![]() |
Kilka (~10) nowych filmikow!
http://members.lycos.co.uk/tibia4u
Prosze o nie-komentowanie mojej "pieknej" strony ^.- Oczywiscie filmiki mozecie komentowac ;p a jaky ktos nie znalazl, to mowie ze sa one po lewej. Wiekszosc zaczerpnieta z forum tibia.de, ale w koncu nie kazdy je przeglada... Enjoy it ! ------ Edit by Gremlin Szybko sie laduje, ciekawe filmy, jak by jeszcze quest spoile wywalic tak dla zasady? alien - mysle ze pisze duzymi literami, ktore questy to spoilery, wiec widac, ktore sa zle xd. i nie powinno sie ich sciagac. no ale ok, jezeli lamia zasady, tego forum, to sorka, ale ja sie "wychowalem" na innym, gdzie spoiling byl dozwolony. Jeszcze raz sorka. edit2:(alien) jednoczesnie jednak prosze o przywrocenie prawa do mozliwosci wklejenia linka w tym poscie (bo jestem czlowiek "honorny" i nie zminie tego bez zgody modka/admina) mysle ze warto, bo wiele filmikow jest ciekawych, a ktore sa spoilerami, to widac. (napisane wielkimi literami "SPOILER!" - imho wystarcza) btw - jak ktos chce lamac zasady, to i tak znajdzie te filmiki na tibia.de froum. last edit(alien) - thx, nawet sie nie spodziewalem takiej reakcji ^^ |
Właśnie zasysam je do siebie.
Po "zlookowaniu" post edit & ocena. Bardzo dobre filmy!!! Najlepszy z Pkerem :] Ale ten z demonem na 7 lvl też niczego sobie choć wiele nie zobaczyłem. Jak masz takich więcej to zamieść je tutaj a napewno ich sobie nie odmówie. Najlepiej by było zamieścic o pkrach bo takie mnie najbardziej kręcą :] Pozdrawiam i dziękuję |
[klik] <-- Tu jest link do skrina, jak ten gosc ginie na demonie, bo na filmiku to niezbyt widac...
btw - thx :D |
Nie no filmiki super ^^ najbardziej mi sie podobal ten z rotami
|
filmik z desert q****a :) nie da sie sciagnac.
pozatym powinienes oznaczac jakos nowe filmy,bo juz raz sciagalem i teraz nie wiem ktore X( . |
dwa najlpsze filmiki to pewnie desert i Mols ale deserta nie da sie sciagnac a jak ogladam mols wyakakuje jakis blad i koniec :(
------------------------------------------ chcecie motls?, obejrzyjcie ten film road to damona |
dobra... Desert quest juz dziala.
A co do nowych filmikow, to so one dodawane chronologicznie, wiec raczej powinniscie se dac rade ze znajdywaniem tych nowych. edit: akurat zaraz beda nowe :] |
właśnie o co chodzi ogladam filimk ten pt.Mols i co.... kawalek filmiku i wyskakuje blad...help plx X(
|
Cytuj:
(szybko idzie, Lycos ROX! 8) ) |
Bardzo fajne te filmiki tylko ze MO costam mi blad wywala i ten o PK Raladinie a tak to jeszcze raz mowie - bardzo fajne - wczesniej wszytskich nie ogladalem =] Jakbys mial wiecej to zamieszczaj
|
milutko zbierz ich wiecej bo nigdy mi sie na de szukac nie chce :)
|
FAcccccccet!!!!!!!!!
Ale super wogule mialem co robic ^^ MAlo troszke ale zato wszystkie dobre :D Zadkalo mnie jak zobaczylem tego typa co dostal 3lvl :D |
Sorki żesie zapytam ale czym się odpala te filmiki?
|
2 nowe filmiki z vampirow, wlasnej prdukcji pojawily sie na ftp :D
enjoy it! |
Bardzo fajne filmiki.Dawaj wiecej!!
|
hehehe ale sie usmialem, szczegolnie z tego crusader q****a :D
ale ciekawa konwersacja :] :baby: |
obejrzalem pare filmikow xD oke xD
|
kuna...... jak film desert questa sie nazywa tam?? za nic nie moge sie połapać...... :P
|
Spoko filmiki :P Ale juz je niestety oglądałem :(
------------------------------------------------------------------------- To mój Pierwszy post :o 8o ------------------------------------------------------------------------- :2handed: Aldora :sword: :2handed: Knight :sword: :2handed: Sword Fighting 31+ :sword: :2handed: Shielding 28+ :sword: :2handed: Mlvl 2+ :sword: |
Jakos bnie bardzo to kapuje... uporzadkuj konto, bo w tym wszytkim widze tylko 2 .rec. Te dwa sciagnolem, obejrze zaraz.
Obejrzalem film z kluczami, taki sobie. Draco Quest pokazuje blad chwile po wlaczeniu. Gdzie reszta? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27. |