![]() |
Forum Tibia.pl
Forum ze strony graficznej bardzo fajne. Czasem wkurzające że z powodu masy ludzi server przeciążony i forum nie działa ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi o ludzi z forum. Jeżeli chodzi o użytkowników to nie będe komentował bo jak na każdym forum większość to nooby i prowokatorzy. Jednak najbardziej przeszkadzają mi osoby które "sprawują tu władze". Admin często rozdawał moderatorów ludzią i dyktował im zasady jakich mają przestrzegać i co robić z ludzmi którzy ich nie przestrzegają. Choć niektórzy mniej inteligentni a drudzy bardziej chcieli się przyłożyć jak najlepiej i wyszło to na gorsze. Teraz co drugi moderator słyszący słowo QS czy keylogger rozdaje warring punktyi kasuje tematy choć robi to niesłusznie. Według mnie powinno się dokonać selekcji moderatorów i ewentualnie dodać nowych poważnych ludzi ale to oczywiście moje osobiste zdanie.
Większość pewnie nie przyzna mi racji i nazwie noobem ale cóż każdy ma prawo do własnego zdania. |
Odsyłam tutaj. :D
A do tego sam się wkopałeś tym tematem, bo z tego co widzę to dwa Twoje poprzednie konta są zbanowane, więc z tym również się pożegnaj. @down Kwestię tego czy poprzednie zbanowane konta są jego, zostaw mi. A po resztę odsyłam do regulaminu forum. |
Czym się wkopał? Napisał własną opinie i nikogo nie obraził i za to ban? Że ktos inny ma podobny nick to nie znaczy że to on a nawet jak inne konta były zbanowane to na tym koncie na pewno na bana sobie nie zasłużył
|
@up
Jest takie coś jak sprawdzanie ip.Sam jestem modem(na innym forum) więc wiem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |