![]() |
Vesper Drago Life Czyli Całe Życie 102 EK w wmv. WARTO OBEJRZEĆ
Moim zdaniem bardzo ciekawy film , który warto obejrzeć mimo 25 mb. :]
Oto Link : http://rapidshare.de/files/12593326/..._Life*****.html Podoba mi się nie tylko sam obraz ale również dobrana ścieżka dzwiękowa... Miłego Oglądania i komenty here :D :D :D |
good filmik :P tylko szkoda ze znowu ta sama muzyka ... juz chyba 4 wmv z nia ;>
|
Tak... ta musyka wszystko psuje... jakby to byl inny utwor to podobalo mi sie to ale ze to byl kawalem z Coronela i podobne momenty na filmie to nie poodba mi sie bo to wyglada bardzo poodbnie do tamtego filmu... ale moze byc
|
Daj rehosta na tibicams.com albo na cos innego bo rapid do glupi badziew i nie moge sciagnac (chyba limit przekroczylem;]). Jak obejze dam edita.
|
filmik super a tym bardziej mi sie podoba ze tez gram na xanterze:D:D i expij wiecje to przegonisz malardiana
|
Hail Xantera.... Hail Vesper Drago!!
B. fajny filmik... nie wiem co powiedziec.. OSCAR!!!:cup:
|
Filmik jest spox (ine zważając na muze) ale jedna rzecz mnie dziwi: w podpisie 84 ek, pod avatarem 93 ek a na tibia.com jesteś 102 ek xD - dziwne? Bardzo...
|
Filmik very nice dobra scena ,, pierwszy loot "" hehe g legi ogólnie ładne esy i muzyka niby często używana ale mi sie podoba :p
|
Rehost plz :baby:
|
Taa rehost ... ciekawe sie zapowiada chce to obejrzec :) Jak dochodzi mi do 15.9 mb to sie konczy limit rapidshare :/
|
3/4 filmu to blokowanie demonów... Nie podoba mi się. Muzyka odgapiona z innego filmu... A do tego tnie jak ****.
-Diam~ |
3/4 filmu to blokowanie demonów... Nie podoba mi się. Muzyka odgapiona z innego filmu... A do tego tnie jak ****.
-Diam~ Chyba filmu nie oglądałeś blokował tylko jednego demona i to przez 10 sekund reszta super esy i akce X( |
Cytuj:
Filmik Bombowy ... ;) Bij Bij 200 lvlek :) |
Cytuj:
EOT -Diam~ |
Cytuj:
|
huh
Ełk Ełk Ełk xD MOje miasto :P
|
wszystko ladnie pieknie fajny filmik...ale lvl tesz ci ladnie idzie tylko cos z tymi skilami nie tak -.-8o
|
Fajne, ładnie zrobione jedna uwaga: Muzyka przejedzona na maxa.
|
Cytuj:
Serio? 1. Jestem na pierwszej stronie na moim serwie jeśli chodzi o skile... 2. Skoro mówisz ze mam złe to zrób takie jake mamto bedziesz the best. 3. Jakie ty masz skile? 75/70 i masz podniete? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41. |