Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   kim i gdzie ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63477)

kołbaś 30-01-2006 19:56

kim i gdzie ??

nmam pytanko dzisiaj zakupilem pacc i mam 2 postacie 13 sorc z 15 m lvl i 10 pall z skillami 46/32 a mianowicie czym lepiej grac na pacc arena i czy duzo tam ludu sie szwęda (chodzi o expowiska z trollami i cycami)

ripper 30-01-2006 20:18

Przeczytaj FAQ, poradniki i przyklejone tematy. Czy to jest takie trudne? Osobiście bym grał palkiem, wbijesz 60~ dista i expisz w cyclo~.

helka 30-01-2006 21:27

Dla mnie to marnotractwo pacca ...

Ra the Risin' Sun 30-01-2006 22:19

Hmm... Wg mnie to jest strata PACC'a, no ale twoje pieniądze więc możesz robić co chcesz. Na twoim miejscu dobił bym skill 60-65 w walce na dystans i wybrał się na pojedyńczy respawn DRAGON'a, który znajduje się na północny zachód od miasta 'Ankrahmun' (czy jakoś tak, nie pamietam :P), jest to pierwsza jaskinia od Ank, dalsze juz mają większe respawny. Pod żadnym pozorem nie schodź niżej bo tam juz czychaja DL'e. Taktyka jest nastepująca. Kładziesz po 3 paczki w 3 miejscach (czyli 9 parceli) i wchodzisz sobie po nich lejąc DRAGON'a. Prościzna, ale zawsze warto uważać.

ripper 30-01-2006 22:23

@up
Nie sądzisz, że byłby to waste?
@topic
Jak już mówiłem, z 60 skillem możesz iść do Cyclopolis, albo do jakiejś tomby.

juvan 31-01-2006 18:13

Wedlug mnie powinienes grac Palkiem. Wbij 60+ lvl w dystans a potem mozesz smigac na dwarfy guardy albo na dark cathedral i tam w miare szybko wbijesz te niskie lvl. <<<powodzenia>>>;)
Nieznam żadnych good place z pacc z potworkami na twoim lvl.

Matr_Agredo 31-01-2006 18:27

nie nie nie....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez juvan
Wedlug mnie powinienes grac Palkiem. Wbij 60+ lvl w dystans a potem mozesz smigac na dwarfy guardy albo na dark cathedral i tam w miare szybko wbijesz te niskie lvl. <<<powodzenia>>>;)
Nieznam żadnych good place z pacc z potworkami na twoim lvl.

@up
no wiesz to co muwisz to jeden wielki blond nie sondze zeby 10 pall przezyl an guardach male masz doswiadczenie...

@zalozyciel tematu
wiesz idz na tiquande na dworc area pod ziemiom :D

Dark Alphadron 31-01-2006 18:40

@topic
Darashia ma fajne rotowisko, z tego co mi kolega mówił sporo expa i kasy leci. Gobliny na Edron podobno też są opłacalne (ale uwaga, na Edron czasami łazi Orshabaal :P).
@Matr_Agredo
Sorki za avek ale mi się spodobał. Chyba nie masz mi tego za złe ? :confused:

befavaza 31-01-2006 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matr_Agredo
@up
no wiesz to co muwisz to jeden wielki blond[yn..] nie sondze zeby 10 pall przezyl an guardach male masz doswiadczenie...

@zalozyciel tematu
wiesz idz na tiquande na dworc area pod ziemiom :D

@Matr_Agredo
Słownik chłopie bo kaleczysz język...

@topic
pallem idziesz na gobliny na edron, huncisz je wypadają Ci ss [small stones] jak kończą Ci się ss idziesz na trolle [pare kroków up] i zbierasz speary i tak w kółko...

poisoner 01-02-2006 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś
nmam pytanko dzisiaj zakupilem pacc i mam 2 postacie 13 sorc z 15 m lvl i 10 pall z skillami 46/32 a mianowicie czym lepiej grac na pacc arena i czy duzo tam ludu sie szwęda (chodzi o expowiska z trollami i cycami)

Najlepiej rookstayerem.

Villemansson 01-02-2006 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez befavaza
@Matr_Agredo
Słownik chłopie bo kaleczysz język...

@topic
pallem idziesz na gobliny na edron, huncisz je wypadają Ci ss [small stones] jak kończą Ci się ss idziesz na trolle [pare kroków up] i zbierasz speary i tak w kółko...

pallem = Palladynem
huncisz = zabijasz
small stones = kamienie
up = wyżej
speary = włócznie

Już wole jak ktoś kaleczy Polski język błędami ortograficznymi niż pisze po Polsko-angielsku ( ani tu, ani tu sie nie kwalifikuje )X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52.