![]() |
Amazon helmet?
Niedawno na tibi com zauwazylem screena z dziwnym helmem http://www.tibia.com/home/?subtopic=...reenshot=house na jakiejs innej stronie przeczytalem że to amazon helmet a w życiu się z czym¶ takim nie spotkalem o.O
|
Temat już był... helmet istnieje i wydaje mi się że jest dostępny z jakiego¶ questa...
|
z tego co ja wiem to jest lady helmet obrona 7 waga niewiem :(:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pisze a nawet nie wie co ;( Zal mi takich ludzi ;( To ze na OTSach występuje pod nazwa lady helmet nie znaczy ze musi się w RL Tibia tak nazywać. Jest to Amazon Helmet ma prawdopodobnie 7 PRAWDOPODOBNIE 29,5. To nie są potwierdzone info :P I jak ktos juz napisał jest z questa. A to ze postać z ss ma 1 lvl to nie oznacza ze to fake. Poprostu CIPy mogą all :P |
Cytuj:
Tak lady helmet -.-; Za duzo OTSow, idz spać |
Cytuj:
|
Można go zdobyć podczas ataku orków...
Staty ja c-helmet... |
Z tym lady helmem jest tak jak na otsach, że zamiast nazwy beholder helemt w otsie był frog helemt
|
ehhehehehhe To jest Lady Helmet (def:7) ja slyszałem ze jest coś takiego jak Beholder Helmet ale nigdy go niewidzialem xD:) Jaki to OTS ??? a poznałem po :
- luknijcie na capa - czy ktos z zwykłej tibi dostał Crystal Mace ?? |
up
Jak juz mowilem OTS rlz! To nie Lady Helmet tylko Amazon Helmet! I dotego wiesz ze CIPy mog± wszystko? -.-'' |
Cytuj:
1. Jest to Amazon Helmet, dostepny z orc raid, tak samo jak holy falcon, amazon armor itp. 2. Beholder helmet wypada z Elder BH. 3. Cip moga recznie "zmieniac" wartosci dla capa, hp, many itp. 4. Owszem, crystal mace mozna uzyskac z questa na ankrahmun, jak prawdopodobnie wylootowac z licha. |
poisoner znowu glupoty pleciesz ;)
Sprobuj na vipach kliknac na jakas osobe prawym guzikiem i "Edit~". Wow! Mozna wybrac obrazek! Oczywiscie Cipsoft gra na OTS'ie i zamieszcza screeny na oficjalnej stronie Tibii. ;) Co do tematu. Tak! Amazon helmet! Nie, to nie jest lady helmet. Crystal mace, temat byl poruszany wiele razy. Ankrahmun ;) |
Cytuj:
Wogóle Amazon Set jest podobny do Crown Set. Się rózni tylko wygl±dem, nazw± i tym że Amazon jest rzadszy. Po co na Tibia.com by dawali fake? |
ja mialem ten helmet ale go sprzedalem bo slaby strasznie jest :(
|
@Kejw rat - zaczynasz mnie wkurzać. Co temat to twoja odpowiedĽ, każda tak samo bezzsensowna.
Ci, co gadali, że lady helmet - za dużo OTSa... Statów nie znam ;P |
Cytuj:
|
po 1 ta osoba nie istnieje po 2 c mace jest z faraon jakis koles ma ja an harmoni ma on rownierz wiele innych rzeczy jak phao sword itp. wejdzie sobie w dzial secrny i harmonia tam czesto sie kluca o tamtym kolesiu
|
....
Cytuj:
a nie zauwazyles moze ze ten screen jest umieszczony na www.tibia.com i tam nie umieszczaja fake'ow ani screenow z otsow? |
blablabla otsm blabla nie istnieje blabla fake
ludzie...... ten screen jest zamieszczony na tibia.com przez cipow wiec nie gadajcie bzdur ze ots fake itp. -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54. |