![]() |
Kilka pytan co do Summonow
Zwracam sie z prosba do szanownych graczy o wytlumaczenie mi tajemnej sztuki przyzywania potworow. Czy ktorys z szanownych jegomosciow jest w stanie mi odpowiedziec na pytania (jestem Sorcem na 11 lvl z 5 m lvl):
1. Jak przyzywa sie potwora (czy trzeba uzyc zaklecia na jego zwlokach)?? 2. Jakie potwory mogl bym przywolac na moim levelu (nie mam jescze zaklecia)?? 3. Jesli potwor ma Summon 70 i Convince na 70 to na jakim levelu bede mogl do przyzwac?? I jeszcze slowko do Adminow i Moderatorow (nie wiem kto kto jest wazniejszy). Prosze o nie kasowanie tematu (tych informacji nie znalazlem w waszym FAQ) oraz o nie zamykanie jescze tego tematu - mozliwe, ze przypomnie sobie jeszcze kilka pytan. Zwracam sie z prosba do szanownych graczy o wytlumaczenie mi tajemnej sztuki przyzywania potworow. Czy ktorys z szanownych jegomosciow jest w stanie mi odpowiedziec na pytania (jestem Sorcem na 11 lvl z 5 m lvl): 1. Jak przyzywa sie potwora (czy trzeba uzyc zaklecia na jego zwlokach)?? 2. Jakie potwory mogl bym przywolac na moim levelu (nie mam jescze zaklecia)?? 3. Jesli potwor ma Summon 70 i Convince na 70 to na jakim levelu bede mogl do przyzwac?? I jeszcze slowko do Adminow i Moderatorow (nie wiem kto kto jest wazniejszy). Prosze o nie kasowanie tematu (tych informacji nie znalazlem w waszym FAQ) oraz o nie zamykanie jescze tego tematu - mozliwe, ze przypomnie sobie jeszcze kilka pytan. |
1. Kupujesz zaklęcie i wymawiasz >utevo res "potwór< (poziom do przywołania jakiegokolwiek potwora to 25)
2.Nie możesz. 3."Summon" to liczba many ile potrzebujesz na jego przywołanie. "Convince" to liczba many ile potrzebujesz na jego zauroczenie runą. |
Dziex
Dzieki za pomoc. Wyglada na to ze nie chcacy 2 razy wkleilem ten temat :p
|
Moja odpowiedź na ten temat będzie następująca: Na twoim levelu nie możesz przywołać jakiegokolwiek potworka, ponieważ po update wprowadzono ograniczenie 25lv na czar Summon Creature, a tak na marginesie to ten czar zaczyna się przydawać od levela 27+ (można summonować Monka, który przydaje się i do expienia i do skilowania). Życzę Ci jak naszybszego wbicia tego 25lv i... dalszego expienia tym razem z summonem =)
|
Summona się opłaca tylko jak idziesz na jakieś dobre potwory bo Exp idzie na pól:( najlepsza zabawa była jak zdjąłem Rod'a do plecaka i przywołałem Fire Devil’a i zaatakowałem Beholder'a. Walka potworów FD wykończył dwa Beholdery i jednego Slima. potem padł nie żywy na ziemie i jego ogień życia zgasł. Ja osobiscie Polecam Zerka, DS'a i Fire Elemental'a
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55. |