![]() |
Maj - nowa gildia
:) Hu hu szukam ekipki na nowy świat w maju chętnych prosze o kontakt na forum i na gg 2183977
Szukam znajomych z - Danubii - Elysi - Rubery - Aldory - Galany - Furory - Kyry - Isary:) Bedzie to polska gildia + 4 swe moich super ziomkow z Galany z ktorymi wladalismy worldem... Ich name to - Xerizezo - Jejihev ( Xeretza na Kyra:) Gl for him:) ) - Atnaz - Kestro |
No już to widzę że oni z Tobą idą na serva.
|
heh
Xulorin brawo dla Ciebie noobie;) jak nie wiesz to wez nie rob bez sensu postow bo nie mam zamiaru rozmawiac z noobami okej?:evul:
|
btw
Ty masz 83 lvl grajac ponad 2 lata na Galanie a ja zrobilem 80 lvl w 2 miechy:) zanim mialem deleted razem z Core rzadzilismy a ty byles noobem i pisaleś do kazdego help me... wiec nie udzielaj sie oka?
|
Siema siema
Pixi ja ide z Toba na new:) Heh wymiotke trzba zrobic ta???:evul:
Pixidixy come back:) |
:) Jestem kolega Aklodacha z dawnych lat
gram w tibie od 4 lat mialem sporo postaci na 50-60 lvlach najwyszy lvl jaki mialem to 102lvl elite knight juz nie gram nim postac zostala sprzedana mam zamiar zaczac ponownie grac od maja i osiagnac top5 w lvlu tym wiecej osob tym bedzie latwiej osiagnac wladze nad serverem |
No No ... kogo ja widze :) Ja sie Dołanczam do Ekipy jesli mozna ... Miałem Chara na Galanie Mlody~ xD Pozdroo
|
Dobrze
Marcinus jaki lvl miales na Galanie i dokladny nick??:)
|
Narazie squad
1. Aklodah 85 ek i inne chary:) powyzej 90+
2. Dalanthi 102 ek 3. Timoty Shu 66rp...Dronne 94 ek drugi jego char 4. Pixidixi 89 ek 5. Wrestle'r 54 ek 6. Jejihev 146 ms 7. Atnaz 130ek 8. Rainfanger 110 rp 9. Kestro 94rp |
hm....
Elo, moze ja pojde 90+ ek na Galanie.Tylko, mam pytanko skad wiesz że w maju wyjdą servy?zawsze wychodza dopiero w czerwcu.
|
Goof
Matrixus jaki lvl na Galance??
|
Cytuj:
|
DObra uspokujcie Węza ... A co Do pytania Aklodah'a to miałem 44 MS z 57 magic lvl P.S.Srry ze odpisuje tak pozno ale zapomnialem Hasla ^^
|
Skąd wiecie ze servy wyjda w maju?
|
Hahah
Sorka nie miałem neta i nie mam tymczasowo hmm daj mi dowody na sharowanie a po drugie Xulorin na war odegrałem najwieksza role popatrz na filmiki czeresniaku!! a Ty co nie pamietasz jak Cie zabilem? taki twardy jestes i uwazasz mnie za nooba to chodz na nowy swiat i zobaczymy co pokazesz:) Lolu 80 ek na Galanie super szybkie masz pg buahahahahahaha
W maju wyjda servy go gadalem z gmami i powiedzieli ze po 18 maja stowrza piszcie znow bo forum rusza |
Noob plx?
Xulorin nie osmieszaj sie prosze Cie bo jesteś załosny poszukaj filmikow to zobaczysz jak Aklo pomogl na war a co do wywalania jesli chodzi o Zaznosa to on pierwszy aklodaha hakna wiec noobie nie pisz takich komentarzy bo tylko sie osmieszasz 8-letni gnoju.
|
Cytuj:
2. A ogólnie to jesteś śmieszny bo wątpie, żeby wiekszość z nich zostawiła swoje chary +100lvl i poszła grać jedynie dla ciebie na nowym servie. Po za tym mając lvl'e powyżej 100, każdy z nich nawiązał jakieś znajomości na swoim servie, ma kilku zaufanych swoich ziomków. Wyjdź!! Zanim się skompromitujesz. ;( |
lol
Tak mnie dobiłeś że aż 2 razy dałem posta!
|
Aklo możesz mnie dodać;] Tylko nowego r keya muszę dostać najpierw;]
|
Cytuj:
Swoją drogą może się spotkamy na new servie :). Może i z expem szło ci troszke lepiej bo miałeś zawsze przewage 3-5lvli potem ty odeszłeś a ja zaraz miałem retired na pół roku. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15. |