![]() |
Błędy w grze i na Tibia.pl
Za każdym razem kiedy się wyloguję to przy ponownym logowaniu ląduję w świątyni z nowym itemem. Od wormsów zaczynając do mac. Jak dacie mi namiary na jakiegoś admina na Selenie, to odwdzięczę się.
Co do Tibia.pl, to strona nie hula mi na Firefoxsie. Teraz siedze na IE, i myślę, że to jest jawne dyskryminowanie innych użytkowników oprócz fanów Microsoftu. Zróbcie coś z tym, bo IE jest ograniczony. |
Cytuj:
|
Co do pierwszego, to my nie jestesmy od bledow w grze.
A co do drugiego to mi bez problemow dziala w firefoxie, dlatego pewnie ty masz cos namieszane w ustawieniach. |
Cytuj:
|
Ctrl+r piszesz błąd i naciskasz enter
co do drugiego: to używam firefoxa i jeszcze nigdy mi się nic nie zdarzyło. więc musisz mieć coś kopnięte w ustawieniach^^ |
Cytuj:
Może się popiszą z okazji wyjścia nowego windowsa, ale puki co, to IE jest yhm... programem, dla małoambitnych internautów ;) proponuję, abyś ściągną nowego firefoxa najlepiej z tąd. P.S. ostatnio zetknąłem sięz bardzo fajny FF. Był chyba po włosku.. albo po jakimś innym takim kosmicznym języku. Nie rozumiałem ani słowa ;) |
Cytuj:
No chyba że ktoś lubi: *korzystać z najbardziej zwalonej seri systemów operacyjnich *płacić za w/w systemy *łatać dziury w w/w systemach *wyrywać sobie włosy z głowy widząc kolejny błęd który nam co kilka minut wyskakuje Dlatego zgadzam się z RAUl'em że twoje oskarżenie jest bezpodstawne! |
Cytuj:
Może masz Error 415? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |