![]() |
34 level w 2 godziny? MOŻLIWE!
Pięć lat temu w Tibii Magic Long Sworda mógł mieć prawie każdy. Dzisiaj jest on rarem, a co za tym przychodzi jest wiele tajemnic związanych z dawną Tibią.
Looknijcie na to: http://img153.imageshack.us/img153/3638/o1ei.jpg Spójżcie na last login i kiedy konto zostało stworzone. W dwie godziny 34 level?!?! Ja w 3 to Rookgaard przechodze! :O Jak to było możliwe? Teraz już się tak nie da, ale spróbujmy rozwiązać tą tajemnicę. Potwory wtedy więcej expa dawały? Jakiś BUG? Jakie macie pomysły- piszcie tutaj. |
nie w 2 godziny tylko w 1 godzine
nie wiem jak mozliwe to jest chyba ze demony ktos mu blokowal od 8lvla |
omg!!!!!!
To mnie zatkalo calkowicie omg to jest niem.........a moze bug:evul: trzeba by sie ale zara nick jest hero cos mi nie pasi pomysle jeszcze
|
Sprawdzilem tego chara... i nie moge uwierzyc :/
|
Cytuj:
ja też nie mogłem... ale tibia.com raczej nie kłamie :P |
Nie można przecież brać imion takich samych jakie mają potwory... to raz. Po drugie, kiedyś był taki BUG, że potwory dawały niewyobrażalną liczbę expa. Ponoc za rata bylo 500exp a za demona 60k, ale nie wiem czy to prawda.
|
W 2001 chyba było sporo bugów i może jednego znich wykorzystał.
Ma nick Hero bo postać utworzył przed tym jak wporwadzony Hero |
Ehhh... Last login wcale nie znaczy ze w dwie godziny... Po prostu gosc stworzyl chara, po dwoch godzinach sie wylogowal. LAST LOGIN pokazal godzine powiedzmy reloga, i gosc gral az do save servera. Nie znaczy to, ze to nie jest zaden wyczyn, bo i tak gosc ladny lvl zrobil w tym czasie...
|
Cytuj:
w 2004 był podobno taki bug, że dało się milion expa za rotworma dostać. alew to chyba plotka, nie odchodzmy od tematu. |
Data tam podana to jak wyraźnie pisze data stworzenia konta. A konta zostały stworzone niedługo przed tym jego last loginem (tu news z tibia.com). Wcześniej każda postać miała oddzielny numer i hasło. Więc: gość nabił 34 lvl, nie grał przez miesiąc, w tym czasie stworzono system kont, on przypisał tą postać do swojego konta, raz się zalogował i dalej i tak już nigdy się nie pojawił. A efekt to taki właśnie dziwny wpis w statystykach.
|
Cytuj:
No wiec mozna sie nazwac sheep , rat, spider, rotworm itd.:] |
@Dabeek:
To są przypuszczenia czy fakty? |
Cytuj:
Możesz sobie sprawdzić na tibia.com. |
Mi cos mowi ze to postac cip softu.
|
@up
Ta, też słyszę głosy -.- Przeczytaj wszystkie posty zanim coś napiszesz... |
Te legendy o tonach exp przez bugi to odjechana brecha " ktoś mi mówił, gdzieś słyszałem ze normalnie 1 ciosem dało się 100 demonów położyć i 10000000000 exp się dostawało !! :) " Affffffff.... wezcie sie nie poniżajcie.
@topic System kont został wprowadzony wraz z rozwojem Tibii nie pamiętam dokladnie przy której wersji. Przykladem takiego gracza ktory swoją postać miał przed innowacją systemu jest nie kto inny jak Bubble. Spójrzcie sobie na jej acc creation date: cos tam 2001 r, ale postacią zaczynała grałć dużo wczesniej. Ot i sekret "Hero" rozwiązany ;-) |
@Todix Danin
Najpierw przeczytaj reszte -.-' i po cholere temat sprzed miesiąca odświeżasz skoro wszystko wyjaśinone? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |