![]() |
kim i gdzie ??
nmam pytanko dzisiaj zakupilem pacc i mam 2 postacie 13 sorc z 15 m lvl i 10 pall z skillami 46/32 a mianowicie czym lepiej grac na pacc arena i czy duzo tam ludu sie szwęda (chodzi o expowiska z trollami i cycami)
|
Przeczytaj FAQ, poradniki i przyklejone tematy. Czy to jest takie trudne? Osobiście bym grał palkiem, wbijesz 60~ dista i expisz w cyclo~.
|
Dla mnie to marnotractwo pacca ...
|
Hmm... Wg mnie to jest strata PACC'a, no ale twoje pieniądze więc możesz robić co chcesz. Na twoim miejscu dobił bym skill 60-65 w walce na dystans i wybrał się na pojedyńczy respawn DRAGON'a, który znajduje się na północny zachód od miasta 'Ankrahmun' (czy jakoś tak, nie pamietam :P), jest to pierwsza jaskinia od Ank, dalsze juz mają większe respawny. Pod żadnym pozorem nie schodź niżej bo tam juz czychaja DL'e. Taktyka jest nastepująca. Kładziesz po 3 paczki w 3 miejscach (czyli 9 parceli) i wchodzisz sobie po nich lejąc DRAGON'a. Prościzna, ale zawsze warto uważać.
|
@up
Nie sądzisz, że byłby to waste? @topic Jak już mówiłem, z 60 skillem możesz iść do Cyclopolis, albo do jakiejś tomby. |
Wedlug mnie powinienes grac Palkiem. Wbij 60+ lvl w dystans a potem mozesz smigac na dwarfy guardy albo na dark cathedral i tam w miare szybko wbijesz te niskie lvl. <<<powodzenia>>>;)
Nieznam żadnych good place z pacc z potworkami na twoim lvl. |
nie nie nie....
Cytuj:
@up no wiesz to co muwisz to jeden wielki blond nie sondze zeby 10 pall przezyl an guardach male masz doswiadczenie... @zalozyciel tematu wiesz idz na tiquande na dworc area pod ziemiom :D |
@topic
Darashia ma fajne rotowisko, z tego co mi kolega mówił sporo expa i kasy leci. Gobliny na Edron podobno też są opłacalne (ale uwaga, na Edron czasami łazi Orshabaal :P). @Matr_Agredo Sorki za avek ale mi się spodobał. Chyba nie masz mi tego za złe ? :confused: |
Cytuj:
Słownik chłopie bo kaleczysz język... @topic pallem idziesz na gobliny na edron, huncisz je wypadają Ci ss [small stones] jak kończą Ci się ss idziesz na trolle [pare kroków up] i zbierasz speary i tak w kółko... |
Cytuj:
|
Cytuj:
huncisz = zabijasz small stones = kamienie up = wyżej speary = włócznie Już wole jak ktoś kaleczy Polski język błędami ortograficznymi niż pisze po Polsko-angielsku ( ani tu, ani tu sie nie kwalifikuje )X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |