![]() |
przepelnienie
Zawsze zanim sie zaloguje na Tibie sprawdzam na tibia.com
ile ludzi jest na Securze ( mam na tym swiecie najlepsza postac). Ostatnio sobie sprawdzam a tu 858 zalogowanych ;( i to jeszcze rano (rano zawsze bylo mozna sie zalogowac) To jest straszne!!! ;( I jak grac w Tibie jak sie zalogowac nie mozna?? :( POMOCYYYYYYYYYYYY |
ehmmmm jest jeden sposob na logowanie sie o kazdej poze dnia i nocy :] :P :)) 8)
|
wiem wiem TRZEBA MIEC PACCA ;(
|
phhiiiiiii guzik prawda :] :P :)) 8)
|
a jak inaczej?? ?(
|
nie wiesz?????????????? 8o
myslalem ze wszyscy to juz rozkminili ???????? nawet nOOby szybko na to wpadaja !!!!!!!! ?( |
Geeze, jakbym ja byl modkiem to by sie posypaly upomnienia-Lamer pisze, odpowiada mu bezsensownie olmk, lamer mu odpisuje, olmk mu odpisuje, lamer pisze, olmk pisze, blablabla, blablabla...LoL!!!
I jestem pewien ze olmk nie zna zadnego sposobu, tylko se posty nabija...Co najwyzej chodzi mu o programy w stylu tibia login... Ale na wszystkich swiatach MOZNA sie zalogowac rano-co prawda czasem trzeba probowac nieco dluzej(mi na Nova wchodzi gdzioes po 3-4 probach) ale na pewno latwiej niz po poludniu. Zwiazane jest to z rozciagloscia poludnikowa Tibii. Niektorzy sa z Ameryki i u nich jest 16:00, kiedy wszyscy wracaja do domu ze szkoly i szpilaja w tibie-u nas jest wtedy noc i dlatego w nocy jest duuuzo Amerykancow. Znowu rano u America jest noc, my sie logujemy. Gdy my wracamy ze szkoly, w America jest wczesne rano i sie juz nie logujemy:P I tak sie kreci zycie Tibianczyka... |
ahh dzieki Ci Panie... Ale wole sie nie logowac tym programem co sam sie loguje, bo kiedys przez przypadek wpuscilam swoje numerki na trade :]
|
Secura to o ile pamiętam amerykanski serwer. Łatwo sie domyslec ze kiedy u nas jest ranek u nich wieczór.
Jesli chcesz sie rano zalogowac do zaloz postac na jakims niemieckim serwerze - ja jestem na azurze i zadnych problemow z zalogowaniem sie rano nie mam, problemy z zalogowaniem pojawiają się srednio o godzinie 16:30 a w wekendy moze byc czasami 0 14:00 Jak widzisz zmiana serweru moze malo pomoze ale zawsze cos rano zawszeudawalo mi sie logowac Na niemieckich serwach jest więcej europejczykow oczywiscie chociarz często zdarza mi sie napotkac jakegos Brazylijczyka Oczywiscie po poludniu po 16:00 godzinie mozna dalej probowac sie zalogowac moze miejsce sie zwolni :D |
L O L
patrzcie panstwo odezwal sie kolo z kompem w reku urodzony a jaka wiedza ogromna nawet otkryl ze w tibie graja ludzie z roznych stref czasowych!!!!!!!!!!!! BRAWO godne podziwu rozgryzles mnie lobuzie chodzilo mi o TIBIA LOGIN ale nie jestem frajerem zeby pisac o tym otwarcie kazdy lamer umie dostac upomnienie a jak ktos tu jest lamerem to ty X( mi tez sie pare razy zdazylo wpuscic numer na tibie ale zawsze szybko zmieniam go na tibia.com |
Pewnie i tak jak koles zobaczylpostac sam oddal :P a tak wogole nie rozglaszaj sie ze uzywales programu samologujacego bo to nieprzyzwoji
|
wlasnie dlatego o tym nie napisalem odrazu
ale zawsze znajdzie sie prolamer wyzywajacy innych od lamerow X( |
Zaiste, interesujące jest to jak można wkręcić ludzi udawając lamera :). A ileż oburzenia można przy tym wyzwolić..
Pozdrawiam, wasz wzorowy, sztuczny, najlepszy lamer nooga P.S. Wyjasnialem juz o co mi chodzi z tą zabawą w temacie o tłumaczeniu wywiadu z CIPami :). |
ha ha ha ha ha ha :(
sam sie czasami sobie dziwie jak latwo mnie wkrecic :P dobry numer :D pozdro aha - jak tak to skasowac ten temat zrazu zeby nie bylo dowodow rzeczowych ;) |
Cytuj:
3 chakow i ... red skula !!! |
ja nie mialem nigdy z TL problemow
na wszelki wypadek co jakis czas zmieniam haslo pozatym nie gram w tibie na okraglo, mam malo czasu na gre miedzy uczelnia i praca |
@Ktorys modek-a ty to widzisz i nie grzmisz?
@olmk-Taaak ja jestem PROLAMER...Gdzie ty qrde widzisz zebym cie wyzywal od lamerow???Tamten gosc sie nazywa LAMER to ja mowie lamer costam olmk costam...Chociaz trzeba przyznac ze jestes taki niepospolity sqrwysyn ze na bana bys zaslugiwal(khe khem, modkowie...:])...Co za DEBIL... Ludzie, czy jest tu ktos kto nie zglosil jeszcze psota do konkursu Noob 2004? No wiec(ja juz niestety mam zajety) niech poda posty tego debila OLMKa... @Lamer-ty masz za duzo wolnego czasu wiesz?:) A powiedz, ty masz tu jakies inne konto czy tylko lamera ktorym robisz zamieszanie? ...zaczynam cie lubic, lamko:] |
Ano mam tu inne konto :), ale czułbym się niekomfortowo ujawniając które to. Zresztą wydaje mi się, że modkowie mogą do tego dojść po IP :). Więc jeśli by chcieli to i tak się dowiedzą :P
Pozdrawiam, nooga |
matheous ty chyba w dziecinstwie dostales czyms po glowie albo z kolyski wypadles !!!!!?????
chyba sam nie wiesz co piszesz lamera to masz chyba w gaciach - sorry ,,lamer,, nie o ciebie chodzi ;) a za takie wyzwisko to nie powinienes dostac bana ( minimum ban ) tylko w morde z kopa z takim slownictwem to pod budke z piwem, wskocz w swoj dresik i wyp....alaj modek juz niech zdecyduje komu sie nalezy ban ty do tego jestes za cienki w barach pepitku pewno juz pare razy otrzymales ten zaszczytny tytol i szukasz ,,kolegi,, - sorry ale jestem hetero :D |
Cytuj:
Jam na Aldorze nie mam problemów z logowaniem odkond wyszedłem z Rooka. Na maine jest dużo (DUŻO)mniej ludu i loguje sie o krórej chce(w nocy o północy albo w południe:D). Wnoskuje, że twoja najleprza postać jest jeszcze na Rookgaard. Spox jak wyjdziesz na maina to będzie lepiej. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |