![]() |
Banashe
Witajcie, mam pytanie gdzie spotkam banashe??
chce spotkac 1 tak pojedyczo!! Byłem tam koło thais, ale tam nie ma dziury.., kilof??, jak tak pliz pokazać gdzie na jakim¶ zdjęciu.. A je¶li nie pokazać na jakim¶ zdjęciu gdzie jest inna banashe Prosze!! |
Tak kilof.Tylko nie mow ze mam Ci pokazac gdzie kopac bo ta malo miejsca do przekopania :D To jest jedyna dobra miejscowka z banshee inne spotkasz gleboko w tombach albo na banshee quest
|
dzienki...
dzienki.. a z tym pokazaniem masz racje ps. tam sa stalkery?? |
Nie łaska poszukać?
Btw, po co chcesz bić Banshee (nie Banashe)? Nic z tego praktycznie nie leci, a bije jak głupie, poza tym, żaden exp. Lubisz waste'ować runy, czy po prostu chcesz mieć satysfakcje z solówki? |
@up Moze on liczy na b robe:p
z tego co wiem w okolicach thais sa 2 w pojedyncze respy moge sie mylic ... |
A jaki typ zej¶ia jest do tej banshe? BO jak pochylnia to znacznie latwiej by bylo solowac niż np drabina. A droga powrotna jest taka sama czy wychodzi się innym miejscem?
|
Cytuj:
@up o ile pamietam sa schody i sa 2 wejscia: -->1 z bramka co wchodzisz przez swiatynie ubijasz cave raty, moze lurniety ds i 2 ghoule za bramka i schody -->2 to za cycami parcele wchodzisz kilof tam 2stalkery jeszcze raz kilof male pomieszczenie i schody ;) jasne :)? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:03. |