![]() |
Jedzenie
Czy w Venore jest ktoś kto skupuje jedzenie(tak jak Willie na rook)????
|
Hmm.... Coś tam jest i powinno być ,ale dokładnie nie znam bo żadko tam bywam. 8)
|
Cytuj:
|
Sprawdz gościa na górze depo ...
A jest jeszcze fajny sklepik z owocami ... pychota... banany , truskawki , pomarańcze , winogrona ... itd. ... pychota ... :P Ale tam raczej tylko sprzedają jedzenie , jednak sprawdzić nie zawadzi ... może kupić też zechcą ... P.S. To jest mój 100 POST !!! ... :P Wczoraj wieczorem jak kończyłem postowanie na forum miałem 102 posty , a dzisiaj już tylko 98 ....... ?( Sam nie wiem dlaczego ... ??? ... Prawdopodobnie czarnoksiężnicy zamknęli jakieś tematy ..... |
gość na górze depo tylko sprzedaje. Tak samo jak w sklepie z owocami.
P.S Jakim cudem to twój 100 post jak na liczniku masz tylko 98?????? |
Na mainie nie ma NPCów skupujących fooda - jest on tylko na rooku żeby ułatwić życie dla newbie - na mainie jak masz przynajmniej 100 z jakiegoś rodzaju fooda to możesz probować sprzedać innym.
|
thx
No to teraz zostaje mi otwożyć sklep mięsny (lokalizacja Aldora-Venor-Eoetun Katret) ceny 3gp za meat 5gp za ham |
A w tym twoim sklepie bedziesz sprzedawał rzarcie ?
Jak tak to przyjde bo musze zrobić tanie zapasy na zime :D |
nie mozna sprzedawac zarcia zbieraj je jezeli masz niski lvl to przyda ci sie do odradzania many
jezeli nie masz capa to dawaj zarcie do depo |
ja sprzedam zarcie
10 meat for 15gp (mam ponad 300)
15 breads for 10gp (kolo 150) 5 ham for 10gp (malutko) 100 blueberries for 20gp (bardzo malo) szybko bo moze zabraknać :)) Vadikel --> THAIS--> AZURA |
Na mainie żaden mpc nieskupuje żarcia !! ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:25. |