Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Killing h lvl sorc (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=63983)

Lord Dreathan 04-02-2006 08:15

Killing h lvl sorc

Witam. Z dum± przedstawiam ten oto film z pkingu:

http://rapidshare.de/files/12479474/pk.rec.html

Po krótcę streszczę o co w nim chodzi: Jak zapewne wiecie Althunus (96 rpall) miał hacka a ja mam hunta. Dlatego wspólnie z kumplami postanowili¶my pokazać KH, że potrafimy skopać im dupy

(Przewijajcie do 35 minuty)

P.S

Tego knighta nie zabili¶my ponieważ sdki się skończyły.
Po wyj¶ciu z naszej "kryjówki" możecie się po¶miać z Knighstola :P

POLAK POTRAFI \,,/

QSiu 04-02-2006 09:11

:]:]

B) czemu po zabiciu sorca kolesie sie wycofywali nikt nie mial uh to po co zaijaliscie gz dla was za top ze sie rzymalisice i nie dawalisice loga jak nooby
knight by moze padl jakby bylo sds ":} niezly filmik tlyko nastempnym razem SD bierzcie I Uhy i duz m walli :]

Lord Wlodek 05-02-2006 00:11

Najs,Najs 81 ms owned =D to pokazuje ze jednak polak potrafi (szkoda ze tak zadko)

Picasso 05-02-2006 01:07

Ludzie jesli macie zamiar robic takie filmy to lepiej sobie odpuscie... ;/
Co to za film kiedy 40 minut trwa stanie w depo a cala akcja trwa ledwie chwile i po wszystkim ;/

Johny Rambo 05-02-2006 01:14

picasso pokarz co potrafisz ;) a jak nie chcesz ogladac to po prostu nie komentuj B)

miales napisane na poczatku ze przewijac do 35min ... :p tak ze wiesz ;)

podobnych pekeyow bylo juz mnustwo na tym forum :P ale GZ ;) ten 80~ ms to zawsze cos 8o fakt ze malo hp ale liczy sie frag B) B)

Telupeje 05-02-2006 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picasso
Ludzie jesli macie zamiar robic takie filmy to lepiej sobie odpuscie... ;/
Co to za film kiedy 40 minut trwa stanie w depo a cala akcja trwa ledwie chwile i po wszystkim ;/

Tak tak...pokaz jakis swoj film, zapewne byl by to hunt na trolle lub cos w tym stylu wiec STFU!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny Rambo
podobnych pekeyow bylo juz mnustwo na tym forum

To nie bylo pkowanie tylko zemsta za mojego hacka.

Lord Dreathan 05-02-2006 08:09

+ Udowodnienie, że KH to cioty : ) Nie mogli się przebić przez nasz± linię obrony w tym "domku" xD

Telupeje 05-02-2006 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
+ Udowodnienie, że KH to cioty : ) Nie mogli się przebić przez nasz± linię obrony w tym "domku" xD

Tia...Jasiu to best bloqer w histori beryli!XD

Grenni 05-02-2006 20:10

hahah dreathan frajerek hahahha i co tam z niepokonanym Del'toro sie stało hahaha

EDIT:
Filmik ładny, sorc jak newb się zachował, jak uda ci się zrobić więcej to nawet pogratuluję ;]

Telupeje 06-02-2006 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grenni
hahah dreathan frajerek hahahha i co tam z niepokonanym Del'toro sie stało hahaha

lol IQ?????

PinGOnE 06-02-2006 05:46

Yyyy może ja sie nie znam ale ten film to taki raczej lipny jest :/ było was chyba z 15 i ustrzelili¶cie tylko 1 typka ? kaszana ...

Bjoern Shu 06-02-2006 09:35

filmik moze byc zwlaszcza ze to Berylia ;)

Miszczu 06-02-2006 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE
Yyyy może ja sie nie znam ale ten film to taki raczej lipny jest :/ było was chyba z 15 i ustrzelili¶cie tylko 1 typka ? kaszana ...

Sorry ale zabijali wyzszy lvl i udalo im sie....
Filmik jest naprawde dpbry i żałuje ze na innych serwerach tez nei ma takich ekip... bo na Valorji tez by sie przydala xD

Radosny~ 06-02-2006 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
(Przewijajcie do 35 minuty)

heh trzeba bylo nagrywac od 35;]

Lord Dreathan 06-02-2006 14:55

@ up

Hehe, mały chaos mieli¶my i dlatego tak wyszło :)

Telupeje 06-02-2006 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radosny~
heh trzeba bylo nagrywac od 35;]

Może sam pierw nagraj idealny filmik?: )

PinGOnE 09-02-2006 02:10

Masz 17 lat a wciąż zachowujesz sie jak małe dziecko. Powinieneś nauczyć sie trochę kultury, poza tym Twoje słowa i tak spływają po mnie jak woda po kaczce ... jesteś dla mnie poprostu za cienki w uszach.

~~Regan 11-02-2006 12:38

:)

Ladny pomysl !!!!:evul: Falero sie szybko zlozyl :P

Zapraszam do wkelajania screenow na post :Only Berylia
Bo ten post podupada ;P

Radosny~ 11-02-2006 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Może sam pierw nagraj idealny filmik?: )

heh nic za darmo;] nie mozesz miec dobrych komentów jak masz kiczowaty film i trzeba przewijać;] do jakiejs minuty bo akurat wtedy zacznie sie akcja;] jakbys obejrzal film to bys wiedzial;]

Atena von'Cookie 11-02-2006 17:41

Od***cie sie raz na zawsze od Dreha i Alta oka? Nawet w 1% nie macie takiego pvp jak oni wiec mordy w kubel smiecie. Filmik najs mi sie podobal. Jak KH sie roz***ie to Come Back in Berylia :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13.