![]() |
Kyra - Banshee Quest Final Room
|
no GZZZ! xD milo zobaczyc pierwszego Banshee Questa na Kyrze ;] pozdro! ..
|
Gratuluje ;)
|
wielkie gz uwielbiam banshee questy ogladac :))
|
Film fajny szybko ładnie i wogle jeden knight padł bo się źle potwory roździeliły :P
Btw. Strasznie zachłanny jesteś kłucisz się o troche sdków mając gianta i bohy i tower shielda w łapie które są warte dużo więcej. |
Cytuj:
A co do filmiku to ladny, tylko szkoda ze nivelato padl :( mógl kazdy z blockerów wziosc od niego po jednym banshee to by nie padl |
xD
Gratuluje :) na new świecie to niezle za te itemki sie zarobi :):)
|
Gz Gz ;) ;)
pozdro dla ciebie i ekipy ;) |
Cytuj:
sorry ;/ pomylka ;p |
Cytuj:
Ździwił byś sie jakie u nas sa ceny :] |
Gratz for quest ... :D
A co do cen to za szybko all tanieje X( |
Pff, sharery pokazaly klase =]
|
plx
rehost plx
|
Hehe gz questa! Fajnie poszlo tylko ze ekipa nie do konca sie spisala blokerzy zamiast szybko zadzilac exeta res i wziasc te potworki od nelvo dali troche ciala i ekipa jak widziala ze sie koles slania powinna uhac i co to za koles Blady Niko "ja wchodze ostatni" bez komentarza :) co jak co niedawno robilem postacia mojego braciaka questa na furorze i lepiej poszedl a ekipa o wiele gorsza byla pozdro dla ekipy z furory co robila wtedy banshee questa :D
|
Gratz ;D Wkoncu pierwszy team sie wybral :]
|
Gz
Gratz wykonania qesta!! Szkoda ze wy***aliscie mnie z gildii dzien przed :/ Ale coz... Dzis tez ide na banshee i moze mi sie uda. Pozdro dla ziomow!! :p
btw.. Cytuj:
|
Slyszałem od kuzyna, że na kyrze są niskie ceny i 99% to Polacy. Coooool
|
Kyra
Cytuj:
|
Cytuj:
ta zgadzam sie z tym ^^ 16:36 Fummo: net padl dla prawdziwego ownera 16:30 Fummo: zadzwonil do mnie i lognelem sie u banshee quen 16:30 Fummo: co mam robic teraz?? ciekawe ktory to owner :evul: a ogolnie filmik i quest spoko jak zreszta wszytskie z final room |
film faaaajny :D:D:D:D:D powiem jedno, gz wykonania :P :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |