![]() |
Warrock
Witam chciałbym wam przedstawić grę online typu FPS. Jest to jak widać w temacie Warrock , w której gramy żołnierzem w jednej z dwóch drużyn. Za zadanie mamy zabić jak najwięcej osób z drugiej drużyny oraz przejmować bazy.
Gra jest dosyć trudna (wg. mnie bo gram dopiero 1 dzień) , sterowanie jest podstawowe , lecz nie da się go zmienić co uważam jest wielkim minusem. Można tutaj kupować bronie począwszy od różnych pistoletów do broni anty pancernej (niestety sklep jest poprawiany przez co tymczasowo nie można kupić broni). Można w niej również jeździć Crossem (motor xP) , Czołgiem , samochodem anty pancernym etc. Grafika jest dosyć dobra. Instalka zajmuje 184 mb (download) po zainstalowaniu zajmuje jedynbie 451 mb. Mój nick w grze to coldspell2. Aby ściągnąć grę trzeba się najpierw zarejestrować. Jeżeli będziecie mieć jakieś pytania to walić na GG 8792583. strona główna: www.warrock.net link do rejestracji: www.warrock.net/userRegistrationLicense.asp link do screenów: www.warrock.net/downloadScreenshot.asp |
chcetnie wym zagral ale wedlog mnie za duzo wazy :D
|
A mógłbym się zapytać jakie ta gerka ma wymagania? Na screenach widze że ładna grafa i się obawiam że na moim kompie to już nie pójdzie...
|
Cytuj:
pokazane są duże , a u mnie na duronie 1800 , radeon 9550 (128 mb) , 384 ramu śmiga ładnie :))) czasami są małe problemy , jak jest duża plansza albo jak jest dużo osób naraz ale tak to normalnie chodzi :) |
1ghz, 256 ram i geforce 2mx 100/200 spokojnie udzwignol na medium
Duzym minusem tej gry sa giga lagi ..... (Pingi ??) oraz opozniona/dziwna smierc.. . |
Cytuj:
Pingów nie ma raczej , ale masz rację co do śmierci .... to jest minus , ale pograć się da ;D btw. ja na moim sprzęcie mam na high wszystko i śmiga normalnie :) |
Omfg ale yazda sciagam z predkością 500kb/sek i idzie w góre ^^
@EDIT Wow ściągnęło mi się w 4 minuty 36 sekund ide grac |
Kolejna nudna internetowa strzelanka...to ja już wole Soldata.
|
niedziala mi ten url w****u.
|
Zarąbista gierka, polecam.
|
Cytuj:
|
Genialna gierka.
|
polecam :P
link do polskiej strony http://warrock-polska.com/ http://warrock-polska.com/forum/index.php |
Ta gierka jest dla mnie ! xD Buuu zainstalowałem i pokazuje się "Cannot get a file [vs*****]!". Hełp ?
|
@@1 post
Pomysliles sie , instalka gierki zajmuje 270 a nie 180~ ... |
Gra całkiem fajna.. gram od jakiegoś miesiąca..
Jedynym co mnie w tej grze denerwuje to opóźniona śmierć.. ale da sie przezyć ;-) |
Gra jest poprostu ZARĄBISTA.
Nie mogę się doczekać wersji finalnej. Mój nick - hieyz0rd. Zazywaczaj gram na serwerach Germany-FFT_1 albo London-UK_1. Z map najbardziej Ohare lubię. |
Cytuj:
btw.15.9 % -.-' |
Buuu zainstalowałem i pokazuje się "Cannot get a file [vs*****]!". Hełp ?
|
double post..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |