![]() |
Demony - Burst Arrows
Czemu na Demon Huncie Shooterzy używają Burst Arrowów ? (nie chodzi mi o Palladynów a Sorców/Druidów) :confused:
|
Bo moga jednoczesnie walic z Burst arrow oraz Sd . Na wysokim mlvl i lvl sorka lub druta mozna zadawac Bursta arrowami spore obrazenia.
|
Cytuj:
|
bo obrazenia zadawane przez b arrows nmie zalezy od dista lecz od lvm ;]
|
poniewaz sorc/druid niewiele zdziala z bronia melee na demona, a ze obrazenia burstow nie maja nic wspolnego z distem, tylko liczy sie mlvl to chodza z burstami :>
|
Dodatkowo burt's przydaje sie na demcy gdy zostaje przywołany fe ( jest obciązeniem dla blokera ) a atakujac sd + burst w demona fe pada gratisowo ( burst zadaje obrazenia w obszarze + ). Naprawde burst to potega. Zreszta kto uzywa ten wie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Osobiście uważam, że używanie burstów nie jest dobrym pomysłem (na demon huntach). Jeśli blocker ma mały lvl (65-70) a shooterzy wysokie (100+) to tymi burstami mogą mu bardzo przeszkadzać, ponieważ nie mogą strzelać z nich tak, żeby go nie trafić. Może nie zrobią mu dużo, ale jednak te 100~ hp może uratować nieraz życie. Jeśli blocker ma wysoki lvl, to nie ma żadnego problemu. |
Ja mysle ze jest mniejsze zuzycie sd :P
|
@Gremlin
Jesteś pewien, że to aż taka oszczędność? Nie biłem demonów sorcem, więc nie wiem, ale wydaje mi się że troche przesadziłeś, napewno z górą granicą (20%). Co do obrażeń z burstów, to kwestia mlvla tego który strzela i arma tego który dostaje. |
Cytuj:
|
Burst Arrows udeża 3x3
XXX XPX XXX X- Burst Arrows P- Potwór |
Cytuj:
OMFG grales kiedys w tibie? wystarczy na ots-a wejsc jakiegos i postrzelacz brustow to sie dowiesz jak cos to wala 3x3 i niema szans zeby bloker niedosawal .. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Bardzo Dobry pomysł ale jest 1 szczegół Bursty wypadają z all Dragów lub trzeba kupić ,a rzadko ktoś je sprzedaje i ani sorc ani druid nie mają na nie czaru.
|
hehe no spx demona z burstow :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale nawet jak by walnol kratke obok to i tak trafi, mi nigdy nie zdazyło sie ze strzala poleciala 2 kratki od potwora :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |