![]() |
Bozo....<
Zastanawia mnie 1 fakt .
Gdy zapytamy sie boza tak :hi,spell odpowiada on tak :I actually know some spells! Do you want to learn how to 'lessen your load' for 200 gold?Co to jest za czar czy moze wiecie ja sie zastanawiam w zadych spisach go niema czy wiece co on moze daje zastanawia mnie to odpowiedzcie plz pomożecie czy skasujecie?!:D |
a gdzie jest ten bozo??
moze kupie sobie ten czar;] |
Cytuj:
No i na co to może wyglądaćB) B) B) B) B) B) |
nie wiem bula ale jak cos to se sprawdz na mapce w róznych mapach miasta i mala porada zmien m lvl w swoim podpisie bo glupio wyglonda 13 m lvl 10 lvl knight
|
on jest królewskim lupcem czyli jednym słowem:robi sobie z ciebie jaja możesz go zapytać o "mace of fury" i zobaczysz co ci sprzeda za 250 gp(nie powiem co bo będziecie mieli zdziwienie) z czarem pewnie będzie to samo więc tylko stracicie kase
|
Ja juz kupywalem ten czar knighem wczesniej i nic sie niestalo <lol>
|
No dobra, ale gdzie on jest, chcę zobaczyćto cudo za 250 gp :)
|
Jesli sie nie myle bozo chodzi w thais przed zamkiem krola
|
Tak chodzi pod zamkim króla dla nie wtajemnicznonych THAIS
|
On mowi I actually know some spells!
Czyli ukatualnie poznane czary. Moze jak sie traci pacca to sie zapomina czary wykupione dla pacc i jak sie wykupi nowego to sie idzie kupuje to i znasz je spowrotem |
Chcialbys pewnie
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie tracisz żadnego czaru który kupiłeś. Jeśli kupiłeś czar dla PACC i skończył Ci się PACC to nie tracisz czaru dla PACC, tylko nie możesz z niego korzystać, do czasu kiedy znowu kupisz PACC, dotarło, czy mam PACC-nąć po głowie :)
|
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D paccnij :D
|
Ejj plax moge wam powiedzieć co to "mace of fury"? :D
Albo nie, sami kupcie. Co do NPC to lubie takie "smaczki" w grach. ;) |
ejj a to wogule item jest? oplaca siE???
prubowalem to kupic ale nieodpowiada moze pacc masz? |
jak chcecie sie troche posmiac zapytajcie się go o różne potwory np;demona zobaczycie co powie
up@ nie oplaca sie kupic ale fajne jest zdziwienie ze za 250 gp masz..... sam sprawdz powiedz do niego hi weapon mace of fury lub buy mace of fury yes i zobacz co wyjdzie |
hehehe znam ten bajer od dosc dawna ;) Tez nie wiedizzlem o co mu chodzi z mace of fury i kupilem sobie... xD, ale z lessen your load nie dalem sie nabrac, po prostu wiedzialem co to znaczy ;)
|
@kilka postów wyżej
actually to jak to nazywa mój nauczyciel od angielskiego tzw. "fałszywy przyjaciel" czyli nie oznacza "aktualnie", a "tak naprawdę" :) |
Powiedz
powiedz do wes bo zbieram na k legi to kazda kasa sie przyda a wywalic w bloto 250gp az sie plakac chce
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:55. |