![]() |
Rook (wieczorna rozgrywka)
Rook ... :)
cos mie nie wychodzilo z wklejaniem :( http://www.footosreen.republika.pl/ macie tu . Powiedzcie cos :) |
to z rotami jest dobre :):]:)):D Któredy się tam idzie?? ;)
|
AD.1
Do rootów idzie sie przez wejscie wyglond to tak T x x x x x x x- dziura T - tabliczka pod pomaranczowym x schodzi sie do szkiletów i tam na dól i potem do góry i jets to z rootami jak masz wysoki level i pare antidtum rune to mzesz "zobaczyc" ghula niestety nie da sie go zabic :( Ad.2 skontaktuj sie zemną [email protected] a moze uzgodnimy co do przechodzenia postaci przez rooka :) "cena " do uzgodnienia :) |
Cytuj:
Ontopic: Zajebiste ssy. Pawlak byles troszke szybszy ;P |
SS'ki SuX. W pierwszych SS nie było widać Tibii GG, ale potem zaczales jej uzywac.
@down: To z tego, że to zabronione w zasadach ogólnych Tibii. Nieuczciwe. Można to porównać do meczu z faulami. |
No i co z tego ze tibiaGG? sprawdzac expa nie moze ? SS'ki super i takie pytanie - przezyles po tych rotach i zabiles je ? Aha mi tesh mozesz postac zrobic ? bez przechodzenia na main i z kilkoma questami - nie powiem gdzie i jak ^^ bo zabronione. Oczywiscie zaplace jesli masz postac na Danubii ^^
|
Niezle ss, jak ty to robisz ze walisz tak mocno w minosa i rota???
|
Rewela!
POprostu super dawaj wiecej z zycia na mainie!
|
heh skad ja znam te roty padlem tam raz :D:D
Screeny mi sie podobaja ale jak zawsze musze zwrócic uwage na jedna rzecz :D CO MIALES Z POLSKIEGO8) |
Z polaka zawsze mam 2 :) prze z gimnazjum i teraz w sredniej tez mam 2 :)
Co do rotów 1 zabiłem , potem uciekłem . Co do tego dlaczego tak mocno je leje patrz eq :) Tibie gg sobie włoncyzlem bo po torchy mi sie nie chciało isc :) |
Moge byc ale malo ss'y z akci :P
Obecnie jestem :lucznik: |
Cytuj:
Wystarczy? :P :P :P :P :P |
Sprubuj za godzine :P
|
Spoko spoko najlepsze to ten ss z rotami niezle musialo bolec co nie :miecz:
|
Spoko
Spoko screeny!
To z rotami najlepsze! Buahahaha! nawet nie wiedzialem ze na rooku jest taka ilosc rotow! :D :D :D :D :D :D :D |
Nic dziwnego że niecałe 4h, z takim ekwipem. Fajne zdjątka, ale chyba z tymi rootami to sobie dałeś spokuj :D
|
Grazt 8lvl i szubkosci z jako go zrobiles :P .SS COOL, COOL wypas ale z takim eq to chyba niezaduzy problem :))
Sprawdz to |
woow
jak na 2level (tamte pierwsze ssy) to EQ super |
No dobra,ale kiedy bedzie wiecej?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |