Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   skille czy lev (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6391)

andree 15-06-2004 14:54

skille czy lev

czesc, jestem palem, sprzet: soldier helmet, dwarven shield, p -set, leather bootsy, no i luk, lev 15, skille 51/39, no i nie wiem czy lepiej skille trenowac czy expic, mieszkam w venore, do 15 lev na roty chodzilem, czasami z kumplem do zamku elfiego, niektorzy mi mowia zeby na rotach siedziec do 20 lev a potem zaczac gdzei indziej, sam juz nie wiem, i jeszcze czy walczyc na full def i wtedy exp wolniej leci a skille rosna, czy full attak, wtedy odwrotnie, czy wogole wziasc jakies dwa potworki i tylko trenowac, aha, i nie mowcie ze najlepiej to gdzies tam do thais czy kolo carlin, najdalej to do kazoo, tam raz bylem, ale tylko pol dnia, z gory thx.

Artur-Knight 15-06-2004 17:35

Lepiej skille bo wtedy mozesz sic na nizszym lvlu na lepsze potwory

Kpt. Meszkoni 15-06-2004 19:53

Podłączam się do powyższej odpowiedzi, ale level też gra ważną role. Ja mam 15 level Druid'em i teraz zamierzam cwiczyć skille. [Ale rób jak chcesz :P].

Pozdrawiam.

Dwimenor 15-06-2004 20:10

Zdecydowanie skille.

Cadonis 15-06-2004 20:24

zrób pare leveli (żeby cie jakiś lvl9 dru nie zabił z hmm :D) i trenuj :)

andree 15-06-2004 20:50

ok, no to sobie dobije do 20lev i zaczne trenowac, no ale na jakich potworach najlepiej, bo roty do treningu to juz za slabe sa dla pala na takim lev ?(

re@down:

nie chodzi mi o to jakie potwory rozwalac na 20 lev, tylko z jakimi potworami (najlepiej dwoma naraz) trenowac na tym lev - a ze ze spearow to wiadomo

By$iu 15-06-2004 21:05

Na 20 lvl bedziesz mugl cyce ze spearow rozwalac.

Widi 16-06-2004 17:04

Hmm moja rada to tak że ważny jest zarówno level jak i skille wszyscy tu mówią że skille ale co z tego zorbisz mocny skill a levele mały i co ci z tego jak po 1 cyzm wyzszy level tym wyższa prędkość poruszania się po 2 im wyższy level tym wiencej hp i manny co jets bardzo ważne na huncie an większe potworki powodzenia! najlepiej wal na balance to leci ci to i to równomienie a pozatym to ćwicz z kumplami skilla a level rób osobno i poswincaj np 1 dizen na trening 1 na exp 8)

Widi 16-06-2004 17:05

Hmm moja rada to tak że ważny jest zarówno level jak i skille wszyscy tu mówią że skille ale co z tego zorbisz mocny skill a levele mały i co ci z tego jak po 1 cyzm wyzszy level tym wyższa prędkość poruszania się po 2 im wyższy level tym wiencej hp i manny co jets bardzo ważne na huncie an większe potworki powodzenia! najlepiej wal na balance to leci ci to i to równomienie a pozatym to ćwicz z kumplami skilla a level rób osobno i poswincaj np 1 dizen na trening 1 na exp 8)

Widi 16-06-2004 17:06

Amera Trooper 16-06-2004 17:09

1. skille 2. skille 3.skille 4.sperzet 5. kill n00bs 6. lvl to wszystko co mam do powoedzenia! Ze skilami 60 juz na dragi mozna chodzic a po hu& ci lvl na dragu czy na demonie.... Skille skille skille ja mam 13 teraz i mam lepsze skille od ciebie ROTFL!a sprzet K armor, crown helmet, plate legs, x-bow 200 boltow, bow bp arrolow!i devil helmet na sell wiec pomysl co robisz... co wybiezesz... pomysl o przyszlosci....

Wojownik 16-06-2004 18:16

Normalka ze skile, latwiej sie pozniej gra bo lvl daje ci tylko mane i zycie. Bedziesz miał lepszy sprzet i jak juz tak chcesz na sile skilowac na takim czyms jak rot to chociaz idz na minosy albo sprobuj na cyckach.

obiezyswiat 16-06-2004 18:21

trenuj (tak do 65 dista) a potem non stop na cycki jak chcesz xp- tam naprawde idzie sie w expa wzbogadzic:]

djkuter 16-06-2004 18:48

Najpierw lvl!

JA RZADZĘ DOBIĆ DO 20LVL I DOPIERO TRENOWAĆ, BO JAKIŚ 15-16LVL BĘDZIE CZUŁ (CHOĆBY MAŁY) RESPEKT PRZED TOBĄ I BĘDZIESZ MIAŁ WIĘCEJ ŻYCIA I MANY! I BĘDZIESZ POTRZEBOWAŁ DUUŻO DEDÓW ŻEBY ZEJŚĆ NA ROOKA.

JESTEM PRZECIWKO WALCE O SKILLE!!!

obiezyswiat 16-06-2004 18:57

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez djkuter
JA RZADZĘ DOBIĆ DO 20LVL I DOPIERO TRENOWAĆ, BO JAKIŚ 15-16LVL BĘDZIE CZUŁ (CHOĆBY MAŁY) RESPEKT PRZED TOBĄ I BĘDZIESZ MIAŁ WIĘCEJ ŻYCIA I MANY! I BĘDZIESZ POTRZEBOWAŁ DUUŻO DEDÓW ŻEBY ZEJŚĆ NA ROOKA.

JESTEM PRZECIWKO WALCE O SKILLE!!!

widac po postaciach - kiedys tez tak myslalem i to byl blad

trenujcie jak najwiecej

co do 16 lv - jak bedziesz miec skile kolo 60-70 to taki ci nawet niepodskoczy na 8 levelu :]

andree 16-06-2004 19:09

k, no to bede trenowal na minosach, nie sa chyba dla mnie za mocne, gdzie moge je najblizej spotkac? mieszkam w venore, aha, i gdzie moge spotkac cycki

obiezyswiat 16-06-2004 19:57

trenuj z graczami, kolo venore chyba niema minosow, mozesz isc na orki :]

WielkiMadry (Mr.GandalfGrey) 17-06-2004 18:11

Chyba to i to Dobij tak do 25 i zacznij ostro alić na skile

WielkiMadry(Mr.GandalfGrey)

\,,/(-_-)\,,/

WielkiMadry (Mr.GandalfGrey) 17-06-2004 18:13

:) Sorx za Błąd walić a nie alic

WielkiMadry (Mr.GandalfGrey)
\,,/(-_-)\,,/

obiezyswiat 17-06-2004 20:00

ehhh
olej level na poczatku, nabijaj skile
im leprze tym leprze potworki mzoesz bic - proste

jak bedziesz meiec skile kolo 60/30-40 to spokojnie mozesz zaczac na ds chodzic, a z nich loot miodny

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10.