![]() |
Gildia Hause
Mam takie pytanie np zapisze sie do gildi i gildia ta bedzie posiadac gildia house czy jak mam facc to moge miec tam swoj wlasny pokuj w ktorym ja moge decydowac kogo zaprosic do owego pokoju a nie tak ze to jest kogos i on mnie zaprasza i niby to jest moje .
|
Raczej nie możesz.
|
Tylko ty mozesz wejs do swojego pokoju/nieozesz zapraszac luzo(poprawdze mnie o ile sie myle)Jesliinny mieszkaniec gh zostawi dzwi otawrte beziesz mugl wejsc do jego pokoju.
|
opiszczie cos wiecej bo narazie nic nie rozumie 2 rozne odpowiedzi
|
tylko lider gildii moze cie zaprosci do GH, tylko on moze przypisac ci umiejetnosc otwierania poszczegolnych drzwi do kazdych drzwi oddzielnie. I gdy dostajesz pokuj, on wpisuje specja;na komende i wtedy mozesz otwierac i zamykac dzrwi od swojego pokoju i nikt inny nie moze go otworzyc, ale kazdy moze wejsc do twojego mpokoju jezeli sa otwarte drzwi ( jezeli cos pokrecilem to prosze pisac)
|
TO jest tak:
Lider gildi moż każdemu przyznawać otwierania danych drzwi lub przebywania w gh. NP: lider podchodzi do drzwi danego pokoju wypoowiada odpowiednią komęde i wspuje kto może otwierać drzwi do pokoju. Ale co do wchodzenia do gh to ldier podchodzi do gluwnych drzwi wypowiada odpowiednią komęde i wpsuje kto może wchodzić. Wiem to bo widziałem jak nasz Guild Master to robił :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:08. |