![]() |
Beasts
Witam, chcialbym Wam przedstawic moj nowy projekt, Beasts. Jest to mala, nie wymaga poswiecenia bardzo duzej ilosci czasu, gra wykorzystujaca przegladarke internetowa (webbased).
O grze: Fabuly jako takiej jeszcze nie ma ;) natomiast zarys gry jest taki: tuz po rejestracji otrzymujemy tajemnicze jajko, gdy poswiecimy odpowiednio duza ilosc czasu wykluwa sie zniego male stworzenie, mozemy go trenowac w roznych dziedzinach, mierzyc sie z potworkami czy tez stworkami innych graczy, badz po prostu zwiedzac rozne ciekawe miejsca. Zadaniem jest jak najwieksze rozwiniecie stwojego potworka, aby wkoncu zyskal szcunek i miano prawdziwej bestii. Cechy: > naliczanie energi w realtime > unikatowe grafiki > statystyki w wielu kategoriach > wiele mozliwych bestii do wychowania > mozliwosc zamieszczenia swojej bestii na stronie badz forum Wymagania: > Mozilla Firefox (w przyszlosci rowniez MSIE) > Odblokowana Java > Udostepnione Cookies > Wyobraznia ;) Nie czekaj, przylacz sie do naszego swiata.. swiata bestii! Forum: http://besn.home.pl/phpBB2/index.php Gra: http://besn.home.pl |
tak tak tylko że takie coś (podobne z opisu bynajmniej) monsters czy coś takiego już istnieje. Szybko się nudzi zabawa na parę chwil no ale jak ktoś się jeszcze nie bawił niech spróbuje.
|
Hmmm zarejestrowalem sie.. loguje .... pojawia sie "
Logowanie zakonczone sukcesem! Kliknij tutaj! aby przejsc do gry." "Klikam tutaj" i....nic-.- stoi i nie moge nic zrobic xP EDIT: \/ Tak uzywam tylko FF |
Cytuj:
A robisz to na firefoxie? |
pokemony plx :P ale działa :) gz wykonania. Besn, robisz to sam czy z kumplami?
edit: hyhy, naprawde fajnie ci to wyszło :) Tak trzymaj! |
@jastr
Nie wiem co za monster ci sie skojarzylo, ale watpie zeby moja gra byla jakas kopia czego kolwiek, oparta jest na moich wlasnych pomyslach i doswiadczeniu, a innowacje jakie beda wprowadzane napewna wyroznia ja sposrod innych. @Xehe Prawdopodobnie masz zablokowane Java Scripts, sprobuj je odblokowac i wtedy zoabcz czy dziala. @Harven Pokemony? W pewnym sensie mozna to tak porownac, lecz same pokemony jako hodowla stworkow, czy tez zwierzat nie jest wcale zadna innowacja i raczej nie nalezy tego z nimi kojarzyc. Jezeli chodzi o wykonanie, to zrobilem wszystko sam, aktualnie grupa MTA pomaga mi w wykonaniu graficzek (Mentos zasluguje na wyroznienie ;) ). |
Odblokuj jave? tzn niby jak?;o w opcjach szukalem to niby dziala a nadal klikam to "tutaj" i nic :/
|
Nie twierdziłem wcale że to kopia tylko że jest wiele gierek do tego podobnych. No ale teraz trudno wymyśleć coś nowego :) Taki Kolumb to miał łatwo wsiadł sobie na statek i odkrył amerykę a teraz:> hehe
|
Dużo rzeczy będzie nowych ^^ , szczególnie pod względem graficznym :) (z tego co widzie).
Dobra, do rzeczy, Gra jest super ;P ... ale... ale ... JA MUSZE BYĆ W TOP SPEED !!!!! JA CHCE BYC #UNO :D:D:D:D ;P. ogólnie troche mało opcji.. itp ;) . i... Zachęcam do grania... i... sorka za chaos, ale się śpieszę :D . |
Heh, FAQ rządzi ;]. A do tego fajne okienko, można jednocześnie w Tibię grać.
Zobaczymy co ci wyjdzie, zapowiada się nieźle. |
Pytanie
Czy przeglondarka to koniecznie musi byc fire Fox czy jakoś tak czy może byc inna (nie mówię tu o intenet explorer)?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gra jest spoko ale trzeba oszlifować ten diament... hehehe B) |
Wkurza mnie to małe okienko :/
|
Faktycznie mogło by być większe =/, a gra przypomina tamagochi troche ;P
|
@Up:
Trochę? To jest prawie identyczne :p |
Świetna gierka Besn! ;) W ogóle nie przeszkadza przy grze w Tibii, a do tego umila np. trening. Mam nadzieje, że gra będzie się rozwijać.
Moja bestia: Aryamus ;) |
Jak juz wczesniej wspomnialem, albo i nie.. w/e to jest pierwsza open beta, wersja robocza 0.1, dlatego jest troche nudna, ale z czasem nie bedziecie wiedziec co z ta energia zrobic, obiecuje wam to ;-)
A okienko specjalnie jest dosc male, przystosowane do pracy w tle, aby nie przeszkadzac w zaden sposob, a jednoczesnie przysporzyc drobine rozrywki :) Edit. Zapraszam na forum: http://besn.home.pl/phpBB2/index.php |
Zmieniłem zdanie. To jednak nie jest identyczne z tamagochi, aczkolwiek jest podobne :) Tamagochi nie jest takie fajne ;] Tylko jedno pytanko mam, gdzie sprawdzić ile mam energii i ile jej potrzebuje do treningu na przykład?
|
To ile dokladnie masz energi latwo sprawdzic najezdzajac na pasek stanu.. o czym mozesz przeczytac w MANUALU, a ile energi potrzeba na trening itp, musisz sprawdzic we wlasnym zakresie ;-)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |