![]() |
Gackass 2.5 Wygłupy Idiotów- update poprzedniego odcinka
Dzisiaj probiliśmy kilka Gackassów ale uznaliśmy że jest ich za mało na oddzielny film, więc skleiłem Gackass 2 z nowymi i tak powstał Gackass 2.5 :P. No to ściągajcie i komentujcie! :)
http://rapidshare.de/files/12329966/gackass_3*****.html http://www.upload2.net/download2/3r0...ass+3*****.html |
Niema co najlepsze to było o Hegonie Part 2 tak się brechałęm z tego jak się małpeczka wkurzył, że dostał od pryrza z półobrotu normalnie niemoge ze śmiechu XDDD
|
Dasz linki do poprzednich czesci??plz
|
http://rapidshare.de/files/11479920/gackass*****.html <-- link do 1 części
niedaje linku do drugiej częsci ponieważ gackass 2,5 jest ulepszeniem częsci drugiej zawiera prawie wszystko z drugiej częsci i ma dodanych wiele innych skeczów :) |
gz
gz filmow som kozakami xD
|
LoL
To jest zalosne ..... nie wiem co w tym jest fajnego bo po pierwsz g***o widac a po drogie wy tam nic nie robicie tylko sie kulacie na zolu ..... jak chcecie cos zrobic to robcie to dobrze .... :baby: bo jakos moim zdaniem to zasmiecanie forum .... Ehh wogole dzcie se lepiej pograc w pasjansa a dajcie spokoj z filmikimi :D :D :D moja dobra rada :p
|
2 część równie żałosna jak pierwsza. Jedyne co mi się podobało to jak zasypanie śniegiem.No i oczywiście breathe przy zjazdach po lodzie :] Sądze, że może chińczyk będzie dla was dobry
|
Oj wy to sie nic nie znacie na sztuce( co niektorzy) i gardzicie naszymi filmami, a jak mowi moja mama to znaczy ze nam zazdroscicie i jestescie wielkie mamy. Tak, nie wstydzmy sie tego!! Jestescie wielkie MAMY!! Dla tych ktorym sie podobalo wielkie pozdro;)
|
Totalna klapa, taka jak poprzednio
|
:baby:
Kooooomu sie te gowno podobalo ?? chyba 12 latkom ;) ;) normalny czlowiek by czegos takiego nie dal na forum -.- kolejny raz powtarzam ;) pasjans ;) dla was w sam raz 8o 8o |
Cytuj:
|
Omn
Ten cały Gackass to jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Określe to dwoma słowami "syf straszny". :confused:
|
Cytuj:
@Johny Rambo Tak dla twojej wiadomosci to tyle razy pykalismy pasjansa (przynajminej ja :)), ze nie ma opcji zeby sie nie ulozyl Btw. Jesli sie wam nie podobaja nasze wyglupy, a widze ze nie podobaja to zamiescie probke czegos co wam sie podoba to zobaczymy coto jest i postaramy sie sprostac waszym wymyaganiom zeby i was to smieszylo. Pozdro4all B) |
Sredni ten filmik
|
Lol ja nie wiem skad wyscie wzieli te okreslenia "mama" ogolnie rzecz biorac wykasowac ten temat plax !!! X(
a wyscie powinni przeprosic nas wszystkich uzytkownikow tego forum za taka glupote B) a co do tego co ns smieszy to HmmHmm ... nawet jakbyscie nagrali cos super smiesznego to jak was zobacze na tym filmiku to juz mi sie humor j***e .... |
Cytuj:
|
jaki kretyn padnie mi "dzieciaku" ty ****a nie dorastasz do poziomu moich trampkow a nazywasz mnie dzieciakiem .... a walkuje ten temat bo chce do je****go h*ja pana zeby go usuneli !! bo cos chwile ktos tu pisze o tym i tak ze jest beznadziejne.... i jak nie wiesz co gadac to lepiej nie gadaj ==> daniel bo narazie to ty z tym twoim 15 lat jestes dla mnie dzieciakiem
Aaha jeszcze EDIT: Danel ---- naucz sie ukladac zdania albo radze wrocic o 2 klasy wczesniej :P:P temat kaput ! ! ! ;) |
No i dales kolejny powod ze jestes nie dzieckiem ale juz dzidziusiem :baby:, poniewaz tylko dziecko z braku slow wypowiada sie w co drugim slowie jakims bluzgiem. Dziecko albo kompletny bezmozg. Wybor pozostawiam tobie, pozdroB)
|
Moim zdaniem fajnie wyszło ,a najbradziej shizowe pohowanie żywcem i przemiana w Hegona.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |