![]() |
Orshaball Na Wolnosci!!
22:29 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
22:33 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives! 22:36 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again. KTO GO ZABIJE?? ILE OSOB PONIESIE KLESKE??!! Orshaball został unicestwiony niestety nie wiadomo co z niego wypadło... Blokował go 140 Elite. a ile osob bralo udzial w bitwie... ?? Kto posiada jeszcze inne informacje prosze zamieszczac je w tym temacie... |
blokował go Pitchie ;P z Dark Mortals ;> kto gra na hibernie wie o co chodzi
ja mam screny ale eni moge wzucici ih byłem tam mojim knightem z RS i znalazlem GS-a w trupie i za jakies 20 sekund mi spald bo mnie dorwal osobiscie Osharball xD(czy jak to sie pisze) ja byłem tam charem Zaros Tudor 3 deady tam zaliczylem w tym 1 od jakeigos nooba co meni po demonie dobił ;| Jan 31 2006, 23:05:11 CET Killed at Level 108 by Orshabaal widac ze padli duzo lepsi odemnie xD |
http://rapidshare.de/files/12269473/orshyaa.rec.html link do filmu
|
Jaki był loot?
|
Slyszalem ze polecial golden ring i p-amulet wiec cos z lootem im nie poszlo.
tak ogolnie to nice. Fragment comenta: First to block Orshabaal on hiberna. kiedy nastepny, tym razem moze sero block:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |