![]() |
Czyżby Olecko przejeło pałeczke od Szwedów ???
Pierwszy raz spotkałem sie z oburzonymi graczami 30-40+ lev
pare dni temu, jakoś im jednak nie uwierzyłem że Gracze z Olecka już nie zależnie od lev każdemu lev dogadują i groża tylko "hunted" . Wielu nie chce już grać na Aldorze z tego powodu, a mianowicie z takiego że jakieś 8 czy 17 levelove postaci wyganiaja ludzi z respó albo już w przypadku wyższych lev biją lub żądają haraczu za to że jakiś zflustrowany gracz na 40+lev zabił osobe z olecka [od 8 lev do 26lev] która jak na jego lev za dużo sobie pozwalała. Do dziś naprawde jakoś mnie to troche bawiło, jednak trafiło i na mnie. Dziś zostałem wygoniony przez 17 druida który groził, sklinał i wymieniał tylko swoich protektoró [wszystko z olecka i wszystko zna (z widzenia)] oczywiście może i to nie prawda bo wielu udaje że ma protektora a ja nie odważyłem sie zagadać do najlepszego sorca na servie ale on w odróżnieniu do innych był strasznie przekonywujący. Ale to nie wszystko bo w końcu poszedłem pod depo a tam 5 osób bije kolesia ktury zabił jakiegoś 8 lev, później dowiaduje sie że już zapłacił za to 20k ale im to nie wystarczyło każdy by chciał dostać po 20k . Z przykrością stwierdzam że toważystwo sie rozwydrzyło i nie wiem czy szwedzi nie byli lepsi, choć to jednak jest wątpliwe, ale co bedzie za jakiś czas nikt nie wie :( |
Hehe Olecko uważa się za najlepsze miasto które ma najlepsze osiągi w Tibi w Polsce. To jest chore, ich zachowanie też, ale co poradzisz... Tacy już są ludzie którym głupota wali na łeb :)
Zmień świat i tyle |
Zmień serv ale nie na danubie!
Radził bym zmiane serva ale nie idż na Danubie tam wiekszosc highlvli to szwedzi o ****e z Olecka!
|
Hail and Kill
Hail Olecko :D |
Cytuj:
To proste zmien serv jezeli ci nie pasuje -.- . Taka sama sytuacja byla na danubi i co ? wybuchla wojna i jest jeszcze gorzej -.- |
Cytuj:
|
Hail olecko =]]]
|
Olecko to jedna wielka wiocha, największe zbiorowisko PA w całej Polsce. Są gorsi od Szwedów i Hiszpanów.
|
Cytuj:
P.S: Osobiście wole szwedów. Mniej się wymądrzają i nie krzyczą na każdym zakręcie "hunted"... Ostatnio jakiś 94 knight (polak) mi groził za to że powiedziałem do ziomka (polaka-niższy level) "zajete k*rwa"... |
Cytuj:
Dobrze ze sie tylko uwaza bo chyba wszyscy wiedza ze najlepszym miastem grajacym w tibie jest Płock xD.! :) |
Cytuj:
hehehehehe :p hail Płock |
Cytuj:
|
:ooooooooooooooooooooo
|
Ja nie wiem ludziom to nie dogodzisz jak rządzili Szwedzi to płakali jak rządzo Polacy to płaczo. Stare prawo przyrody " przeżyją tylko najsilniejsi " Jesteś słaby umierasz proste??
|
Cytuj:
Słyszałem o jednej postaci grajacej w Tibia tam Zecik to niejego postac ale tak go nazywaja. Patrz na taką Iławe (stamtąd pochodze ale nie mowie ze jestesmy naj) Undead Slayer - 2 polak z 200 lvlem Mastro Daro - niedawno 1wsze miejsce na swiatowej liscie w magic levelu. Miller - Jeden z najwiekszych (jak nie najwiekszy) lvlem sorców w Polsce. Przy tym mamy o wiele wiecej lvli 100+ niz SŁAWNE OLECKO. A to że wygonili Del'Toro looool? Niech sprobuja wygonic ( nie wiem czy jeszcze tam graja ale kiedys grali) z Isary gdzie del toro zaczynali gre i byli wszyscy razem ;) |
Cytuj:
Proste tylko ze tez kiedys byles slabym :) i trzeba pomagac slabym zeby byl potem silnym (: |
huh Nosso Mc'Furry nie powiedzialbym zeby ilawa byla lepsza miller na pewno nie jest najlepszy patrz; taifun, i wlasnie nemtor
moge ci podac paru dobrych gosci z olecka nemtor,paladinka,vete,scratch nie chce mi sie wiecej wymieniac ale jest wiele innych lepszych lvl-i niz sa w ilawie |
Cytuj:
Moze i w Ilawie jest 200 lvl ale w Olecku jest o wiele wiecej 100lvl+ Cytuj:
|
Cytuj:
A to czy w więcej 100+ jest w Iławie czy w Olecku, to bym się kłócił, ale nie zamierzam. Mówcie co checie dla mnie Olecko nie jest najlepszym miastem grającym w Tibie (Pewnie same Olecko uważa że są the best w "Polską Tibie");( |
Jedni są z Iławy inni z Olecka inni jeszcze z innych zakądków Polski...
Olecko jest miejscowością cherakterystyczną dla polskiej Tibii. Zecik (Nemtor/Mevar) jeden z najsłynniejszych graczy pochodzi właśnie z tamtąd. Undead rozsławił Iławę a Mastro Daro posiada najwyższy lvl magiczny wspolnie z Hesperidesem (best lvl wśród druidów... Antica). Można jeszcze wspomnieć i Trójmieście skąd Pochodzi Seromontis i Taifun Devilry i jeśli chodzi o osiągnięcia tych dwóch panów to chyba każde miasto wymięka ;) Ostatnio zauważyłem również że tworzy się duża scena tibijska w Debicy. Z tamtąd pochodzą m innymi Skittl del fifik (czołówka exp askary 103 rp), czy np. Pasterz the Axemaster (aktualnie 112 ek który expi w zabójczym tępie) oraz inni :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43. |