![]() |
Phoenix Amulet
Czesc , czy mógłby ktoś udzielić mi informacji o Phoenix Amulet tzn z czego wypada lub jak go można zdobyć i czy coś daje? Szukałem ale nie znalazłem proszę o pomoc :)
|
Pierwszy raz o tym slysze... moze jakis screen czy cos? Pheonix egg... moze Ci sie pomylilo
@down wlasnie ;] |
Cytuj:
|
Wiem co pisze !! Phoenix amulet maja miedzy innymi Paladinka i Draxido To taki czerwony ptaszek :) screena nie mam filmu rowniez , ale wiem ze byl to film z Orshabaalem na Chimerze.
|
Hmm.. chyba wiem o co Ci chodzi... widzialem kiedys screena z czyms takim ale nikt nie wiedzial jak to sie nazywa... czy to nie jest fake itp itd... Slyszalem cos ze to z jakiegos faraona wypada ale nie wiem czy to prawda...
|
Kiedys na tibianews.net byl pokazany screen, gdzie paladinka mial to cos w backpacku. Sam twierdzil, ze wylootowal go chwile wczesniej podczas orc raidu.
Wygladalo to tak : http://img.photobucket.com/albums/v4...oraven/824.gif Znajduje sie to nawet na tibia.de, tylko w dziale "not in game". |
Chyba nie Phoenix tylko Falcon...
Na screenie Paladinki to był "holy falcon" |
Phoenix Amulet hmm... to nawet niezly temat do przedystutowania ;p
|
Cytuj:
|
heheheh ja aktualnie jestem w posiadaniu Phoenix Amulet dostałem od kumpla
bo on niewiedział co to xD B) ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Rowert Omg jestes Boski wiesz... mi kolega dal dragon scale legs bo mu do calego golden seta (razem z helmetem i bootsami) kolor nie pasowal :baby: :baby: :baby: :baby: Prosil bym o wiecej odpowiedzi =) a co do nazwy to niewazne jak ten ptaszek sie nazywa . Czekam az ktos podzieli sie ze mna informacja skad go mozna zdobyc jesli z faraona to ew. z jakiego. Podczas Orc Huntu wypadalo wiele rzeczy Amazon SHIeld (w domysle) itp. tak przynajmniej slyszalem =] M. In. Amazon Shielda mial Boltan a teraz ma go hacker ='( Prosze o dalsze odpowiedzi =] ;) |
a czy to przez przypadek nie jest item który musimy dać tej amazonce na wieży, która mówi nam o najeździe orców i jeśli jej pomorzemy to da nam nagrode?
Tylko prosze bez kometarzy typu: ale z ciebie noob itp.uslyszałem, że trzeba jej pomóc a ona da nam nagrode, coś z amazon setu :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ten amulet wypada z orshabala, pamietam jak mi na otsie wypadl na 103 lvlu jak zabilem orsha bo gm ustawil go zeby mnie nie bil:]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
[quote=Fajna bajka. Szkoda, ze to jest Holy Falcon, a nie Phoenix Amulet, ale powiedzmy, ze to przejezyczenie. Tak wiec, co on robi? Masz jakis dowod (np. ss?), ze go masz? O ile wiem, to jedyny taki egzemplarz ma paladinka...[/QUOTE] O ile się nie myle, to na Tibiamx.com.mx jak poszukasz kilkanascie ss wstecz to jest pokazane, taki ss z dwoma teedybear :D |
Jak ktos zalozy ten "amulet" to podziw dla niego ;)
Klik :) Dla ciekawych. Link do fotki z Photobucketu Instynkt'u |
1) Phoenix Amulet to Holy Falcon i TYLKO Holy Falcon ^.-
2) Podobnie jak Crystal Arrow czy inne wypadają ZAWSZE z danego faraona, staniowiąc tym samym część HotA (Helmet of the Ancients). 3) Nie wiem czy to prawda, ale Holy Falcon po jakimś czasie nie trzymania w depo znika (30 minut chyba) też tak samo jak Arrowka ;] 4)OMFG..... Krok 1. Od czasu do czasu looknąć na erig.net, tibianews.net itp. oraz nareszcie nauczyć się angielskiego.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |