![]() |
Cave Raty i ciasteczka...
Niedawno temu wydarzyl mi sie taki loocik z cave rata:]
Powiedzcie od kiedy z Cave Ratów ciastka wypadaja? Bo mi to w swojej prawie rocznej karierze 1 raz sie zdarzylo. PS. Na zadnej stronce niewidzialem,zeby Cave Rat wyrzucal COOKIES!! http://i36.photobucket.com/albums/e39/Jergen/lol/21.jpg |
Mi tez sie nigdy niezdzylo tak samo silwer amulet tylko 1 w życiu mi sie zdazylo zeny mi amulet wypadl z trolla a zabilem juz ze 1000 troli;)
|
To juz wiedzialem wylootowalem z 5 ciastek ale jedna zecz mnie dziwi na katedrze wypadl mi bag nie wiem jakim cudem ale tak bylo... Aha i przy bagu bylo ciastko ;).
|
Mi też ostatnio cookie wypadło z Cave Rat'a. Kumpel powiedział, ze to jest lepiej (czyt.: rzadziej) niż Magic Plate Armor z Demona! Czyli baaardzo rzadko. Mimo to wolę MPA :)
|
Na to wyglada ze CIPSOFT ukrywa jeszcze bardzo wiele tajemnic:D Nawet loot z Rata jest tajemnica...! No OK. TO ja juz niemowie co musi byc z potworami z wyzszej półki...:baby:
|
ta prawda
Bylem se kolo ghost land kolo demonow (szkieletow) i dedlem rata albo c rata i z przyzwyczajenia lookam a tu ciasteczko.... jezeli to prawda to dlaczego na rooku nie ma ciasteczek ??
|
ciasteczka z cave ratow wypadaja juz od dawna, mimo ze na rooku nigdy ich nie spotkalem to na mainie wylecialo mi sie bardzo duzo (z 10? w jakies 2-3 dni)
|
tez mi kariera zeby nie wylecialy cookies mam ich ze sto
|
Cytuj:
Cytuj:
Loot 0-4gp, Cheese, jacket, coat, 0-1 cookie, 0-4 worm. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No to 250 trloli to 5k expa. Setki??? Heh wiem, wiem sa nooby na tym swiecie...... W godzine 5k expa na rooku zalosny jestes. |
@up popatrz na swój podpis na dole...
Cookies wypadaja bardzo często |
mi ciasteczko wypadło z cave rata raz, jak wykonywałem questa pod thais, ale to już inna historia...
|
amulet i ciastko
Z tymi cookiesami to jednak coś jest, bo mnie samemu raz zdażyło się, że w zabitym przezemnie cave racie bylo ciastko.A co do silver amuletow to mam szczęśie, bo juz 2 razy mielem w trollu :]
|
na 250k expa na trollach wypadlo mi cos kolo 9 silver amuletów;p na guardi bylo fri itans przed depo;p jak amulety te przestaly sie miescic:P. A jacket wypada bardzo rzadko z cave ratow o_0 mi wypadl 2 razy a gram w tibie cus kolo 3 lat..
|
Cytuj:
@topic Hmm... Ciasteczka z Cave ratów nie są wielką nowością, ale nie wiele się ich ubija, więc można nie zauważyc ;) |
wcale tak rzadko nie wypada na rooku to ze 4 razy trafiłem :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |