Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Jak otworzyc drzwi do senji ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=62916)

Magic Mage Master 27-01-2006 11:52

Jak otworzyc drzwi do senji ?

Na senji jest quest z broadsword , perly itp . To obok sa drzwi i za tymi drzwiami jest pare minosow i mino mag i mam pytanie jak mozna znalezc klucz do tych drzwi ? Cos slyszalem o jakims quescie z tym kluczem ale nikt nie wie gdzie klucz.
Jak otworzyc te drzwi ?

MiXer 27-01-2006 11:56

eee... to chyba QS

Crazy Mage 27-01-2006 11:59

Mialem taki sam probilem drzwi byly zamknite a tam pisze jakis bzdety ze drzwi sa zamknite magia -.- . lecz pewnego dnia byly otwarte 8o weszlem i zaprosilem kolege zabil mino mage poszlismy a TAM TAKIE RÓZNE LABIRYNTY!!! puzniej szukalismy keya znazezlismy ale to nie ten a w dodatku zamkneli nas tam i miałem problemy kolege mosial GM wyciagac :D tam za mino mage sa schody... I takie inne a te skarby to tylko dla ubarwienia gry. Nie da sie do nich dojsc Tam w tych labiryntach behollder mino mage mino guard archer i tyle pajaki i nic grozniejszego .KLUCZ ISTNIEJE !!! Widzilem jak otwierali te drzwi i zamykali ludzie sobie tam expia ale niestety maja klucz i niechca powiedziec z kad go maja napewno z questu który nie ma nic wspulnego z tym LOL!

Norah 27-01-2006 13:11

Do tego nie trzeba klucza ludzie. -.- Na dole trzeba mieć destroy fieldy i pod którymś fieldem (chyba kolo kolumn trza poszukać) jest dźwignia, która otwiera i zamyka te drzwi.

@Down:
Aha... Ja doszłem tylko do mino maga za drzwiami, które otwiera dźwignia...

Magus 27-01-2006 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy Mage
miałem problemy kolege mosial GM wyciagac

Gratulacje za ten tekst, mój śmiechoskop wskazał 12 punktów chociaż skala jest do 10...
Cytuj:

Do tego nie trzeba klucza ludzie. -.- Na dole trzeba mieć destroy fieldy i pod którymś fieldem (chyba kolo kolumn trza poszukać) jest dźwignia, która otwiera i zamyka te drzwi.
No owszem, ale nie o te drzwi sie rozchodzi.
Cytuj:

niechca powiedziec z kad go maja napewno z questu który nie ma nic wspulnego z tym LOL!
Na pewno to Ziemia nie jest płaska, nie spekuluj bo Ci nie wychodzi.

Z tymi drzwiami jest mały paradoks, bo klucz do nich jest, tyle że za tymi drzwiami. I nie jest to jakieś moje widzimisie bo klucz mam a to miejsce było swego czasu moim ulubionym expowiskiem.
Teraz mała wskazówka: Te drzwi nie są wejściem do podziemi senji lecz wyjściem z nich. Nie tędy droga panowie. Nic więcej nie powiem. Ja znalazłem przejście to i Wy powinniście znaleźć.

Myrod 27-01-2006 15:50

lol

Weszlem tez raz tam, bo byly otwarte i potwory wybite;] Ide patrze minosy i olo na nich trenuje 34 knight...Mial klucz i pomogl mi sie wydostac;]
Pozatym to jest -3 lvl foldy...Zeby tam dojsc, trzeba chyba przeszukac ten 3 lvl pod folda, tam gdzies jest key i tak jak mowil wyzej moderator - to jest wyjscie;]
Mam nadzieje, ze to nie qs;]
Btw. jest tam duzo roznych minosow, wiec nie zapuszcac sie na niskim lvl;]

Rookslayer of Dolera 28-01-2006 09:15

Drzwi

Popatrzcie se na poradniki. Tam jest o foldzie podziemiach. Zchodzisz na -3 a tam co??? Minosy. Wchodzisz wyżej i co mino magi i inne w pokoju który wygląda jak ten co wida z tego questu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04.