![]() |
Czy opłaca się.....
Czy opłaca się kupować czar paraliż???
|
Dla zabawy tak, dla uzywania jak hmm itd. nie.
|
Hm...Paralyze widziałem tylko z daleka, ale jeśli paraliżuje ludzi, to można go używać przeciw PK'erom...:) A tak pozatym to ładnie wygląda w domku.
|
Jeżeli jest ostra nawalanka to paraliż się może przydać bo ktoś może go nie zauważyć. Oczywiście jak się uleczy to paraliż znika, ale jak się żuci na osobę która się tego nie spodziewa to można kogoś ładnie zatłuc, pomyśli że lag czy co.
|
Jeśli mam być szczery to dla zabawy tak i też do walki bo pszynajmiej ty bedziesz atakować a nie kto inny :))
|
Zacytuje slowa pewnej madrej osoby odnosnie przydatnosci Paralize do walki z potworami:
"Jesli uwazasz ze warto wywalic 900 many na zabicie cyklopa (praktycznie wszystko mocniejsze ma resist paraliz) to jest to super czar". Co do bicia graczy: Na low lvl moglo by podzialac (ale kto bedzie taka rune w low lvl strzelal?), high lvl bedzie sie i tak co chwile leczyl, a wymiana UH (100 many) vs paralize (900 many) srednio sie oplaca. |
Paraliz to slaby czar, ktory dziala tylko na pare sekund.
Nova - ab'dendriel - Vilejuw - sorc - 22 lvl - 39 mlvl - 61 fishing |
Chyba że do zabawy z kolegami na Prty Mode:P
Albo w domku ładnie wygląda. On i tak przecież nie paraliżuje:), tylko życie odbiera (poprawcie mnie jeśli sie myle) |
paralizuje i nie zabiera hp
|
Skoro już topic jest "Czy opłaca się..." ...
Skoro już topic jest "Czy opłaca się..." to...
Powiedzcie mi czy opłaca się kupować Poison Field? I czy komuś się to kiedyś przydało?.... |
posion field jest kompletna strata pieniedzy,zabiera strasznie malo hp,przydaje sie jak walisz pod nogi kogos kogo bijesz
ale tylko jeden strzal wtedy ci sie przyda(walisz z fire fielda,energy fielda,posion fielda,i pozniej z czarow atakujacych naprawde,hmm i takie tam,moze ta strata hp z posion nie wiele daje na runde lecz zawsze cos,osobiscie moja pierwsza postac to miala,i tyle ten czar widzialem) paraliz sie nie przydaje chyba ze CiP wzmocni jakos jego dizalanie(900 many na tak slaby czar to przesada) |
Paraliż zatrzymuje czy tylko spowalnia?
|
Z tego co mi widaomo runka paralizu wymaga 900 many.Może jej używac tylko druid i jak się jej używa to podobno sciąga kolejne 900 many(czyli przesrane;/).A on tylko spowalinia i nie pozwala na wykonanie ataku w meel i (chyba) z dystansu,na magiczne pozwala.Co do używania go na low lv to ja bym wolał użyć SD a nie paraliżu który używa 900 many.Ale runka fajna do ozdoby domku fajnie się kurzy;D
@Dj Nekro Mylisz się to tylko paraliżuje jak wskazuje nazwa(chociaż ja bym tego tak nie nazwał),bym to nazwał slow a nie paraliż. |
ehhh.... robic nie warto, ae czasem kupic i postraszyc kolegow... :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47. |