![]() |
Pking on inferna
|
mam pytanie .. skoro to swiat e-pvp czemu kolesiowi polecialo cale eq? .. loot nice, nice i jescze raz NICE! xD
|
Ładny bocik ładny locik.. ;)
|
:D :D :D :D extra :D :D :D :D
gz loota |
^^ ładnie wszystko wyszlo , tylko zapomniales ze masz light hacka i nic nie widac na filmie, ale loot Nice, koles mial pecha ze mu tyle itensów spadlo
|
Nie mój film, nie mój bot, ja nie używam ani bota ani light hacka...:P <może czasem mc;P>
A tu filmik jak kolega pada;/ http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5081 |
Oba filmiki są super i gz lootu i odwagi. Czekam na next films.
|
|
zdrada ?
Witam.Filmy sa spoko,Stalker oby tak dalej,jestem fanem PK w wykonaniu Stalkera :D
Dziwi mnie tylko ze to razcej nie nooby padaja,a nikt nie podejmuje walki ,ewentualnie tylko sie UHa i ucieka. 46 lvl ek ,Stalker na golasa a ten nawet hita nie wyprowadzil,ze o Hector Shadow nawt nie wspomne ten sie nawet nie Uh-al ,a gory wiadome bylo ze padnie to mogl chyba powalczyc i poczekac Uhajac sie na kolegow (jak w filmie z darashia) i dac stalkerowi czas na wywalenie SDkow,a bez SD to juz mogl by go pojechac albo zmusic do ucieczki.:P Ale zastanawia mnie Lord Beng,na kilku filmach sprawial wrazenie kolegi Stalkera,a tu zwykla wystawka na koniec byla,czekanie na PZ locka i wezwanie Vinskiego,Tumorte itd. Czy to jakis wiekszy plan zeby zdobyc zaufanie H-lvl i potem ich klepnac czy zwykle dedniecie przez falszywego kolege ?? Zdaje sobie sprawe z daty opublikowania tego filmu ,ale strasznie mnie to gryzie :) Sam gram na infernie ale takich fragow jak Stalker to tylko pozazdroscic :) Pozdrawiam. Stalker czy jak zrobisz nowego chara to sie moze porwiesz na Kroonika ? Chetnie bym zobaczyl PvP Kroonika,ale pewnie razcej to bedzie aimbot :P |
@up
Kroonika da się tylko zabić kiedy jest nowa wersja tibii bo zwykle tylko wtedy niema bota. Noobek z tego Stalkera napisał by do mnie poszedł bym z nim... samolub :[ Jakby ktoś chciał z takich poważniejszych graczy na Infernie pkowac ot niech pisze PW :) // Pozdr. Seth~ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Hehe najlepsza jest pierwsza akcja z "hi" "hi" :) Gratz lootu i expa ;) To chyba dużo warte na infernie co?
|
STALK......mhmmmm........ ROX!!
Stalk tutaj kan bigstar. twoje pvp pprostu ROX :D gz!! szkdoa ze na tych 2 filmikach padles :(
|
Jak dobrze mi się zdaje widziałem podobny film i spadło takie samo eq i żeczy...jeżeli się myle to o filmie moge tylko powiedzieć...GZ LOOTA :)
|
Gratz loota
Wielkie gratz loota i wogule filmiki ze stalkerem są za***iste!!;) ;) :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |