![]() |
54Ek Pada! Wypas Loot! Musisz Zobaczyć!
No więc razem z moim kumplem Lithenem postanowilismy nauczyc kolesia ze nie nosi sie takiego setu z red skullem. Dodatkowo koles sie przyznał że sprzedaje postać bo wkreciliśmy. xD
Film na RapidShare http://rapidshare.de/files/12202864/DawidElo.rec.html A tutaj na Tibicams.com http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4995 |
AhhAHAhHAH
LOOL ile on mial lat z 10:P ale sie usmialem HAHAHAHAHA :D Loot wYpaS:p |
Ogladajcie :) Warto huehueheu. Mielismy okazje go wczesniej zabic ale czekalem za mi sie sciagnie do konca film. :) Komentować PLX :)
|
To sie nazywają koledzy :/ jak typ ma takich kumpli to wrogów raczej juz nie potrzebuje
|
Zal mi tego knighta,stracil eq dzieki "kolegom" film z d*** nie cierpie czegos takiego
|
normalnie bym sie do***ał , ale cóż... wkońcu przyznał że chce sprzedać chara? :-) Acc trading to łamanie zasad, zasłużył na śmierć
|
Heh fajny filmik i GRATZ lota :) :) :)
|
Heh...
Ta akcja była naprawde dobra :D Gratz loota bo wy****sty :p Kolo dostał nauczke że z redem trzeba ostrożnie chodzić i uhać się yellow hp :D Jeszcze raz GZ ;)
|
ale ten kolo mial inne eq, to po co przemienial? widzieliscie tam w polowie filmu, poszedl do domku i zmienil eq xD .. gz loota ;]
|
To miało byc śmieszne? Szkoda mi Was chłopaki :( Ja na jego miejscu znalazłbym Was (koledzy) i nakopał porządnie w .... Niecierpię osób udających kolegów =\
p.s Tak to jest jak się żałuje uh ^^ |
Szkoda troche kolesia, stracil all eq, a myslal ze 'wy' jestescie kumplami. Zal.
|
Fajnie to zrobiliście tylko jak by mi ktos tak zrobił z moich kumpli to bym ***rwa dorawł jednego i drugiego wzioł bym jakiegoś kamienia i *******l mu w głowe a puznije mowił ze to z sd :||||||||||||
To ciebie frajerze powinni czegoś nauczyć...X( |
Mial pecha chlopak:) Jamialem wiekszego na servie no-pvp padlem i mi wypadlo demon shield c legi f axe i crus 3 minuty przed resetem serva
ale co tam sie zyje:D |
zalosne koledzy go zabili nie dziwie sei ze chcial spzredac postac jakbym mial takich kolegow tez bym jak najszybciej chcial nie wyniesc. widac ze polacy pazerni na eq
edit@ Menal... jak to mozliwe ze na serwie no-pvp ci wypadl caly eq jak tam nieda sie red skula zrobc?? chyba mi ie powiesz ze zdjoles do bp wszystko |
Lol niechciałbym takich "kumpli" mieć.
|
Cytuj:
moze w lapie mial bron dwureczna, f axe i dem shield w bp, cruza zlootowal i tez mial w bp, a legi mu wylecialy ^^ |
Cytuj:
|
"Boze chron mnie przed przyjaciolmi, bo z wrogami sobie poradze" ;|
|
Cytuj:
jakbys ogladal filmik ktory byl wystawiony to byc wiedzial jak mu to wypadlo omg dobrze ze mu zostal c arm i boh :S ale szkoda mis ie go zrobilo @topic Ja niewiem co bym wam zrobil jakby mnie tak wrobili ;sale ja niemam takiego problemu bo niemam zamiaru miec redskulla :P Your Mate~ |
Up^
Jemu nie chodzilo o filik tylko o wypowiedz wczesniejszego goscia zanim sie wypowiesz przeczytaj wszystkie posty :/ Topic Filmik beznadziejny....pokazuje tylko ze wykorzystaliscie kolege...lol dla jakiegos glupiego eq. Widac ze tibia zeżarła wam zycie. Nic tylko gratulowac :/ Edit: Mixer zgadzam sie z toba ze to jest tylko gra.....ale kazda gra powinna miec jakies zasady -.- w tym filmie pokazali nam jak fajnie jest zabic kolege dla itemow |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:43. |