![]() |
Killing h lvl sorc
Witam. Z dum± przedstawiam ten oto film z pkingu:
http://rapidshare.de/files/12479474/pk.rec.html Po krótcę streszczę o co w nim chodzi: Jak zapewne wiecie Althunus (96 rpall) miał hacka a ja mam hunta. Dlatego wspólnie z kumplami postanowili¶my pokazać KH, że potrafimy skopać im dupy (Przewijajcie do 35 minuty) P.S Tego knighta nie zabili¶my ponieważ sdki się skończyły. Po wyj¶ciu z naszej "kryjówki" możecie się po¶miać z Knighstola :P POLAK POTRAFI \,,/ |
:]:]
B) czemu po zabiciu sorca kolesie sie wycofywali nikt nie mial uh to po co zaijaliscie gz dla was za top ze sie rzymalisice i nie dawalisice loga jak nooby
knight by moze padl jakby bylo sds ":} niezly filmik tlyko nastempnym razem SD bierzcie I Uhy i duz m walli :] |
Najs,Najs 81 ms owned =D to pokazuje ze jednak polak potrafi (szkoda ze tak zadko)
|
Ludzie jesli macie zamiar robic takie filmy to lepiej sobie odpuscie... ;/
Co to za film kiedy 40 minut trwa stanie w depo a cala akcja trwa ledwie chwile i po wszystkim ;/ |
picasso pokarz co potrafisz ;) a jak nie chcesz ogladac to po prostu nie komentuj B)
miales napisane na poczatku ze przewijac do 35min ... :p tak ze wiesz ;) podobnych pekeyow bylo juz mnustwo na tym forum :P ale GZ ;) ten 80~ ms to zawsze cos 8o fakt ze malo hp ale liczy sie frag B) B) |
Cytuj:
Cytuj:
|
+ Udowodnienie, że KH to cioty : ) Nie mogli się przebić przez nasz± linię obrony w tym "domku" xD
|
Cytuj:
|
hahah dreathan frajerek hahahha i co tam z niepokonanym Del'toro sie stało hahaha
EDIT: Filmik ładny, sorc jak newb się zachował, jak uda ci się zrobić więcej to nawet pogratuluję ;] |
Cytuj:
|
Yyyy może ja sie nie znam ale ten film to taki raczej lipny jest :/ było was chyba z 15 i ustrzelili¶cie tylko 1 typka ? kaszana ...
|
filmik moze byc zwlaszcza ze to Berylia ;)
|
Cytuj:
Filmik jest naprawde dpbry i żałuje ze na innych serwerach tez nei ma takich ekip... bo na Valorji tez by sie przydala xD |
Cytuj:
|
@ up
Hehe, mały chaos mieli¶my i dlatego tak wyszło :) |
Cytuj:
|
Masz 17 lat a wciąż zachowujesz sie jak małe dziecko. Powinieneś nauczyć sie trochę kultury, poza tym Twoje słowa i tak spływają po mnie jak woda po kaczce ... jesteś dla mnie poprostu za cienki w uszach.
|
:)
Ladny pomysl !!!!:evul: Falero sie szybko zlozyl :P
Zapraszam do wkelajania screenow na post :Only Berylia Bo ten post podupada ;P |
Cytuj:
|
Od***cie sie raz na zawsze od Dreha i Alta oka? Nawet w 1% nie macie takiego pvp jak oni wiec mordy w kubel smiecie. Filmik najs mi sie podobal. Jak KH sie roz***ie to Come Back in Berylia :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |