![]() |
tibia.pl działa razem z tibia.org.pl !? NIEWIARYGODNE
O co tutaj chodzi?
Zawsze byliście przeciwni cheatom itd. a teraz zapewniacie, że wszystkie programy z downloadu tibia.org.pl są czyste, i do tego współpracujecie z nimi! kliknij tu, aby zobaczyć temat założony przez Dromadera na forum tibia.org.pl Co o tym sądzicie? |
Nic w tym złego, w końcu admini tych obu serverów znają się od jakiegoś czasu. Ogólnie uważam propozycję kupowania PACC przez Tibia.pl za błąd. Przez to uzależniacie ludzi od tibii...
|
Na tym polega interes! Zeby zarabiac na ludziach, dajac im to czego chca. Tak samo jest z papierosami, zabawkami (widziales jak dzieci przywiazuja sie do pluszakow?), ubraniami (mam w klasie kilka osob ktore za jakis ciuch zabiłyby) itd.
@topic Firma Drom powieksza wpływy, i bardzo dobrze. |
A niech chłopak powiększa swoje wpływy. Jak ma żyłkę do interesu to niech ją wykorzysta. Co w tym złego?
|
To w tym złego, że tibia.pl jest supported fansite, i współpracuje ze stroną underground'ową, która oferuje cheaty itd. ^.-
|
Tibia.pl NIE WSPÓŁPRACUJE z tibia.org.pl. Firma Drom współprcuje.
Pamiętajcie o tym, że firma Drom to nie tibia.pl. Cheatów dalej nie popieramy, wciaz jestesmy wasza kochana tibia.pl, a Drom wciaz jest naszym adminem i nas kocha (hahahahaha...). |
A nie przyszło wam do głowy, że próbujemy małymi kroczkami nawrócić tibia.org.pl na dobrą drogą?
Najpierw Pacca zgodnie z polskim prawem, a potem zobaczymy co dalej :) |
ehh, niektórzy są serio dziwni...
|
Cytuj:
A czy oni chcą być nawracani? To jak z chrystianizacją w dawnych czasach? ;) |
Wsumie to nic zlego....
Moze Drom to nie tibia.pl ale jakis zwiazek maja. Zawsze warto sprobowac wspolpracy :> Zauwazylem ze tibia.pl i tibia.org maja te same grafiki reklamujace pacca :] |
Cytuj:
|
Ja tylko chciałem się dowiedzieć o co tutaj chodzi. :P
|
Dodatkowa kasa ze sprzedarzy paccow na tibia.pl idzie na finansowanie stronki, a na co idzie kasa z tibia.org.pl? Na tibie.pl czy org.pl? Swoja droga, pomysl dobry - przeciez to ani nie zmusza do cziterstwa, ani do qs. Po prostu Drom pozyskuje ludzi z innych kregow "kulturowych" ;)
|
Jezeli to ma pomoc w rozwoju obu stron, dodatkowe zyski to czemu nie, nie widze w tym nic zlego ;)
|
Jak dla mnie to calkiem normalna sprawa. Zwiekszanie wplywow.
Ale jak to ktos w tamtym podanym w pierwszym poscie temacie przeciez miedzy moderatorami nie bylo (chyba) wiekszych zgrzytow tylko pomiedzy malutkimi 11-letnimi oszolomami co nie wiedza co ze soba zrobic. Kiedys na tibia.pl tez byly tematy o otsach, teraz jest supported fansite co nie zamyka drogi to wspolpracy z innymi witrynami. |
Nie wiem co o tym sondzic
Jest to doprawdy dziwne i w dodatku śmieszne.:D
|
@misiolek: A to niby czemu ?
No i dobrze.. niech Drom ma większe zystki Gdzieś tam padło Cytuj:
Drom odpowiedział Cytuj:
|
Kilka uwag
1. To że Drom sprzedaje u nas PACC nie znaczy że nasze serwisy współpracuja 2. Gdzie nie spojrzę, wszędzie piszecie "tibia.org.pl cheaterzy/otsowcy/oszuści". To nie serwis jest cheaterem, tylko gracze ściągający nasze programy. Rozumiem że "w świetle prawnym" też jesteśmy winni bo to rozpowszechniamy, ale nie mamy nic do tego co dana osoba z cheatami zrobi. Więc to nie tibia.org.pl cheaterzy, tylko "co_poniektórzy_gracze_ściągający_cheaterskie_plik i_tam_udostępnione" ; p 3. Co "starsi" i mądrzejsi userzy forum.tibia.org.pl wogóle nie grają w tibię, ani na ots, a z moderatorów gra może 2-4 ; p, więc trudno mówić o pochwalaniu przez nas cheatów. My je tylko udostępniamy do użytku własnego ; p 4. Jakby zaraz znów miał się pojawić tabun głosów "ale zamieżdżacie kilogery!111". Odpowiedź: rotfl ; p To tyle, mam nadzieję że nikogo nie uraziłem, a tym bardziej niczyich przekonań ; ). Myślcie sobie co chcecie ; p |
Przede wszystkim Tibia.pl to nie firma Drom. To dwie rozne organizacje, tibia.pl nie wspolpracuje z tibia.org.pl tylko firma Drom wspolpracuje z tibia.org.pl.
Jak to kiedys MatKus zgrabnie ujal w wywiadzie dla tibia-moobs.prv.pl: Cytuj:
|
No i bardzo dobrze, tylko mam teraz dylemat przez co kupić pacca tibia.pl czy tibia.org.pl ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |