![]() |
A Jednak da sie lurować
http://photobucket.com/albums/b291/Knightofkesik/?
Mialo sie niedac lurować .... http://photobucket.com/albums/b291/K...t=dlluring.jpg |
Bez kitu to straszne :(
|
??
CO jest grane?:o
Przecierz on powinien znikn±ć bo był 3 poziomy nad swoim respem...:o Loool.. BUG?:o |
Łot de fak? Może ktoś odkrył inne miejsce z którego szło lurnąć dla?
|
POH? btw jak lurnac dla z d lair ?:]
|
ja też widziałem with biegaj±c± poza ammo camp (koło Venore)zlurowan± z podziemi ammo
|
Dl byl zlurowany z poha, kolega myslal ze zniknie jak go bedzie lurowal a tu zong
|
Tylko jak to możliwe :| Po 1 jest zadaleko od miejsca spawnu a po 2 - 3 pietra nad spawnem po 2 chyba już znikn±ć powinien :/
|
Odlot, stare czasy lurownia mi sie przypomniały xD
ale 3 gsy i 2dl pod dwarf brigade to nie to samo co 1 dl xD |
Mi sie wydaje ze potwor znika rowniez wtedy kiedy ciebie nie widzi bo juz nie raz sie lurowalo cos ;D i uciekalem widz±c go :P
|
Ano nie to samo :( ahehe
Btw to mi to jakos dziwnie wyglada bo probowalem z poh lurowac i niewychodzilo :] |
@up:
poproboj niektore respy guardow kiedys pisalem ze mozna lurowac w 2 jaskiniach, nie pamietam ktorych ale na 80% miedzy rzeczkami. |
Aff
Aff, przypomniały mi się te czasy z lurowaniem potworów wogóle nie rozumiem poco oni to skasowali . Wiem , że dużo ludu zaliczało ded ale to były emocje hehe , idziesz przez venore do dwarven bridge a tu gsik :D lub dl :D
8o |
No ja my¶lę ze to bug u mnie ostatnio niedaleko venore był old willow...
|
Co to za problem uwalic DLa, wzaisc jakeis cialo i przytachac na dach a potem fire fieldy powrzucac? zobacze tam zywego dla to uwierze, pozatym rozmieszczenie fire fieldow i to jak sie pala troche mi nie pasuje
|
Cytuj:
|
Znowu zacznie sie lurowanie
Ale to nie jest tak raz zniknie raz nie bo sam próbowałem xD
|
ja sie zgadzam z ryb± nudziło wam sie wzieli¶cie ciało dlka i jakiegos chłoptasia co padl na nim pu¶cili¶cie kilka fb i ff rzucili¶cie ciałka dlka i tego gostka i teraz n00by sie podniecaj±... -.-' zluruj go raz jeszce i zrob ss z żywym to może uwierze... co to dla Ciebie?
|
Miałem wczoraj dziwna sytację z rotem.
Byłem z kolegami w grenshore i robili¶my zoo na piętrze domku obok którego chodzi Tokel. Wyropowałem 3 roty z pobliskiego respa i lurn±łem je pod domek. 1 zamknęli¶my w zagrodzie a 2 próbowali¶my wyropować na domek.Znikły przed drabink±. Zostawili¶my tego jednego w zagrodzie i pobieglimy po orki i spearmana. Gdy kończyłi¶my chciałem znikn±ć rota przy drabinie i o dziwo nie znikł! Mam ss jakby co więc jak kto¶ niewieży to wrzuce. |
Dupa jas~
Wyropowałem dl'a na powierzchnie i znikl.. Wyropowalem drugiego i tez znikł.. Ryba moze miec racje.. Zabili dla zucili na dach ff zasrali wkleili fake deda albo deda przeniesli tam i niech sie newbki ciesza ;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |