Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie znajde resp slimow (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63084)

Ziomek Sorek 28-01-2006 12:44

Gdzie znajde resp slimow

Siemka chciał bym prosić was o pomoc gdze znajce dobre miejsca na trneienie na slimach ( jestem faccem ) znam kilka ale wiece NOOOBY NOOBY I JESZCZE RAZ NOOBY X( X( X( w ab sie nawet dorze treni ale jak przyjdze jakies typ to szlak mnie trafia i to jeszcze gram na non pvp :D i w kazz jest ale tam przewaznie ktos treni i tesz czasem przyjdze ktos i zabije :/ chcial bym abyscie podali mi jakies miejsca i to najlepiej takie zeby mnie tylko 2 slimy biły ( jak ktoś bardziej łaskaw to ss :p )

jeśli narobiłem błędy to sry ;)

Dark Alphadron 28-01-2006 12:47

Odsyłam do mapki respu i przyklejonego tematu pt. "Gdzie znajdę danego potwora?". Poza tym nie sądzę że ktokolwiek ci takie miejsce poda bo:
A: Sam tam exip
B: I tak by się tam od noobów zaroiło gdyby tu ktoś napisał.
Polecam tą budkę pod thais i koło venore bagna, przy odrobinie szczęścia zlurujesz parę slimków obok tej wiedźmy i zamkniesz je i siebie w pokoju, a jeżeli masz klucz to tym lepiej.

Celoz 28-01-2006 13:41

W Carlin jest dobre miejsce (w kanałach), musisz wziąć tylko pare parceli, żeby nie otoczyły cie slimy. żeby uniknąć noobuw, idź na sam koniec tego pomieszczenia (najbardziej w lewo jak sie da i troche na góre) i zastaw sie parcelami żeby cie biły 2 slimy. W ghostlandzie też jest jedno miejsce i gdzieś dalej są tak umieszczone drzewa, że nie musisz sie zastawiać parcelami ani niczym ( jeśli P to gracz, X to przeszkoda a S to slim to:
XXXX
XXPX
XSSX
chyba jakoś tak :D

Vil 28-01-2006 14:17

Ghostland, Carlin, Kaz w jaskini kolo bazyliszka, 2 miejsca kolo Witch Hut na bagnach na zachod od Venore, jedno miejsce w Desert Dungeon, mozna sprobowac na rotowisku na wschod od Venore.

Krysiu_Zool 28-01-2006 23:06

Praktycznie większość respów zostala już wyżej wymieniona, jednak zostaje jeszcze jedno (moje ulubione) miejsce- Folda.
PS. Tylko nie używać "moich" foldowych slime'ów na Danerze!;)

tomcio3396 29-01-2006 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celoz
W Carlin jest dobre miejsce (w kanałach), musisz wziąć tylko pare parceli, żeby nie otoczyły cie slimy. żeby uniknąć noobuw, idź na sam koniec tego pomieszczenia (najbardziej w lewo jak sie da i troche na góre) i zastaw sie parcelami żeby cie biły 2 slimy. W ghostlandzie też jest jedno miejsce i gdzieś dalej są tak umieszczone drzewa, że nie musisz sie zastawiać parcelami ani niczym ( jeśli P to gracz, X to przeszkoda a S to slim to:
XXXX
XXPX
XSSX
chyba jakoś tak :D

z tego co mi wiadomo to slimy niszczą parcele -.-

Master Freeze 29-01-2006 00:35

Z tego co ja wiem to slimy nie niszczą... ale przesuwają parcele więz nic tu nieda rozłożona wierza z parceli... Najlepiej poprostu wziąść miesz w łape i walczyć jak mężczyzn, ale tez dobrze wziaść ze sobą destroy fielda na wypadek gdyby otoczyło cię kilka Poison Fieldów ze slimów.. Bo przecież niechcemy tracić na darmo HP ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34.