![]() |
Solo Vampir
Czy dam rade pokonać solo vampa? Kumpel mówi, że tak, ale wole się upewnić. Skille/EQ 37lvl 5 mvl skille 78/78. EQ: bright sword, meduse shield, plate legs, warrior helmet, knight armor.
|
A level? :P powiedz
|
up IvI podal ma 37
odpowieć: Powinieneś sobie dać rade .., ale po co zabijac?? J tak nie wypadnie ci z jednego vamp shield..., lepiej zrobisz jak z kimś pujdziesz i będziesz blokował. A NAJ lepiej zrobisz jak kupisz GS'a... no MOŻE wtedy będzie ci sie dopłacać8o , a puki co nie bardzo opłacalne. PS. Jeśli robisz to dla prestiżu, to weź i pujć na Dragony i poblokuj DL'e |
Aha da se rade slyszalem przypadki ze ludzie na 25v na vampach siedza
|
solo wamp
polecam od 50 lvl solo wampa po ci pojdzie od 4 do 8 uh to sie nieoplaca sie
bo ja solo wampa na 37 i mniei nieoplacilasie z skill 80 |
demonizator zgadzam sie z toba w 100 % ja mam 26 level skile 65/65 i nie mialem co robic to pszedlem z tower shield , bright sword , c-armor , p-legs , w-helmet na vampa i zabilem ale poszlo 3 czy 4 uhy wiec sie nie oplaca chyba ze masz Giant Sworda , mozesz zbloczyc najwyzej to ci zejdzie 0 uh :P
|
vampy sa bardzo niewdzieczne, polecam uzywanie gsa, bo z reguly uzywaja life drain wiec na nic zda sie shield, ale to i tak uh waste, teraz w moim przypadku zuzywam 0-1 uh na jednego vampa,
|
nom racja :)
@Pior'firebladde A skad wiesz :) sorry, akurat wszystko jest mozilwe :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mmmm ok, chciałem go tak dla satysfakcji ubić ale chyba jeszcze poczekam.
|
Cytuj:
|
ja mam 26 lvl 66/65[rosnie] i blocze dla kolezanki paladina, schodzi mi no to 4x exura :)
|
Cytuj:
raczej sie na taki loot nie nastawiaj :Ork: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj: