Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Czyżby Olecko przejeło pałeczke od Szwedów ??? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64050)

Micha 04-02-2006 16:51

Czyżby Olecko przejeło pałeczke od Szwedów ???

Pierwszy raz spotkałem sie z oburzonymi graczami 30-40+ lev
pare dni temu, jakoś im jednak nie uwierzyłem że Gracze z Olecka już nie zależnie od lev każdemu lev dogadują i groża tylko "hunted" . Wielu nie chce już grać na Aldorze z tego powodu, a mianowicie z takiego że jakieś 8 czy 17 levelove postaci wyganiaja ludzi z respó albo już w przypadku wyższych lev biją lub żądają haraczu za to że jakiś zflustrowany gracz na 40+lev zabił osobe z olecka [od 8 lev do 26lev] która jak na jego lev za dużo sobie pozwalała.
Do dziś naprawde jakoś mnie to troche bawiło, jednak trafiło i na mnie.
Dziś zostałem wygoniony przez 17 druida który groził, sklinał i wymieniał tylko swoich protektoró [wszystko z olecka i wszystko zna (z widzenia)] oczywiście może i to nie prawda bo wielu udaje że ma protektora a ja nie odważyłem sie zagadać do najlepszego sorca na servie ale on w odróżnieniu do innych był strasznie przekonywujący. Ale to nie wszystko bo w końcu poszedłem pod depo a tam 5 osób bije kolesia ktury zabił jakiegoś 8 lev, później dowiaduje sie że już zapłacił za to 20k ale im to nie wystarczyło każdy by chciał dostać po 20k .
Z przykrością stwierdzam że toważystwo sie rozwydrzyło i nie wiem czy szwedzi nie byli lepsi, choć to jednak jest wątpliwe, ale co bedzie za jakiś czas nikt nie wie :(

Nosso Mc'Furry 04-02-2006 21:57

Hehe Olecko uważa się za najlepsze miasto które ma najlepsze osiągi w Tibi w Polsce. To jest chore, ich zachowanie też, ale co poradzisz... Tacy już są ludzie którym głupota wali na łeb :)

Zmień świat i tyle

Pawii 04-02-2006 22:14

Zmień serv ale nie na danubie!

Radził bym zmiane serva ale nie idż na Danubie tam wiekszosc highlvli to szwedzi o ****e z Olecka!

Maksim 04-02-2006 22:38

Hail and Kill

Hail Olecko :D

Evil Maul 05-02-2006 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Micha
Pierwszy raz spotkałem sie z oburzonymi graczami 30-40+ lev
pare dni temu, jakoś im jednak nie uwierzyłem że Gracze z Olecka już nie zależnie od lev każdemu lev dogadują i groża tylko "hunted" . Wielu nie chce już grać na Aldorze z tego powodu, a mianowicie z takiego że jakieś 8 czy 17 levelove postaci wyganiaja ludzi z respó albo już w przypadku wyższych lev biją lub żądają haraczu za to że jakiś zflustrowany gracz na 40+lev zabił osobe z olecka [od 8 lev do 26lev] która jak na jego lev za dużo sobie pozwalała.
Do dziś naprawde jakoś mnie to troche bawiło, jednak trafiło i na mnie.
Dziś zostałem wygoniony przez 17 druida który groził, sklinał i wymieniał tylko swoich protektoró [wszystko z olecka i wszystko zna (z widzenia)] oczywiście może i to nie prawda bo wielu udaje że ma protektora a ja nie odważyłem sie zagadać do najlepszego sorca na servie ale on w odróżnieniu do innych był strasznie przekonywujący. Ale to nie wszystko bo w końcu poszedłem pod depo a tam 5 osób bije kolesia ktury zabił jakiegoś 8 lev, później dowiaduje sie że już zapłacił za to 20k ale im to nie wystarczyło każdy by chciał dostać po 20k .
Z przykrością stwierdzam że toważystwo sie rozwydrzyło i nie wiem czy szwedzi nie byli lepsi, choć to jednak jest wątpliwe, ale co bedzie za jakiś czas nikt nie wie :(

To proste zmien serv jezeli ci nie pasuje -.- . Taka sama sytuacja byla na danubi i co ? wybuchla wojna i jest jeszcze gorzej -.-

Latek 05-02-2006 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Hehe Olecko uważa się za najlepsze miasto które ma najlepsze osiągi w Tibi w Polsce. To jest chore, ich zachowanie też, ale co poradzisz... Tacy już są ludzie którym głupota wali na łeb :)

Zmień świat i tyle

Oni są najlepszym polskim miastem grającym w tibie, nawet udało sie im wygonić z jakiegoś serwera (nie pamietam nazwy) del'toro

scorp 05-02-2006 09:30

Hail olecko =]]]

Lord Dreathan 05-02-2006 09:50

Olecko to jedna wielka wiocha, największe zbiorowisko PA w całej Polsce. Są gorsi od Szwedów i Hiszpanów.

Mikelp 05-02-2006 09:59

Cytuj:

To proste zmien serv jezeli ci nie pasuje -.-
To nie zawsze jest takie proste jak sie wydaje... A jeśli koleś na serwie ma powiedzmy 40 pala z distem ~80, 15 mlvlem i 150 k w depo + eq? Ty opuściłbyś Nisogafa tylko dlatego że jakieś zadupie zaczyna się wymądrzać na serwie? Ogólnie PA się rozrasta. Tak to jest. Wyższy level zawsze chce mieć poczucie ważności. Niestety coraz częściej spotyka się również little PA. Z takimi trzeba mieć szczęście. Może się okazać że koleś nic nie znaczy i tylko wkręca, ale może również być tak że naprawdę zna połowę serwa...

P.S: Osobiście wole szwedów. Mniej się wymądrzają i nie krzyczą na każdym zakręcie "hunted"...

Ostatnio jakiś 94 knight (polak) mi groził za to że powiedziałem do ziomka (polaka-niższy level) "zajete k*rwa"...

Msl 05-02-2006 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry

Zmień świat i tyle

Dobrze ze sie tylko uwaza bo chyba wszyscy wiedza ze najlepszym miastem grajacym w tibie jest Płock xD.! :)

Evil Maul 05-02-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Msl
Dobrze ze sie tylko uwaza bo chyba wszyscy wiedza ze najlepszym miastem grajacym w tibie jest Płock xD.! :)

hehehehehe :p hail Płock

DR.UTi 05-02-2006 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mikelp
Ty opuściłbyś Nisogafa tylko dlatego że jakieś zadupie zaczyna się wymądrzać na serwie?

Ludzie opuszczają servery, czasem i z mniej ważnych powodów, niż dominacją Olecka. Ja opuściłem 65 Elite na hibernie, bo znudziła mi się tam gra. Gram teraz na aldorze, i jeszcze nikt mi się nie wymądzrzał, że jest z Olecka. :)

Ter 06-02-2006 11:01

:ooooooooooooooooooooo

Kasprzakos 06-02-2006 11:46

Ja nie wiem ludziom to nie dogodzisz jak rządzili Szwedzi to płakali jak rządzo Polacy to płaczo. Stare prawo przyrody " przeżyją tylko najsilniejsi " Jesteś słaby umierasz proste??

Nosso Mc'Furry 06-02-2006 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latek
Oni są najlepszym polskim miastem grającym w tibie, nawet udało sie im wygonić z jakiegoś serwera (nie pamietam nazwy) del'toro

Nie są najlepszym Polskim miastem grającym w Tibie w Polsce.

Słyszałem o jednej postaci grajacej w Tibia tam Zecik to niejego postac ale tak go nazywaja.

Patrz na taką Iławe (stamtąd pochodze ale nie mowie ze jestesmy naj)

Undead Slayer - 2 polak z 200 lvlem
Mastro Daro - niedawno 1wsze miejsce na swiatowej liscie w magic levelu.
Miller - Jeden z najwiekszych (jak nie najwiekszy) lvlem sorców w Polsce.

Przy tym mamy o wiele wiecej lvli 100+ niz SŁAWNE OLECKO.

A to że wygonili Del'Toro looool? Niech sprobuja wygonic ( nie wiem czy jeszcze tam graja ale kiedys grali) z Isary gdzie del toro zaczynali gre i byli wszyscy razem ;)

Msl 06-02-2006 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasprzakos
Ja nie wiem ludziom to nie dogodzisz jak rządzili Szwedzi to płakali jak rządzo Polacy to płaczo. Stare prawo przyrody " przeżyją tylko najsilniejsi " Jesteś słaby umierasz proste??

Proste tylko ze tez kiedys byles slabym :)
i trzeba pomagac slabym zeby byl potem silnym (:

scorp 06-02-2006 21:01

huh Nosso Mc'Furry nie powiedzialbym zeby ilawa byla lepsza miller na pewno nie jest najlepszy patrz; taifun, i wlasnie nemtor
moge ci podac paru dobrych gosci z olecka
nemtor,paladinka,vete,scratch nie chce mi sie wiecej wymieniac ale jest wiele innych lepszych lvl-i niz sa w ilawie

Ter 07-02-2006 06:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp
huh Nosso Mc'Furry nie powiedzialbym zeby ilawa byla lepsza miller na pewno nie jest najlepszy patrz; taifun, i wlasnie nemtor
moge ci podac paru dobrych gosci z olecka
nemtor,paladinka,vete,scratch nie chce mi sie wiecej wymieniac ale jest wiele innych lepszych lvl-i niz sa w ilawie

Prawa.
Moze i w Ilawie jest 200 lvl ale w Olecku jest o wiele wiecej 100lvl+

Cytuj:

Słyszałem o jednej postaci grajacej w Tibia tam Zecik to niejego postac ale tak go nazywaja.
LoL !! Niejego Postac??

Nosso Mc'Furry 07-02-2006 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ter :)
Prawa.
Moze i w Ilawie jest 200 lvl ale w Olecku jest o wiele wiecej 100lvl+

LoL !! Niejego Postac??

MóWIE ŻE SŁYSZAŁEM JAKOŚ GDZIEŚ MAM KTO GRA W OLECKU! ROZUMIESZ?!

A to czy w więcej 100+ jest w Iławie czy w Olecku, to bym się kłócił, ale nie zamierzam.
Mówcie co checie dla mnie Olecko nie jest najlepszym miastem grającym w Tibie
(Pewnie same Olecko uważa że są the best w "Polską Tibie");(

Massior 07-02-2006 14:23

Jedni są z Iławy inni z Olecka inni jeszcze z innych zakądków Polski...
Olecko jest miejscowością cherakterystyczną dla polskiej Tibii. Zecik (Nemtor/Mevar) jeden z najsłynniejszych graczy pochodzi właśnie z tamtąd. Undead rozsławił Iławę a Mastro Daro posiada najwyższy lvl magiczny wspolnie z Hesperidesem (best lvl wśród druidów... Antica). Można jeszcze wspomnieć i Trójmieście skąd Pochodzi Seromontis i Taifun Devilry i jeśli chodzi o osiągnięcia tych dwóch panów to chyba każde miasto wymięka ;)

Ostatnio zauważyłem również że tworzy się duża scena tibijska w Debicy. Z tamtąd pochodzą m innymi Skittl del fifik (czołówka exp askary 103 rp), czy np. Pasterz the Axemaster (aktualnie 112 ek który expi w zabójczym tępie) oraz inni :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43.