![]() |
Amerykanie się z nas naśmiewają!
Kod:
http://www.nowydzien.pl/nowydzien/1,70091,3137461.html |
Bo amerykanie sa takimi kozakami i mendami(zresztą na Yahoo pisze cały świat,nie tylko oni)
Naśmiewają się z ludzi którzy giną w Iraku za "Ich ropę" ciekawe czy z nich się śmiali jak był zamach WTC .Ciekawe jak do tego zamachu doszło,bo mi się coś wydaje że był on celowy,i zoranizowany równierz przez władzę USA. Dlaczego? Na około Pentagonu rozstawionę są wyrzutnie ziemia-powietrze. KAżdy samolot musi dostać potwierdzenie od wiezy kontrolnej,jeśli nie odpowiada etc. to zostaje siłą sprowadzony na ziemie.W Nowym Jorku nie możliwe było powodzenie takiego zamachu. Ciekawostka: Amerykanie na 5% ludności całej ziemi zużywają 25% całej wydobywanej ropy.... |
Tak,teraz się śmieją,ale jak głosi przysłowie:
Cytuj:
|
Cytuj:
Śmieszny jesteś ale to swoją drogą, co do tych debili z Yahoo to no comment .. żałosne :/ że też takie s****iele na świecie są -.- |
Cytuj:
Edit: Pewnie chodziło ci o to że jak zestrzelą samolot w mieście to zginie 2x więcej ludzi.Ale pozwolenie dostaje się dużo wcześniej,i zastrzelili by go przed miastem.Myslisz że wpuścili by sobie samolot do miasta i patrzeli jak niszczy Budynki?? |
:/
Skomentuje to tak: Ludzie, ktorzy sie tak wypowiadali to nic innego jak mendy i zwierzeta. Pokazali poziom, najnizszy na jaki stac jest czlowieka. Znizyli sie do poziomu zwierzecia, ba, robaka. Moj kot umie sie lepiej zachowac. Nadal jestem calym sercem przy rodzinach ofiar. Coz poradzimy, ze takie szumowiny zyja na tym swiecie.
Miłej Nocy. |
Cytuj:
@Topic : Po narodzie,w ktorym statystyczny obywatel nie wie, gdzie leza Niemcy na mapie swiata, zbyt wiele sie nie spodziewaj. A zeby im sie ropa akurat w tym Iraku skonczyla ;) |
To co oni tam wyprawiaja to jest po prostu zalosne. W pierwszym odruchu chcialem sie zarejestrowac i zapostowac, ale w sumie i tak nic by to nie dalo. Warto by tylko im przypomniec 11.09.2001, warto by przypomniec Katrine i Nowy Orlean - czy u nas byly wypowiedzi chamskie do tego stopnia? Nie wydaje mi sie... a jesli juz to na pewno nie na tak duzych portalach jak yahoo. Dziwi mnie tylko to ze nikt tego nie moderuje - wolnosc wypowiedzi to jedno, ale z tego co mi wiadomo to jakis zapis w ich prawie dot. obrazy obcych narodow chyba istnieje...? Zeby tylko ci co tam pisza nie oczekiwali naszej pomocy kiedy Osama znowu w nich *******nie.
|
Cytuj:
PS: Na forum yahoo wypowiadają sie ludzie nie tylko z USA, więc jeśli chcecie na kogoś narzekać - to na cały świat, nie tylko na Stany. Może kilkanaście miesiecy temu bym sie tym przejął, odpisał im... ale teraz to wzbudza u mnie tylko uśmiech, nie takich rzeczy sie mozna naczytać na międzynarodowych forach. Relax, take it easy... |
Szczeze wkuriwa mnie takie gadanie, cale panstwo powstalo z marginesu Europy.
Nawet wlasniej tradycji nie maja. Panstwo istniejace 200lat -. Nie bede sie wypowiadal o Amerykanach, nie lubie ich, ROPA ROPA ROPA, zrobia wszystko zeby dojsc do wladzy, sa zalosni. |
@Czarana_Mamba
nie obrażaj zwierząt :( smutno im będzie.. wszak one nie są do takich rzeczy zdolne.. @topic żałosne amerykanie to naród totalnie porąbanych ludzi - jeśli chodzi o fakty wiadomo, czemu psycholodzy u nich to taka dobra i rozchwytywana fucha.. a ich poziom edukacji jest chyba jednym z najgorszych - i my na nim się wzorowaliśmy.. lepiej było przed wprowadzeniem gimnazjum... heh.. a przypaki jakie tam wyczytałam cierpią na zwykłe dysmózgowie i ksenofobię d.Taube |
Ani Was nie rozumiem ani ich... :/... Nie dziwię im się, że Amerykanie tak mówią o nas, spójrzmy na nas: Bidota, burdel w sejmie, PiS i Po się napieprzają, stare babcie biegające z tasakami... (to z parkour...), i wogóle DŻUNGLA w tej polsce jest,gówno, bezrobocie itd... więc co sie dziwić jak ja sam siebrechtam z PiS i z PO jak na siebie "wrzucają"...
@Tjopiiik.... Emm... co by tu skomentować? NIC... po prostu idioci, może się zarejestrujemy i pospamujemy im troche? (chociaż z 2 strony drugie 50% Amerykańców którzy są za nas, to wtedy zmaleją te procenty przez naszą wulgaryzmość...)... P.S Gdy pierwszy raz przeczytałem to co podał Walek... to miałem ochotę zaprosić Osamę i zrobić III wojneswiatową... :/...:/... |
Idiotyzm najwyzszego stopnia. Zalosne sa te ich dowcipy..
|
Znaleźć, nakopać do dupy, olać. I postawić przed podręcznikiem z historii, bo widać, że dowiedzieli się o istnieniu Polski we wczorajszych wiadomościach. Bleh.
Szczerze mówiąc, to mam głęboko w tyłku to, co myśli sobie zgraja debili z zagranicy, która nawet nie potrafi poprawnie napisać mojej narodowości w liczbie mnogiej (Polocks, OWNED!). Szczerze mówiąc, mam też kompletnie w dupie, co komuniści zrobili rodzinie jakiegoś zasrańca. Mam też gdzieś fakt, że cI kretyni opowiadają sobie "polisz dżołks" w ramach kółka wzajemnej adoracji. Zresztą, to nie my dopieprzyliśmy samolotem w WTC i to nie my z uśmiechem na ustach rozwalamy się w ciężarówkach w Bagdadzie, więc nie wiem, do czego piją. Wszystkim sugeruję zapamiętać sobię frazy "Fuck off" oraz znaczek ",,|,,", jak znowu jakiś patafian postanowi zrobić flame'a. :] |
Welcome to (ch)ameryka...
Żal mi takich po prostu, za jaja pod sufitem powiesić, lać po mordzie i patrzeć czy dobrze puchnie |
Czysta prowokacja. Oni wszyscy sa dobrzy, gdy to im sie dzieje krzywda. Wtedy Polacy to dobzi przyjaciele - przytula, otra lezke, podniosa na duchu, pomoga... Jednak gdy Polakom sie zle dzieje to budzi sie diabel - "Tak! Im sie nalezy...". Pokazuja swoja dojrzałość intelektualną i mentalną. Zero instynktu samozachowawczego... Niektorzy z nich nie potrafia odroznic jednostki od ogolu - ze niby komus tam polacy rodzine wymordowali. Szkoda, ze ten ktos nie wie ile polskich rodzin wymordowali Niemcy czy Ruski. Totalne dno... Takim ludzią nie nalezy ublizac, tylko wspolczuc.
|
Mówicie tak, jakby komentarze na Onecie były przykładem świętości, współczucia i inteligencji.
Drom: amerykanie to nie naród, to społeczność :> |
Aż się nie chce wierzyć, że tacy idioci chodzą po ziemi... Dawno juz nic debilniejszego nie widziałem. Brak mi słów do takich ludzi. Kompletne dno umysłowe.
|
WALEKIFAJesli chodzi o Pentagon to lookij sobie na ten link. http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm#Main
|
Najpierw do wszystkich piszących posty typu Walekify (#2): Dobija mnie takie nagłe jechanie po Amerykanach za te komenty.
Co do komentów na Yahoo: no cóż, każdy kraj ma swoich debili, my nie jesteśmy wyjątkiem (patrz: polacy w Tibii) Osobiście, choć w pewnym małym stopniu, uważam USA (jako państwo, 51 stanów, nie ludzi) za coś dobrego, o tyle (z resztą jak moja wychowawczyni) uważam, że jest to naród zaślepiony dollarem (niczym o. Dyrektor z obrazu na Allegro) i strasznie zadufany w sobie... Osobiście leję na te ich komentarze i mam to szczerze gdzieś, wyznaję prostą zasadę, że do póty coś nie dotyczy mnie lub bliskich to mi to zwisa i powiewa, ale jak zapewne się domyślacie (i bym nie wyszedł na całkowicie bezdusznego drania, anty patriotę) wszystko ma swoje granice... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |