![]() |
Nie wiem jak to opisać
To co się stało to poprostu....zresztą sami zobaczcie
http://rapidshare.de/files/12309143/...asdas.rec.html Wizard, następnym razem zaznacz SD a nie Uh --.-- Enjoy~ @Down Człowieku zobacz jaki ten koleś ma lvl, wtedy (może) zrozumiesz sens filmu |
JAkie głupie wogole bez sensu...
Mów na samym poczatku co film zawiera bo tylko bez sensu tracimy czas na cos co jest nude... Ja postaram sie przedstawic fabułe tego filmu Wiec ten pan próbował zabić skulla przed venore ab i sie mu nie udało LOL film trwa 5 minut a cała akcja przez 3 sec |
Tez nie wiem o co tam chodzilo. Najpierw biegal po Venore, po tem ***nol z exevo mort hur w jakiegos 60 ms (co bylo tylko strata many wd. mnie ) a potem s*******al gdzies za Venore. Ogolnie nazwa tematu nie ma nic wspolnego z trescia filmu. Ogolnie: DO BANI.
|
Ty nie wiesz jak to opisac a ja nie wiem jak opisac twoja glupote ..... daj sobie spokoj ....
a co do tematu to mogles sie bardziej postarac zeby opisac o czym jest film .... |
Nie wiem jak to opisać... gówno?
|
a wlasciwie to nawet ma sens ziomek prawie ubil 80~~ms .... bys zacza z burst walic faster bylo by good ;S
|
"troche" ten mlvl przysłaby masz jak na swój lvl :P czysty fart z tym że zjechaliście ją do reda :P (trzeba bylo najpierw bursta, a później wave :P )
|
Nie rozumiem tytułu tematu? Co w tym dziwnego?
|
Lawl, ale farta miała. Szkoda, że nie padła...
|
"Są ludzie...i taborety" Na forum tibia.pl 80% to taborety, tylko 20% to zwykli ludzie. W tym temacie na napisało siedem taboretów i dwóch ludzi (i ja).
~ |
No nadal nie jaze o co w tym filmie chodzi
|
lol, według mnie mogłeś najpierw walnąć z sd, a potem dobic z wave, a po drodze jescze bursta zasadzic i by padla, a pozatym jak tego nie zrobiłeś to jak sie walnęła sdekiem, a nie uhem to mogles jescze wtedy drugi raz dobic z byle czego, bo według mnie miała gdzieś około wtedy 50 hp....B)
3m się8o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:20. |