Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Sergio Demonslayer i Apitov WMV (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63274)

Lorte Zirano 29-01-2006 11:57

Sergio Demonslayer i Apitov WMV

Dzisiaj pokaże Wam co sądze na temat najwiekszych PA bound.
Prosze o komentarze.
Nie zdziwcie sie ze jest to jeden z moich pierwszych postow ale nie komentowalem filmikow innych tylko je ogladalem. ;)
http://rapidshare.de/files/12078283/..._0001*****.html

Rabanbar 29-01-2006 14:00

Powinienem cie zraportowac ale nie opre sie pokusie powiedzenia co o tym i o tobie mysle. Żenada, 95% filmu jest poprostu zerzniete klatka w klatke z "Sergio Demonslayera" a pozostałe 5% to jakies durne screeny bez sensu a w dodatku do tego podłożona tak posrana (sorry modki wiem ze mialem nie przeklinac ale nie jestem w stanie wytrzymać...) muzyka ze nie bylem w stanie calego obejrzec... warto sciagac zeby zobaczyc jak wielki shit moze stworzyc czlowiek...

Bjoern Shu 29-01-2006 14:23

@up
malo tego
tak zalosny film robi ktos kto nic nie osiagnal na Valorii i nie ma wogole pojecia o tym co sie tam dzieje w danym momecie
zalosne sa opisy na koncu
to twojej wiadomosci autorze tego kretynskiego filmu
Sergio chociarz byl PA MIAL JEDNEGO OWNERA

ten uzytkownik powinien byc zbanowany :<

Sent 29-01-2006 15:03

film do bani ..
muza do bani ..

a na jakiej podstawie sadzisz ze oni sa Gejami? bo tak wywnioskowalem z klimatu i rodzaju muzy -.-

Hieyan 29-01-2006 15:18

Nie opłaca się ściągać nawet. Tylko wam limit ściągnieć się zmniejszy (FACC).

Fillipex 29-01-2006 15:24

OMG.. film BEZNADZIEJNY

tak jak bylo wyzej... 95% jest z wczsniejszego filmu o jego zyciu...
muzyka poprostu do dupy.... jak chcialems zrobic klimat 2 PA to Ci wogole nie wyszlo... wogole ja nie wiem jaki Ty chciales klimat zrobic... beznadzieja poprostu.... mi sie tylko spodobalo to jego zdjecie z RL nic wiecej o.0
0/10

Rybzor 29-01-2006 17:13

LoooL, fajna muzyczka, wygladalo jakby Sergio i Apitov byli geyami ;D

Lorte Zirano 30-01-2006 11:31

Mam pytanie czemu zaatakowaliscie moj film tak bardzo. Pokazalem w nim moja nienawisc do Apitova i Sergia, i to mialo wygladac, ze sa gejami. Bo oni są gejami.(przyznali sie na stronie internetowej, mam zdjecia jak sie obsciskuja) Wypowiadacie sie, ze zle robie robiac z nich "idiotow". Gdybyscie wiedzieli ilu swietnych graczy opuscilo Valorie przez nich.

szkodi 30-01-2006 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorte Zirano
Mam pytanie czemu zaatakowaliscie moj film tak bardzo. Pokazalem w nim moja nienawisc do Apitova i Sergia, i to mialo wygladac, ze sa gejami. Bo oni są gejami.(przyznali sie na stronie internetowej, mam zdjecia jak sie obsciskuja) Wypowiadacie sie, ze zle robie robiac z nich "idiotow". Gdybyscie wiedzieli ilu swietnych graczy opuscilo Valorie przez nich.

tylko Polak i to tylko 14latek moze byc na tyle infantylny jak Ty. Naprawde. Z gory szanuje ludzi ale z tego co tu widze to Twoja infantylnosc siega szczytow Valhalli :E

Leon-ziom 30-01-2006 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
tylko Polak i to tylko 14latek moze byc na tyle infantylny jak Ty. Naprawde. Z gory szanuje ludzi ale z tego co tu widze to Twoja infantylnosc siega szczytow Valhalli :E

wiesz co,nie obrażaj 14 latków xF(sam mam tyle i nie jestem taki jak on,więc wiesz )

Koter 30-01-2006 13:23

Siem porzygałem, jak słuchałem tej muzyczki. jak już mówili. 95% z filmu o Sergio a te pięć procent to napisy i jego RL zdięcie.

PS. daj linka do tego zdnięcia gdzie się obściskują bo nie wieżę.

Sory za orte ale ten filmik mnie zabił i piszę na łożu śmierci.

vaviec 30-01-2006 17:08

Up..
Ooo jaa!!!To ja juz nie bede mogl nigdy podawac nikomu reki bo zostane okrzykniety gejem O_o.

Sent 30-01-2006 17:20

a moze to ktos z jego rodziny .. moze qzyn z ktorym sie niewidzial 20 lat? .. skad wiesz, wszystko jest mozliwe .. a potem ktos mogl znalezc na necie gdzies te zdjecie i niby Gay Party .. zreszta mam ich w nosie .. niech sa kim chca, to ich prywatna sprawa!

@edit
a skad mam miec pewnosc, ze to ich zdjecia? ..

Rabanbar 30-01-2006 17:48

To juz zakrawa na dyskryminacje gejów. Pozatym ich orientacja (jezeli to prawda w co watpie) to ich prywatna sprawa nie dotyczaca tibi... jezeli koniecznie chcesz obrazic sergia i apitova zrob WLASNY wmv w ktorym pokazesz złe czyny tibijskie czyli np. pa lub zabicie kogos bez powodu. Wtedy to ma jakichs sens a nie gadanie ze "zbabili mnie to wam powiem ze to zboczone geje!!111oneonejedenjeden".

*Powyzszy cytat to moja przelozona na chlopski rozum interpretacja motywacji do zrobienia tego filmu. Jezeli ktos poczuje sie urazony to było to nie zamierzone.

Lorte Zirano 30-01-2006 18:05

Ok w sumie moge zrobic cos takiego jak zdobede materiały. Tylko mam do Was prosbe nie obrazajcie mnie odrazu i nie krytykujcie. Btw jezeli chodzi o to to nie jest nikt z rodziny Sergio sam sie przyznal i akurat za to podziwiam go.

Gandalf of Gray 30-01-2006 19:56

A mozesz chociaż podać skąd masz te zdjęcia/informacje ??

PanKracy 30-01-2006 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorte Zirano

Mozesz mi ****a powiedziec co ma wspolnego orientacja seksualna (jezeli sadzisz ze oni sa gejami ..) do PA i wogole do tibi? Tym filmem i tymi tekstami ukazujesz ze jestes dzieciakiem, ktory nie ma zadnych innych argumentow aby pokazac swoja takowa nienawisc do tych panow, tylko masz to na swoja obrone ze sa gejami. To mi przypomina cos w stylu
Ja: Szkoda mi ciebie ...
Ktos taki jak ty: twoja stara
Lubisz jak ktos jedzie po twoich starych? Bo mysle ze chyba nie. Oni raczej tez nie lubia jak jedziesz po nich z takich powodow jak w/w. I jeszcze jedno. Radze Ci usunac te fotki z posta wyzej -bo mozesz szybko bana zarobic. Skad wiesz? - moze on/i akurat ogladaja ten temat i widza jak publikujesz ich prywatne foty na forum. Milo by Ci bylo jakby ktos dawal twoje zdjecia pod publike? Jakbys sie czul? Pomysl najpierw zanim cos zmontujesz/opublikujesz/i kretynsko skomentujesz. Za takie cos bym sie przejechal do ciebie i bym ci wklepal ale to juz offtop. A co do filmu to muzyka szmelcowata, film zerzniety, napisy durne, i wogole totalne DNO. To tyle z mojej strony. Pzdr

Sent 30-01-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PanKracy
Mozesz mi ****a powiedziec co ma wspolnego orientacja seksualna (jezeli sadzisz ze oni sa gejami ..) do PA i wogole do tibi? Tym filmem i tymi tekstami ukazujesz ze jestes dzieciakiem, ktory nie ma zadnych innych argumentow aby pokazac swoja takowa nienawisc do tych panow, tylko masz to na swoja obrone ze sa gejami. To mi przypomina cos w stylu
Ja: Szkoda mi ciebie ...
Ktos taki jak ty: twoja stara
Lubisz jak ktos jedzie po twoich starych? Bo mysle ze chyba nie. Oni raczej tez nie lubia jak jedziesz po nich z takich powodow jak w/w. I jeszcze jedno. Radze Ci usunac te fotki z posta wyzej -bo mozesz szybko bana zarobic. Skad wiesz? - moze on/i akurat ogladaja ten temat i widza jak publikujesz ich prywatne foty na forum. Milo by Ci bylo jakby ktos dawal twoje zdjecia pod publike? Jakbys sie czul? Pomysl najpierw zanim cos zmontujesz/opublikujesz/i kretynsko skomentujesz. Za takie cos bym sie przejechal do ciebie i bym ci wklepal ale to juz offtop. A co do filmu to muzyka szmelcowata, film zerzniety, napisy durne, i wogole totalne DNO. To tyle z mojej strony. Pzdr

w pelni sie zgadzam! ..

Xoltor 30-01-2006 23:07

Żal

PLAGIAT!
Zmieniłeś tylko muzyke. Nawet nie pokusiłeś sie na pociecie scen. X( X( X(

Rahim 31-01-2006 08:32

Pamiętacie może słynny photobuckt z lurowanymi potworami? Jakby ktoś w nim poszukał mógłby znaleźć zdjęcie pewnej dziewczyny i Sergia, również czule się przytulających ... (podpis girlfriend mógłby wam coś wyjaśnić)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49.