Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Cave Raty i ciasteczka... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=62983)

Jergen 27-01-2006 18:55

Cave Raty i ciasteczka...

Niedawno temu wydarzyl mi sie taki loocik z cave rata:]
Powiedzcie od kiedy z Cave Ratów ciastka wypadaja? Bo mi to w swojej prawie rocznej karierze 1 raz sie zdarzylo.

PS. Na zadnej stronce niewidzialem,zeby Cave Rat wyrzucal COOKIES!!

http://i36.photobucket.com/albums/e39/Jergen/lol/21.jpg

Crazy Mage 27-01-2006 19:19

Mi tez sie nigdy niezdzylo tak samo silwer amulet tylko 1 w życiu mi sie zdazylo zeny mi amulet wypadl z trolla a zabilem juz ze 1000 troli;)

Gryzul 27-01-2006 19:48

To juz wiedzialem wylootowalem z 5 ciastek ale jedna zecz mnie dziwi na katedrze wypadl mi bag nie wiem jakim cudem ale tak bylo... Aha i przy bagu bylo ciastko ;).

palamen 27-01-2006 19:50

Mi też ostatnio cookie wypadło z Cave Rat'a. Kumpel powiedział, ze to jest lepiej (czyt.: rzadziej) niż Magic Plate Armor z Demona! Czyli baaardzo rzadko. Mimo to wolę MPA :)

Jergen 27-01-2006 19:52

Na to wyglada ze CIPSOFT ukrywa jeszcze bardzo wiele tajemnic:D Nawet loot z Rata jest tajemnica...! No OK. TO ja juz niemowie co musi byc z potworami z wyzszej półki...:baby:

Zabijaka Barxuss 02-02-2006 14:37

ta prawda

Bylem se kolo ghost land kolo demonow (szkieletow) i dedlem rata albo c rata i z przyzwyczajenia lookam a tu ciasteczko.... jezeli to prawda to dlaczego na rooku nie ma ciasteczek ??

Siwciu 02-02-2006 15:07

ciasteczka z cave ratow wypadaja juz od dawna, mimo ze na rooku nigdy ich nie spotkalem to na mainie wylecialo mi sie bardzo duzo (z 10? w jakies 2-3 dni)

Lord Glem 02-02-2006 19:27

tez mi kariera zeby nie wylecialy cookies mam ich ze sto

poisoner 02-02-2006 20:46

Cytuj:

Powiedzcie od kiedy z Cave Ratów ciastka wypadaja?
Od zawsze.
Cytuj:

Na zadnej stronce niewidzialem,zeby Cave Rat wyrzucal COOKIES!!
Bo jesteś ślepy:
Loot 0-4gp, Cheese, jacket, coat, 0-1 cookie, 0-4 worm.
Cytuj:

Mi tez sie nigdy niezdzylo tak samo silwer amulet tylko 1 w życiu mi sie zdazylo zeny mi amulet wypadl z trolla a zabilem juz ze 1000 troli
OMG, ale zes zaszpanowal ta liczba zabitych trolli, nie no wymiatasz extra super lux duzo zabiles, ja na rooku expiac na trollach na pacc area gdzie sa bardzo dobre respy przez godzine zabijam nawet 250 trolli jak mam farta, wiec ten twoj tysiac to LÓL, nie dziwie sie ze ci silver amulet nie chce wypadac. :p
Cytuj:

Mi też ostatnio cookie wypadło z Cave Rat'a. Kumpel powiedział, ze to jest lepiej (czyt.: rzadziej) niż Magic Plate Armor z Demona!
LÓL, cookie nawet nie pisze zeby wypadalo rzadko czyli wypada normalnie tak jak jacket lub coat.
Cytuj:

Czyli baaardzo rzadko.
Bzdura.
Cytuj:

jezeli to prawda to dlaczego na rooku nie ma ciasteczek ??
Jak to nie ma? Bardzo dlugo gralem rookstayerem i juz setki ciasteczek wylootowalem na rooku. :p

Markizek666 05-02-2006 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poisoner
OMG, ale zes zaszpanowal ta liczba zabitych trolli, nie no wymiatasz extra super lux duzo zabiles, ja na rooku expiac na trollach na pacc area gdzie sa bardzo dobre respy przez godzine zabijam nawet 250 trolli jak mam farta, wiec ten twoj tysiac to LÓL, nie dziwie sie ze ci silver amulet nie chce wypadac. :p

Jak to nie ma? Bardzo dlugo gralem rookstayerem i juz setki ciasteczek wylootowalem na rooku. :p

No to 250 trloli to 5k expa. Setki??? Heh wiem, wiem sa nooby na tym swiecie......
W godzine 5k expa na rooku zalosny jestes.

Ma'tys 05-02-2006 12:36

@up popatrz na swój podpis na dole...
Cookies wypadaja bardzo często

namlessone 05-02-2006 12:50

mi ciasteczko wypadło z cave rata raz, jak wykonywałem questa pod thais, ale to już inna historia...

Byczek Of death 05-02-2006 16:58

amulet i ciastko

Z tymi cookiesami to jednak coś jest, bo mnie samemu raz zdażyło się, że w zabitym przezemnie cave racie bylo ciastko.A co do silver amuletow to mam szczęśie, bo juz 2 razy mielem w trollu :]

Radosny~ 11-02-2006 14:44

na 250k expa na trollach wypadlo mi cos kolo 9 silver amuletów;p na guardi bylo fri itans przed depo;p jak amulety te przestaly sie miescic:P. A jacket wypada bardzo rzadko z cave ratow o_0 mi wypadl 2 razy a gram w tibie cus kolo 3 lat..

Rafsal 15-02-2006 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Markizek666
No to 250 trloli to 5k expa. Setki??? Heh wiem, wiem sa nooby na tym swiecie......
W godzine 5k expa na rooku zalosny jestes.

Kto tu jest żałosny? Rookguardian de'Bove zrobiła w jeden dzień 111 548 expa na rooku ;] Expiąc 15 godzin [Nie wiem ile to trwało - tak strzelam] wychodzi ~7,7 k/h, więc 5k/hjest jak najbardziej mozliwe.

@topic
Hmm... Ciasteczka z Cave ratów nie są wielką nowością, ale nie wiele się ich ubija, więc można nie zauważyc ;)

MiXer 15-02-2006 08:35

wcale tak rzadko nie wypada na rooku to ze 4 razy trafiłem :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21.