![]() |
Pytanie:o Ankrahmun, prosze o odpowiedz!!
Mam takie pytanko:
w Ankrahmun są teleporty w postaci niebieskiego ognia a ja wchodze w niego i nic !!! co tam trzeba zrobic zeby sie przeniesc !!!??? X( Prosze o dokladne informacje:) Licze na was :D |
Cytuj:
|
Z tego co wiem to zeby teleport zadziałał musisz polożyć scarab coin na takiej "tacy" ktora znajduje sie obok.
Jeśli sie myle to mnie poprawcie :) |
oj tam, nie pierdziel sie, wrzuc 10k, a nusz beńdziesz hepi
|
@poisoner: uważaj co piszesz. Znam nie jedną osobę, która słuchała takich bzdur na forach i miała niezłe kłopoty. A jakbyś ty był takim newbie i ktoś powiedziałby ci o tych 10k, że trzeba położyć, to położyłbyś? Jasne, że tak. Ale w tym czasie ktoś podkosiłby ci te astronomiczne oszczędności :P
PS. a co to jest ten "nusz"? PS2. takim 10-latkom powinno się zabraniać dostępu do komputera, a broń Boże do neta. :baby: Farewell. |
Cytuj:
Jednak radzę Ci tam uważać, na 100% nie polecam solować za tp na tombie w mieście, 70EK bał się wejść po ciało 50RP, który wszedł tam na "sekunde". Jeżeli chodzi o inne tomby, to nie polecam poniżej 40lvl, albo nawet więcej, tymbardziej jeżeli nie znasz tomby... tam już jest hard, kilka ds, mumi, schamblerów czy vampów na raz to normalne... są też różnego rodzaju dziwaki pokroju Dżina etc.... a no i FE ! Jeżeli jednak poekspisz za tp, to za każdym jest jeszcze jedno piętro niżej, no ale tam to już zupelnie nie polecam, chyba że masz powyżej 100lvl, bo tylko wtedy spokojnie uciekniesz (no jak Ci się uda nie zostać strapowanym).... na wejsciu może być nawet całkiem miło, jakieś DS, FE a nawet same Gargulce.... jednak przejdziesz parę kroków i natkniesz się na Behe czy Warlocka.... Mimo wszystko powodzenia.... w razie pytań co za tp wal śmiało :) |
@up: Popieram to co powiedzial Prima.
@Topic:Intryguje mnie jedna rzecz.Czy pytanie zadane o teleport w kazdym tombie ma cos wspólnego z dzialem potwory :D |
Cytuj:
Na hu**a sie czepiasz posioner ?! z tego co widze co tylko potrafisz komentowac ! pomoc to raczej nie.. wiem ze na mojego posta tez znajdziesz odpowiedziec, nie ? |
Jak już pisano wyżej trzeba rzucić Scarab Coinsa na tą tackę i wejść w ten teleport w postaci ognia... Dokładnie nie wiem co tam jest dalej bo nie mieszkam w Ankh ale widziałem jak byłem u kumpla z rl bo on mieszka w Ankh :P
|
a aby wrocic musze wejsc w ten niebieski ogien czy tez cos placic ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:33. |