Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Amazon helmet? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=62805)

Master eviler 26-01-2006 14:13

Amazon helmet?

Niedawno na tibi com zauwazylem screena z dziwnym helmem http://www.tibia.com/home/?subtopic=...reenshot=house na jakiejs innej stronie przeczytalem że to amazon helmet a w życiu się z czym¶ takim nie spotkalem o.O

Gustek 26-01-2006 14:18

Temat już był... helmet istnieje i wydaje mi się że jest dostępny z jakiego¶ questa...

Fluro 26-01-2006 17:16

z tego co ja wiem to jest lady helmet obrona 7 waga niewiem :(:P

poisoner 26-01-2006 22:23

Cytuj:

Niedawno na tibi com zauwazylem screena z dziwnym helmem http://www.tibia.com/home/?subtopic=...reenshot=house na jakiejs innej stronie przeczytalem że to amazon helmet a w życiu się z czym¶ takim nie spotkalem o.O
Zajefajny fake, oblukaj se chocby co jest przy nickach ludzi na vipach, muhahahahaha. Ten helmet wystepuje na otsach pod nazwa lady helmet, a w rl tibii to raczej go nie ma. :p

Sashion 26-01-2006 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poisoner
Zajefajny fake, oblukaj se chocby co jest przy nickach ludzi na vipach, muhahahahaha. Ten helmet wystepuje na otsach pod nazwa lady helmet, a w rl tibii to raczej go nie ma. :p

Zajefajny mastah -.-''
Pisze a nawet nie wie co ;( Zal mi takich ludzi ;(
To ze na OTSach występuje pod nazwa lady helmet nie znaczy ze musi się w RL Tibia tak nazywać.
Jest to Amazon Helmet ma prawdopodobnie 7 PRAWDOPODOBNIE 29,5.
To nie są potwierdzone info :P
I jak ktos juz napisał jest z questa. A to ze postać z ss ma 1 lvl to nie oznacza ze to fake. Poprostu CIPy mogą all :P

Leweracja 26-01-2006 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fluro
z tego co ja wiem to jest lady helmet obrona 7 waga niewiem :(:P

Tak lady helmet -.-;

Za duzo OTSow, idz spać

Glacial Hero 27-01-2006 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poisoner
oblukaj se chocby co jest przy nickach ludzi na vipach, muhahahahaha.

eeee....? Przy nickach ludzi na vipach s± znaki, czy to takie dziwne ?

hide 27-01-2006 11:45

Można go zdobyć podczas ataku orków...
Staty ja c-helmet...

Master of Bymber 29-01-2006 15:51

Z tym lady helmem jest tak jak na otsach, że zamiast nazwy beholder helemt w otsie był frog helemt

Rowert 01-02-2006 16:03

ehhehehehhe To jest Lady Helmet (def:7) ja slyszałem ze jest coś takiego jak Beholder Helmet ale nigdy go niewidzialem xD:) Jaki to OTS ??? a poznałem po :
- luknijcie na capa
- czy ktos z zwykłej tibi dostał Crystal Mace ??

Sashion 01-02-2006 16:10

up
Jak juz mowilem OTS rlz! To nie Lady Helmet tylko Amazon Helmet!
I dotego wiesz ze CIPy mog± wszystko? -.-''

Ashlon 01-02-2006 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rowert
ehhehehehhe To jest Lady Helmet (def:7) ja slyszałem ze jest co¶ takiego jak Beholder Helmet ale nigdy go niewidzialem xD:) Jaki to OTS ??? a poznałem po :
- luknijcie na capa

Sam jestes lady helmet. To, ze grasz na otsach, nie znaczy, ze musisz innych wprowadzac w blad -.-
1. Jest to Amazon Helmet, dostepny z orc raid, tak samo jak holy falcon, amazon armor itp.
2. Beholder helmet wypada z Elder BH.
3. Cip moga recznie "zmieniac" wartosci dla capa, hp, many itp.
4. Owszem, crystal mace mozna uzyskac z questa na ankrahmun, jak prawdopodobnie wylootowac z licha.

Suna 01-02-2006 19:29

poisoner znowu glupoty pleciesz ;)

Sprobuj na vipach kliknac na jakas osobe prawym guzikiem i "Edit~". Wow! Mozna wybrac obrazek!

Oczywiscie Cipsoft gra na OTS'ie i zamieszcza screeny na oficjalnej stronie Tibii. ;)

Co do tematu. Tak! Amazon helmet! Nie, to nie jest lady helmet.

Crystal mace, temat byl poruszany wiele razy. Ankrahmun ;)

Nazgul of Shadow 03-03-2006 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leweracja
Tak lady helmet -.-;

Za duzo OTSow, idz spać

Co za noob. To jest Amazon Helmet waży tyle samo co crown Helmet (29,5 oz)

Wogóle Amazon Set jest podobny do Crown Set. Się rózni tylko wygl±dem, nazw± i tym że Amazon jest rzadszy.

Po co na Tibia.com by dawali fake?

Kejw Rat 04-03-2006 10:31

ja mialem ten helmet ale go sprzedalem bo slaby strasznie jest :(

Lasooch 04-03-2006 10:47

@Kejw rat - zaczynasz mnie wkurzać. Co temat to twoja odpowiedĽ, każda tak samo bezzsensowna.

Ci, co gadali, że lady helmet - za dużo OTSa...

Statów nie znam ;P

Kejw Rat 04-03-2006 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch
@Kejw rat - zaczynasz mnie wkurzać. Co temat to twoja odpowiedĽ, każda tak samo bezzsensowna.

Ci, co gadali, że lady helmet - za dużo OTSa...

Statów nie znam ;P

jak mi nie wierzysz to twoja sprawa, nikt ci nie karze, tylko nie zasmiecaj forum swoja bezsensowna i nie poparta dowodami krytyka -.-

Palladyn von hellgate 04-03-2006 11:11

po 1 ta osoba nie istnieje po 2 c mace jest z faraon jakis koles ma ja an harmoni ma on rownierz wiele innych rzeczy jak phao sword itp. wejdzie sobie w dzial secrny i harmonia tam czesto sie kluca o tamtym kolesiu

Viho 04-03-2006 12:09

....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rowert
ehhehehehhe To jest Lady Helmet (def:7) ja slyszałem ze jest co¶ takiego jak Beholder Helmet ale nigdy go niewidzialem xD:) Jaki to OTS ??? a poznałem po :
- luknijcie na capa

a nie zauwazyles moze ze ten screen jest umieszczony na www.tibia.com i tam nie umieszczaja fake'ow ani screenow z otsow?

Ufocznik 08-03-2006 21:24

blablabla otsm blabla nie istnieje blabla fake

ludzie......

ten screen jest zamieszczony na tibia.com przez cipow wiec nie gadajcie bzdur ze ots fake itp. -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54.