak niewiesz oco chodzi to sie nie odzywaj przeczytaj od poczatku temat jak masz coś w nim napisać |
Ryha
Ty to dopiero nabijasz posty;/ mnie to denerwuje zreszta nie na tematX(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. |