Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Name Lock (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6282)

zuczek 11-06-2004 17:45

Name Lock

Mam taki małe pytanko po jakim najdłóższym czasie dostaliście name locka. Ja gram już trzy miechy i dzisiaj kick patrze a tu name lock :(. I jeszcze czy ktoś mógłby mi dokładniej napisać to to oznacza
Cytuj:

name not describing person
.
Mój nick brzmiał Zuk Alkoholik.
Właśnie sprawdziłem swoje kąto i widze że Zuk Apstynent też jest nickiem który łamie zasady tibi, o co chodzi?!

n3m3s!s 11-06-2004 17:59

Namelocka mozesz dostac kilka dni po zalozeniu postaci, a takze kilka miesiecy po zalozeniu postaci. To zalezy od tego czy jakis GM zauwazy w danych nicku jakas nidogodnosc, lamiaca ogolne zasady Tibii. Np nick "Pan Jezus na rowerze" --.--

Jaki miales nick za ktorego dostales namelocka?

gryzzly 11-06-2004 19:55

a można jakoś poźniej zmienić imię??

Tikozax 11-06-2004 20:12

@N3m3s!s (czy jak ci tam)

Chyba napisal, ze ma Zuk Alkocholic

@gryzzly

Tylko jak powiesz GM, ze twoj nick jest obrazliwy w twoim jezyku i wulgarny i lamie zasady Tibii

@temat

Nie wiem co zrob, moze wlasnie wyblagasz GM, zeby ci nicka pozwolil zmienic ^^

n3m3s!s 11-06-2004 20:48

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Tikozax

A czy ty zauwazyles ze zuczek edytowal swoj post po moim pytaniu?? -.-
Cytuj:

Nie wiem co zrob, moze wlasnie wyblagasz GM, zeby ci nicka pozwolil zmienic ^^
jak zauwazyles on dostal namelocka, wiec nie ma co blagac bo z nakazu GMa musi zmienic nick. Tylko ze trzeba czytac posty ze zrozumieniem...
Alkoholic i Abstynent to slowa okreslajace postawy ludzkie. Imie to imie a nie inna nazwa pijaka.

zuczek 11-06-2004 20:59

Wielkie dzieki n3m3s!s !!! ale z drugiej strony dla mnie troche to bez sensu że nie moge nazwać się alkoholik albo abstynent przecież co komu to przeszkadza.

Tikozax 11-06-2004 21:16

[quote]Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Cytuj:

Hmm nie wiedzialem ze

.

To tesh jak edit ^^ sryy

n3m3s!s 11-06-2004 21:20

mhm na przyklad mi... Jak widze imiona typu: Pan Jezus na rowerze, Mamy tradycje jebac policje to mi sie niedobrze robi. Namiastka RPG w Tibii sa miedzy innymi imiona ktore powinny tworzyc klimat a nie niszczyc go.

ps: np

n3m3s!s 11-06-2004 21:21

[quote]Oryginalnie dodany przez Tikozax
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Cytuj:

Hmm nie wiedzialem ze

.

To tesh jak edit ^^ sryy
Nie patrz na kropke tylko na napis na dole, ktory brzmi: Post ostatnio edytowany przez zuczek dnia 11.06.2004, 19:06.

zuczek 11-06-2004 21:34

Według mnie mój nick wcale nie niszczył w żaden sposób klimatu tibi. A już na pewno nie ma nic wspólnego z typami nicków które wymieniłeś.

n3m3s!s 11-06-2004 21:44

Byc moze nie wiesz co to klimat RPG.
Zapewne grales w rozne gry fantasy na kompie, wiec wskaz mi chociaz jedno imie podobne do twojego.

Bobciu 11-06-2004 22:35

Twoje imie nie psulo klimatu Tibi?!?!?!??! Tibia jak mowi nemesis to fantasy a w fantasy nie ma imion typu Alkoholik tylko Arieswar, Cyrus Blackheart i chociazby Dobo Deathbringer. Więc zastanów sie nad imieniem albo weź suggest a name będzie najlepiej

zuczek 12-06-2004 08:28

Do dobra wygraliście ;) . Musze się z wami zgodzić. Mój nastepny nick bedzie bardziej pasował do świeta fantasy. :))
Jeszcze małe pytanko dotyczące mojego name locka ile bedzie trwalo odblokowanie mojego chara, bo czekam juz 1 dzień.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:32.