![]() |
Betatest Homm 5!
Na gamespy fileplanet zauważyłem że jest betatest homm Publiczny!
Jak sciagnac bete Homma 5? To proste 1 : Rejestrujemy sie na www.fileplanet.com 2 : Logujemy sie 3 : Szukamy Linku z betatestem<trudno nie znalesc bo grzmoca o tym jak dzwony ;) > 4 : Podajemy dane<nie musza byc prawdziwe :D> 5 : Zapamietujemy/Zapisujemy unikalny kod 6 : Czekamy w kolejce 7 : Pobieramy... Tworcy gry prosza o reportowanie wszelkich bugow.Serwery sa zawsze pozapychane wiec nie paplac "a ja sie nie moge dostac" bo modek wam za takie cos da ostrzerzenie.Poczekajcie i sciagajcie.Tutaj mozecie sie dzielic wrazeniami z bety i mowic jakie u was bugi wystapily.See you in game ;) @Hoomik :mi juz pobiera :).Ze 10% procent.Szybko pobiera a kolejka nie wolniej przechodzi :D |
A ja polecam od siebie mirrory na www.3dgamers.com <= szybsze i mniej zapakowane...
|
Cytuj:
ale na fileplanet szybko kolejka leci, mieczaki rezygnuja po 15 minutach czekania ;> A ja bede twardy a nie mientki i poczekam to swoje "Estimated Wait 52 minutes", o! |
E tam, ja czekam az wyjdzie pudelkowa wersja w sklepach i wtedy sobie zakupie ;) Zostawiam sobie zabawe na pozniej.
|
Zostawilem kompa na noc, blednie mi sie sciagnelo i dupa, nie zainstaluje sie. A rano juz betatesty byly zamkniete...Poczekam do pelnej wersji, mam nadzieje, ze wersja PL ukaze sie w sklepach rowno z premiera, a nie 5 miesiecy po...
|
60%... z czego powinienem miec juz conajmniej 80% przez naprawde wkurzajace akcje przez co musialem 3 razy wlazic na 100 osobowa kolejke.
ale jak to ladnie powiedzial hoom - shit happens ;] Sciagac mozna ale niestety rejestracja trwala tylko 2 dni i osoby ktore nie zdazyly za ten czas tego uczynic beda zmuszone poczekac jeszcze troche zeby popykac ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |