![]() |
Name Lock
Mam taki małe pytanko po jakim najdłóższym czasie dostaliście name locka. Ja gram już trzy miechy i dzisiaj kick patrze a tu name lock :(. I jeszcze czy ktoś mógłby mi dokładniej napisać to to oznacza
Cytuj:
Mój nick brzmiał Zuk Alkoholik. Właśnie sprawdziłem swoje kąto i widze że Zuk Apstynent też jest nickiem który łamie zasady tibi, o co chodzi?! |
Namelocka mozesz dostac kilka dni po zalozeniu postaci, a takze kilka miesiecy po zalozeniu postaci. To zalezy od tego czy jakis GM zauwazy w danych nicku jakas nidogodnosc, lamiaca ogolne zasady Tibii. Np nick "Pan Jezus na rowerze" --.--
Jaki miales nick za ktorego dostales namelocka? |
a można jakoś poźniej zmienić imię??
|
@N3m3s!s (czy jak ci tam)
Chyba napisal, ze ma Zuk Alkocholic @gryzzly Tylko jak powiesz GM, ze twoj nick jest obrazliwy w twoim jezyku i wulgarny i lamie zasady Tibii @temat Nie wiem co zrob, moze wlasnie wyblagasz GM, zeby ci nicka pozwolil zmienic ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
Alkoholic i Abstynent to slowa okreslajace postawy ludzkie. Imie to imie a nie inna nazwa pijaka. |
Wielkie dzieki n3m3s!s !!! ale z drugiej strony dla mnie troche to bez sensu że nie moge nazwać się alkoholik albo abstynent przecież co komu to przeszkadza.
|
[quote]Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Cytuj:
Hmm nie wiedzialem ze . To tesh jak edit ^^ sryy |
mhm na przyklad mi... Jak widze imiona typu: Pan Jezus na rowerze, Mamy tradycje jebac policje to mi sie niedobrze robi. Namiastka RPG w Tibii sa miedzy innymi imiona ktore powinny tworzyc klimat a nie niszczyc go.
ps: np |
[quote]Oryginalnie dodany przez Tikozax
Cytuj:
|
Według mnie mój nick wcale nie niszczył w żaden sposób klimatu tibi. A już na pewno nie ma nic wspólnego z typami nicków które wymieniłeś.
|
Byc moze nie wiesz co to klimat RPG.
Zapewne grales w rozne gry fantasy na kompie, wiec wskaz mi chociaz jedno imie podobne do twojego. |
Twoje imie nie psulo klimatu Tibi?!?!?!??! Tibia jak mowi nemesis to fantasy a w fantasy nie ma imion typu Alkoholik tylko Arieswar, Cyrus Blackheart i chociazby Dobo Deathbringer. Więc zastanów sie nad imieniem albo weź suggest a name będzie najlepiej
|
Do dobra wygraliście ;) . Musze się z wami zgodzić. Mój nastepny nick bedzie bardziej pasował do świeta fantasy. :))
Jeszcze małe pytanko dotyczące mojego name locka ile bedzie trwalo odblokowanie mojego chara, bo czekam juz 1 dzień. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32. |