![]() |
[FURORA] - Annihilator
Ekipa YYPP :
2 Palki i 2 Knighty A czy sie udalo obczaicie sami http://rapidshare.de/files/11997994/anihilator.rec.html http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4839 |
rehost blx
|
Yeah Moje gratulacje :cup:
|
Cytuj:
ale mozesz dac rehosta ?>.> |
Boże :| gratz wykonania ale oczywiście bez auto-uherów ani rush...
|
Gratz ;):) :)
|
Big Gratz dla Pavodiego i calego skladu ktory wykonal Ani :)
Good Job :D |
GZ ale bylo by jeszcze lepiej gdzyby bez botów
|
dobrze że bez bota
gz anyway |
Pavodi, gz patentu z ice rapierami.
signed, ziom z furory |
00:48 Yenx: we rox
00:48 Pasterz the Axemaster: HAIL HAIL 00:48 Yenx: we rox Tak macie racje, teraz wyslijcie Bombonierke i bilecik "Dziekujemy ci tworco tego wspalnialego Bota" n/c Nie pisze ze tez robilem bez bota czy z botem, a wystarczy ze Xadam loknie wasz filmik i bany sie posypia bo jeszcze przed roomem widac ze go testujecie.. ale i tak gratz nowego toporka |
Noob's
Kur*a jak mozna wykonac cos na co sie czeka od poczatku Tibi,ANihilator jest marzeniem...a wy Z***aliscie to Uzywajac bota..n/c
|
gz dla napow: yenx pav youbow
gratz wykonania anhi ;p
|
Cytuj:
pozdrawiam |
Up.
Tylko pomysl ze Gm Xadam jest polakiem i bankowo na to forum zagląda.. wiec ma ten temat jako dowod' |
Cytuj:
|
Ja nie moge..... jaki czlowiek ztworzyl tego przekletego aimbota (to jest pytanie retoryczne bo byl to spleen:P)? Ludzie przeciez oni tego anihi~ zrobili bez zadnego wysilku...najbadziej rozmieszyło mnie to gdy któryś z nich powiedzial o mało nie dedlem raz mialem reda :/ Psujecie sobie zabawe gry tymi aimbotami :/
Normalnie bym pogratulowal zrobiena anihi~ ale w takim stylu to nawet zupelny idiota ktory kupil postac na allegro moze zrobic ten quest. |
Gratuluje sprawnego otwierania backpacków
|
Ja pogratuluje osobie co zrobiła tego bocika, a panom podziekujemy za świetną reklame tego bota i jako taką instrukcje obsługi -.-
Daj n00bowi z rooka 100 level i tego bota to ci wykona tego questa pijąc herbatkę przed kompem... Zauważylem, że Taifun Devilry chce robić tego questa na 200 (!!!) levelu... powodzenia, ciekawe ile osób do tego czasu zabijesz, żeby ciebie nie prześcigneli? |
Gz tak trudnego questa, ale jednak boty psuja zabawe. Kazdy uzywa bota a prawdziwym wyczynem bedzie zrobienie tego bez programu. C ya
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |