![]() |
Przygoda na edron
Siemka,
Dzis mam do zaoferowania moj 1 filmik w wersji 1.6, ten film moze(albo nie) byc najlepszym filmikem dla FACC, dla tego ze dowiedza sie co jest na edron, itp. mozecie sciagac jak chcecie:D ale tez nie mosicie:p zreszta sami zdecydujcie Tu link do filmu: http://rapidshare.de/files/11951796/...n_....rec.html |
:P:D:S filmik...
No wiesz poczontek nudny... <exp na trolach> ;p
< 18:19 Szymon of Master sorcerer: Utevo lux 18:20 Szymon of Master sorcerer: chcialbym wam pokazac brass legs quest al enie che mi sie ;D 18:20 Szymon of Master sorcerer: ale laga mam 18:20 Szymon of Master sorcerer: o juz znikl 18:20 Szymon of Master sorcerer: ;D> a to najlepsze 8o 8o 8o 18:21 Szymon of Master sorcerer: a mowilem wam ze na edron sa demony ... ? ;P 18:21 Szymon of Master sorcerer: bo sa>> hahaha8o 8o każdy wie że tam są demony a ja płyne po to na edron tylko po to żeby isć na cycopolis i troche poblokowac demony ok dalej o filmie :P:P 28 minut filmu i nudy pokazujesz jakies jaskinie z trolami i goblinami ;/;/ to dla noobów jest ;/;/ 18:26 Szymon of Master sorcerer: wciskasz ctrl+0(albo o) tam bierzesz create new channel(chyba ze sle napisalem i juz masz kanal ...) :P:P :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: ------------------------------------------------------------------ doszlem do 38 minut i to ***ie nudny filmik i tyle ;/;/ nagraj cos lepszego to bedzie lepsze _____________- _______________- _________________- a to ku*** naprawde jest ku*** chała ;/;/ sry ze tak ale serio !!! tylko nie ;( ;( ;( ok ? :p jak cos to pisz na gg <3092273>;) :p |
Dla facc-owców to jest dobra okazja by przed kupnem pacc poznac edron :p
Gratz pomyslu :) |
Taki juz jestem
Taki juz jestem :D nigdy nie umiem robic cos "Fantastycznego" :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |