Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lunaryjczykas
loot byl sux,przyznaje,no ale padli ;D:evul:
|
Stary po pierwsze nie było cię tam i nie wiesz jak było. Goście byli na pk całą gildią, u***ali kumpla najpierw, a jak chcieliśmy się dowiedzieć dlaczego, zaczeli lać nas. Wszscy 3 byliśmy na huncie więc mało run i uh, jakbyś nie zauważył kolesie nie wzięli z ryców ani jednego uha, chociaż było ich 5, a momentami 6, których na filmie nie widać. Kolesie byli napchani uhami po zęby, a ten drut jak zauwazyliście napewno na filmie z sd niezbyt czesto trafiał, jak trafiał to tylko wtedy gdy ms miał lagi i nie był przygotowany, bo poprostu przechodził i zobaczył jak nas leją. Ja osobiście miałem 2 bp uh i tak dość dlugo się trzymałem, a ten niby 46 ek, miał dopiero co wbity 45 lvl, bo właśnie wrócił z hunta i miał tylko niepełne 3 bp uh, więc ciekawe jak mieliśmy dać rade całej gildii. A tak wogóle to zlootowali g-arma, ale jak widzicie fajna z nich rodzina jeśli 2 się podzieliło armem, a reszta nic nie wiedziała. Jakbym miał dużo uh żaden z tych tam niedałby sobie rady, ale niestety kolesie nie walą sami i walą ludzi którzy nie mają się czym bronić. Jakbym wiedział ż będe musiał sie z kimś walić to przynajmniej wziołbym sobie dwuręczną i założył axe ringi. Tak pozatym kolesie już na samym początku zaczęli nas straszyć najsilniejszą gildią, bo miał 1 z nich protka od niej, więc jaki był sens walczyć żeby zaraz żegnać się z serverem. Pozatym my nie uciekaliśmy a ten trapa to nie był trap zbyt udany bo 2 razy uciekliśmy, tylko postanowiliśmy walić sie d końca, a ten kto wzucił ten filmik to od razu oddałby wszystkie itemki żeby nie paść. Tak to jest jak cię walą 87rp 48ed 31ek 47ek 39ed i jeszcze jakiś palek nie obczajam jaki lvl. Więc to chyba nie oni tylko my mamy dobre pvp jak na ryców, gdyż ani jeden uh im nie wpadł. A na filmie nie widać że ja lepiej trafiałem z hmm niż ten drut z sd, więc czym się podniecacie.
|