![]() |
Internet Explorer
Dobra przyznaje sie-lamerskie pytanie;)
To jest tak. Dzisiaj robilem formata i wgralem sobie system Windows 2000. Mam Internet Explorer 'domyslny' dla tego systemu. Przy przegladaniu NIEKTORYCH stronek(NIEKTORYCH-np przy tibia.pl nie) pojawia mi sie blad 'iexplore***** wygenerowal bledy i bedzie zamkniety przez system Windows. Musisz ponownie uruchomic program. Tworzony jest dziennik bledow.'. Sprawdzlaem czy to sie powotrzy przy nastepnej probie klikniecia w ten sam link-powtorzylo sie. Po niektorych stronkach moge chodzic bez problemu, przy innych wyskakuje mi ten blad... Ktos wie o co z tym chodzi? Mial ktos kiedys takie cos? Jak to usunac? Przy poprzednim systemie(WindowsME) mi sie takie cos nie pokazywalo... Pomozcie...Zrobcie to dla mnie;) |
Ściągnij Netscape albo FireFoxa. To załatwi TE problemy stwarzane przez dziecko szatana i jego sługusów (czyt. to załatwi twoje problemy stwarzane przez Microsoft Windows i jego programy).
FireFox jeśli się nie mylę jest pochodnym Mozilli, sam go używam i się cieszę. A jeżeli naprawdę nie chcesz mieć już żadnych kłopotów - zainstaluj linuxa. |
W internecie powstalo pełno darmowych przegladarek. Niktore to sa poprostu przerobki IE albo rozszerzenia popularnych jak: Mozilla i Opera.
Praktycznie jest tego tak dużo że wymienienie tych dobrych i tak by wiele zajęło. Ja używałem Avant Browsera, MyIE i FireFoxa(tak to Mozilla) i jakos najbardziej mi przypadł Avant do gustu, jednak najlepiej zabezpieczony jest FireFox chyba. Do MyIE natomiast masz dużo plug-inów można dobrze dostosować sobie ten program. www.download.com <<< Tutaj znajdziesz wymienione przezemnie przeglądarki 8) |
Cytuj:
Zainstalowałem sobie teraz Linux'a, ale brakuje mi jednego pliku żeby grać w Tibie;( Pomóżcie !!!;( Nazwe pliku mam w podpisie |
Cytuj:
Mogłeś jeszcze podać jakiego masz linuksa : P Najpierw spróbuj doinstalować do niego WSZYSTKIE, ABSOLUTNIE WSZYSTKIE narzędzia dla programistów. Programy, nie programy. Biblioteki, nie biblioteki. Jeżeli problem nadal będzie występował, musisz poszukać na necie czegoś o nazwie Tcl/Tk 8.3 i to zainstalować. Jeżeli nadal nie będzie działało: ściągnij windowsową wersję tibii oraz program wine (wine pozwala odpalać windowsowe *.e-x-e) I poczytaj tutorial "Jak zainstalować tibię pod linuxem". Jest tu na forum zaznaczony jako "Ważny". Ja to mam jak wejdę do działu "Inne". |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |