Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Błędy w grze i na Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=62962)

czapka28 27-01-2006 17:03

Błędy w grze i na Tibia.pl

Za każdym razem kiedy się wyloguję to przy ponownym logowaniu ląduję w świątyni z nowym itemem. Od wormsów zaczynając do mac. Jak dacie mi namiary na jakiegoś admina na Selenie, to odwdzięczę się.

Co do Tibia.pl, to strona nie hula mi na Firefoxsie. Teraz siedze na IE, i myślę, że to jest jawne dyskryminowanie innych użytkowników oprócz fanów Microsoftu. Zróbcie coś z tym, bo IE jest ograniczony.

Vanhelsen 27-01-2006 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czapka28
Za każdym razem kiedy się wyloguję to przy ponownym logowaniu ląduję w świątyni z nowym itemem. Od wormsów zaczynając do mac. Jak dacie mi namiary na jakiegoś admina na Selenie, to odwdzięczę się.

Co do Tibia.pl, to strona nie hula mi na Firefoxsie. Teraz siedze na IE, i myślę, że to jest jawne dyskryminowanie innych użytkowników oprócz fanów Microsoftu. Zróbcie coś z tym, bo IE jest ograniczony.

Użyj Ctrl + r do zareportowania tego bug'a lub wyślij odpowiedni e-mail ([email protected] albo [email protected]) a co do przeglądarki, używam FireFoxa i nie mam żadnych problemów...

Dr. Omader 27-01-2006 19:26

Co do pierwszego, to my nie jestesmy od bledow w grze.

A co do drugiego to mi bez problemow dziala w firefoxie, dlatego pewnie ty masz cos namieszane w ustawieniach.

Raul 27-01-2006 20:27

Cytuj:

Teraz siedze na IE, i myślę, że to jest jawne dyskryminowanie innych użytkowników oprócz fanów Microsoftu.

A ja myślę, że to jest jawne, bezpodstawne oskarżanie.

Zummer 27-01-2006 23:57

Ctrl+r piszesz błąd i naciskasz enter
co do drugiego:
to używam firefoxa i jeszcze nigdy mi się nic nie zdarzyło. więc musisz mieć coś kopnięte w ustawieniach^^

Hegemmon 28-01-2006 00:28

Cytuj:

8o Jeśli kogoś jużtutaj dyskryminujemy ( w co wątpię) to raczej są to fani Microsoftu, bo chyba żaden modek nie używa IE :P
Może się popiszą z okazji wyjścia nowego windowsa, ale puki co, to IE jest yhm... programem, dla małoambitnych internautów ;)
proponuję, abyś ściągną nowego firefoxa najlepiej z tąd.
P.S. ostatnio zetknąłem sięz bardzo fajny FF. Był chyba po włosku.. albo po jakimś innym takim kosmicznym języku. Nie rozumiałem ani słowa ;)

Cossma 28-01-2006 00:51

Cytuj:

Nie sądze aby tych fanów microshitu było dużo !
No chyba że ktoś lubi:
*korzystać z najbardziej zwalonej seri systemów operacyjnich
*płacić za w/w systemy
*łatać dziury w w/w systemach
*wyrywać sobie włosy z głowy widząc kolejny błęd który nam co kilka minut wyskakuje

Dlatego zgadzam się z RAUl'em że twoje oskarżenie jest bezpodstawne!

$corcerer 28-01-2006 14:00

Cytuj:

Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8) Gecko/20051218 Firefox/1.5 u mnie i wszystko działa.
Może masz Error 415?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27.