![]() |
19:35 The undead are attacking Darashia!
|
fajny filmik .. zawsze byles w centrum xD troche ludu sie nazbieralo xD zapewne na swiecie non - pvp byla by wieksza frajda ue/gfb xD pozdro! ..
|
Fajne Fajne;]. Pełno ludu sie zleciało.....Tylko coś zadużo Necro to chyba tam niewidziałem:/
A tak wogle.Czemu w niektórych filmikach jak biore na full speed zeby szybciej oglądać to i tak mi leci po 4-5 sekund. O co chodzi?:P |
wiem etz to zauwazylem musiszi miec wloncvzone okieno tbia cam ipdsunac sobie gdzien an dol nie przechodzac w tibie Gz filmiku lol.
Zebralo sie ich jak by darmowa kaszanke rozdawali LIOL |
Cytuj:
|
Filmik mi sie podobal eq to masz naprawde dobre tak trzymaj nagraj jeszcze cos z jakiegos hunta
|
Cytuj:
|
Też byłem na najeździe undeadsów na darashie, jednakże przybylem za późno :(
@Filmik: Troszke tego bylo ale daliscie rade :p |
myślałem że będzie więcej mumii, vampirów, necro DS'ów ale tez nawet fajne
|
Cytuj:
@topic Film niezły, ale słabe potworki atakowały :/ szkoda że to jest losowo niektórym biegają Liche a niektórym tylko szkielety ale to nic fajny film :-) |
Fajno było ale się skończyło... 10 minut trwało to tylko reszta to durne pk'owanie :D Tylko 1 lich i 2 bonebeasty :/ Tak sie na licha z sd rzucili że w sekundkę padł i nic nikomu nie zrobił :D Gz nawet niezłe t było ;)
|
ta nice :D też chce u nasz zawsze jak są ataki to ja off
|
Ehh... stara dobra Arcania :)
Filmik niezły, zawsze w centrum, Atak troche za słaby jak na tyle osób. PoZzdr0o Dla -Dziki lucke -Canter Knight xP |
Bardzo fajne... a mam pytanko, czy na 'ANK' są najazdy, bo pamietam jak grałem i mieszkałem w 'ANK' to nie zdażył mi się ani jeden :P
|
lól ;) Scraby atakuja ;p filmik spoko ;p
|
X( Ciekawe co to bedzie poczekajmy...
Szajs nic fajnego :( popraw sie :berserk: |
CZEMU MNIE TAM NIE BYLO?!;( ;( ;(
Jak debil wolałem k***a odpoczac akurat wtedy -.- JA PIER***E! A tak to gz XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |