![]() |
Problem z rec keyem, personalizacją i całą resztą...
Więc.. mam taki problem.
W zasadzie to nie ja a mój RL friend który siedzi teraz obok mnie i dyktuje co mam pisac, ale nie o tym miałem. Więc. Kumpel zamówił sobie PACC. PACC był do aktywacji, on go nie aktywował - wyjeżdżał na dwa tygodnie. Gdy juz wrócił doznał szoku. Jego postać, z troszke wyższym lvlem, promocją, skillami z aktywowanym pacciem...Kumpel sie nie przejął, załozył nową postac. Dziś okazało się ze shakował go mój znajomy. I tutaj dochodze do sedna sprawy. Wymusilismy <exploity rządzą ]:->> od niego oddanie passów i reca. Wszystko dobrze, no ale konto spersonalizowane jest. Problem jest taki - kolo ma na imie Krzysztof a przy personalizacji wpisał Cristoph. Czy gdy wysle prosbe o nowego reca do CIPów uwzględnią ją ? I czy istnieje jaka kolwiek możliwośc zmiany reca ? Kiedy konto zostało 'spersonalizowane' na fikcyjną osobe ? Z góry dziękuje za odpowiedzi. |
Personalizacji nie da cię zmienić w ciągu 7 dni od jej wpisania. Można sprubować wysłać maila do CipSoftu (CS) ale nie wiem czy to cos da. Czy CS uzna podanie imienia w innym języku? nie wiem, i trudno chyba to ustalić, pozostaje tylko sprawdzić to w praktyce, oczywiście jeżeli nazwisko i inne dane są zgodne z paszportem / innym dokumentem.
p.s. gratz kolegów ;) |
Cytuj:
@Gallar w zasadzie na waszym miejscu wysylalbym normalnie skan paszportu "Kszysztofa", bo macie ten watpliwy komfort ze to imie w polskim i angielskim wyglada i wymawia sie podobnie. jezeli nazwisko nie jest zangielszczone (fajne slowo nie?:)) to wg mnie powinniscie sie niedlugo juz cieszyc nowym rec keyem. |
Yhy.. to teraz tylko wymusic od niego paszport..
@down: Własnie ze to nie podziała.. exploit - program umozliwiający najpierw totalną zwiske komputera celu <tak na godzinke> oraz wbicie do kompa i zdziałanie w nim co sie tylko chce... A paszportu raczej na kompie nie ma :P A jak myslisz, wysłanie maila do CIPów z całą tą sprawą moze cos pomóc ? |
Cytuj:
|
Problem :/
Ja mam troche gorzej zamiast nazwiska wpisalem swoje 2 imie :)
Jak to zmienic ? Potrzebuje jakiegos Confirmation Key Pomocy zle wpisalem :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |