![]() |
a Jednak War.... :)
no moj ostatni post byl blendem poniewaz uwazalem ze bedzie wojna na Eclipse uhmm...
Foedus Regum & Heintze Nie wiem o co poszlo ale Foedus sie boi bo do Heintze przylonczyl sie Weliax ;/ ... hmm osbiscie jestem za Foedus poniewaz jest tam mo rl friend :P(good luck Stara Zakapiora) z tego co wiem to Quarion sie chyba boji .. i przesunol atak na jutro ..;/ tzn juz dzisiaj :P ale watpie zeby kogos zabili jak weliax bedzie online ... :/ z tego co mi Zakapiora mowil to jest wynik 0:4 chyba... Koles padl z Foedus~~ a Quarion i ekipa nwet sie nie ruszyla z domku quariony ... po cichu licze zeby weliax padl 2 razy :P no ale cuz:D narazie zapoatrzenie robie dla qmpla z Foedus~ :P Koment plx moze dowiem sie czegos wiecej |
No więc sytuacja wygląda tak:
-Heintze mimo iż posiada w swoich szeregach weliaxa, to nie sądze, żeby miało duże szanse na wygraną. Po stronie FR (a napewno przeciwko weliaxowi-ciągle krytykuje urzywanie przez niego botów itp, ogolnie nie przepada za nim) opowiada się zunri (chociaż w walkach uczestniczyć nie może, umówił się z Sergieyem ze Eclipse pozostanie neutralne w tej wojnie). -Również (teraz już ex...) inny członek eclipse ma na pieńku z Heintze. Chodzi to o Ertilla, jak sam powiedział na tibia.com nie może sie powstrzymać przed atakowaniem Korvstroganoffa gdy go widzi. Zresztą to wszystko, jest napisane na tibia.com wystarczy tylko spojrzeć... EDIT: We fragach jest 6(heintze):4(FR) |
ekhm jak eclipse sie nie leje to nie jest fajnie xDD
|
@ up
Czemu jak Eclipse sie nie leje to nie jest fajnie? Myslisz ze Ecilpse jest najsliniejsza gildia na servie i bez ich udzialu nie jest ciekawie? Według mnie teraz najsilniejsze jest Foedus Regum;).Nawet Eclipse powinno sie ich bac |
@up
@up
Też myślę ze FR stało sie silną gildią :) i Eclipse troche powinno sie ich obawiac |
Cytuj:
|
Jak eclipse sie bendzie laz toja im pomoge oni sa lepiej zorganizowani kazdy kazdego tam uha a polacy......n/c
|
Cytuj:
|
Foedus powinno wygrac ta wojne. Znam mozliwosci wiekszosci chlopakow (bylem przez pierwsze miesiace Quarionem i gralem z nimi na Galanie dosyc dlugo), ale widzac filmik ostatni na bitwie na Fibuli dzialy sie wielkie jaja i widac ze wiekszosc hlvlowych Polakow z Foedus gubi sie w trakcie wojen. Po tym tez wnioskuje ze ich pvp nie jest zbytnio wysokie.
Co do Eclipse a Foedus - tutaj nie ma porownania bo Eclipse ma lepsze i pvp i ma wyzszych lvlowo sorcow. Narazie porozmawiajmy o tej wojnie ;) Hail Quarions! Ave Foedus Regum... |
Foedus ma już znaczną przewage lvli (mają w swoich szeregach juz 3 - 100lvl+ oraz Krapka który pewnie niedługo wbije 100). Weliax bez swoich aimbotów itp jest niczym. Z tego co się orientuje wielu graczy nie szprzedaje żadnych run członkom gildi Heintze. A pozatym to nudna ta wojna nic sie nie dzieje, wszyscy sobie expia spokojnie i wbijaja next lvle.
|
A jednak...
Coś się dzieje, to nie ulega wątpliwości. Heintze nie chce doprowadzić do otwartej bitwy dlatego bije pojedynczo członków Foedus Regum z nienacka i trapując ich. Tak sie stało z moim znajomym gdy sobie "spokojnie" expił na dragach w ankh.
Oto rezultat: Feb 09 2006, 21:41:47 CET Killed at Level 72 by Weliax Aslet and by Skaerion |
Heintze nie tylko bije FR... Ostatnio z kumplami wybraliśmi sie zrobić Dark Armor quest, nagle przybiegło kilku ludzi z Heintze oraz Flakon Del'fifik :o puscili serie e wave i zaczeli nas bic... Całe szczęsie że depo było blisko.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |