![]() |
The Evil Eye!!!
sry ale co to za nowy potwór the evil eye czy jakos tak??? jest w tabelce potworów. Ale jest tylko jego nazwa? Ma ktos jakies info?????
|
Cytuj:
|
hmmm
ktos z nim walczył? jest lepszy od Orsabaala (niewiem jak sie pisze :( )
|
Potrafi walnąć combo do 300 ale jest cieniutki. Wystarczy go przycisnąć do muru i po paru trafnych ciosach leży. Wali z Hmm, Sd i summonuje Elder Beholdery. To tyle, jeśli ktoś chce znać loot to na 100% jednej ekipie polecialo z niego : Longsword, Crystal Mace i torche gp.
|
up.
mi sie zdaje że ten potwór jest troche za słaby na to żeby leciał z niego Crystal Mace... masz jakiś dowód na to? jakiś filmik lub coś? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Evil Eye
Ja widzialem filmik jak 2 gości powyżej 100lvl w HellGate trafili na skubańca. Chwile to trwało ale ubili bez większych problemów. Pamiętam że summonował w chu duchów i jeszcze czegoś.Walił też podobnymi atakami jak hydra. Loot był bardzo marny. Kilka gp -.-". Nie wieżycie??? Dajcie na forum z filmami. Tam gdzieś jest ten film.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
poisoner
ty musisz kazdego krytykowac??moze i leci c mace z niego i skad mozez wiedziec ze nie i mozliwe ze sumoonuje EB |
Cytuj:
Cytuj:
|
Taa pewnie leci z niego MLS, MPA i DH >.>
A summonuje ofkors demony i faraonów [tak do 5-6 naraz ~.~] A tak na poważnie: -summonuje Crypt Shamblery i DSy [co do DSów to nie jestem pewien, one może tam mają spawn >.<] -loot jakiś świetny nie jest [C-mace to bajka dla tępych dzieci...] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Geralt ze Spychowa: Tamten uzytkownik forum nic nie wiedzial na temat tematu, a walnal bzdurny spam. Teraz jakis newbie, ktory dopiero co zaczal grac w tibie to przeczyta i uwierzy, wiec aby temu zapobiec, nalezy prostowac taki spam szybko. |
Ale głupoty gadasz poisoner. Poleciało z niego Crystal Mace i on Summonuje Elder Beholdery, jak nie wierzysz to twoja sprawa. Mówisz że łatwiej ucić od draga. Może i tak ale najpierw trzeba mieć farta żeby spotkać Evil Eye a pożniej mozna mówic o ubijaniu. :\
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Postioner Musi KaŻdego Krytykowac I Oczywiscie Cytowac Z Kad Ty Taki Madry Co Ty Wszysko Wiesz To Odpowiedz Nam Na Wszystki Pytania!!!!
|
Cytuj:
"ja dziś potrafię do błędu sie przyznać...trudna decyzja...cieżko to wyznać"(or sumth:) |
Hakoonin 86 MS z Isary (zresztą jest uzytkownikiem tego forum;) ) posiada Beholder Helmet u siebie w domku ktory wypadł im właśnie z EB niestety nie znam dokładnych szczegółów co do walki ale podobno bloker ledow sie wyuhał :p jeżeli chcecie mieć wiecej informacji do tego co sumonuje proponuje pogadajcie z nim zamiast snuć jakieś dziwne opowiastki :)
|
LoL
Poisoner'a zatkało??
JoKe \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ o.0 widziałeś filmy .. to chętnie posłuchamy tego ..... /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ JoKe Ja bym tego nie słuchał |
Wali atakami podobnymi do hydry (te kółka takie jak f-wave)
Summonuje DSy i ghosty Wali dość mocno, co dla osób które przeciętnie chodzą do HG (30-40, chodzi mi o exp na elderach) może być nie lada wyzwaniem A panowi poisonerowi już podziękujemy (mądraliński babci wnusi a pewnie lvl 15 ma) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:59. |